Personal leder-coach for utviklere
TalentCo (hos kunde)

Personal leder-coach for utviklere

TalentCo (hos kunde)
Vi løser IT-bemanningsutfordringene for næringsliv og offentlig sektor. Våre rådgivere har solid erfaring innen rekruttering og bemanning fra mange sektorer, TalentCo har kontorer i Oslo og Trondheim, men kan løse bemannings- og rekrutteringsutfordringer i hele landet. Våre kunder finnes innenfor forsvar, helse, finans, energi, akvakultur og industri/hightech, hvor vi tilbyr høyt kvalifiserte konsulenter. TalentCo har en kombinasjon av egne medarbeidere og et større nettverk av tilknyttede konsulenter som vi benytter til å løse din organisasjons utfordringer.

Arbeidsoppgaver

Ruter søker én (-1-) person som kan gå inn i en midlertidig rolle som personalleder/coach for utviklere. Du vil være personalleder for ca.15 utviklere som jobber i avdelingen Teknologi og Data.

Konsulenten vil i første omgang jobbe som vikarierende personalleder/coach, men det kan være aktuelt at konsulenten får andre oppgaver senere. Dette kan være å jobbe overordnet i en ProdOps-funksjon eller i eller med et produktteam.

 

Avdelingen Teknologi og Data huser alle teknologene i Ruter, fra plattform til app/web. Du vil være en av flere personalledere i avdelingen. De fleste utviklerne har 0-3 års arbeidserfaring, men noen av dem har 8+ års erfaring og betraktes som seniorer.

I Ruter praktiserer vi servant leadership og samledelse. Dette vil si at vi kjører en tillitsbasert og støttende lederstil der fokus er på hvordan vi kan gjøre hverandre gode og hvordan vi kan oppnå de målene vi setter oss. I tillegg til coaching på fag/karriere, vil du også fungere som en coach på utviklernes personlige endringsreiser.

Du vil være personalleder for ca. 15 utviklere innen backend, app og web.

Her er noen av de sentrale teknologiene disse utviklerne jobber med: AWS, Kafka, Kotlin/Java, Kubernetes, node.js, React, Typescript, GraphQL, Snowflake, dbt, Amplitude og Gitlab.

 

Noen sentrale oppgaver:

• Personalsamtaler/coaching

• Hjelpe utviklerne med praktikaliteter

• Godkjenne timelister

• Følge opp sykefravær

• Foreta evt. lønnsjusteringer i samråd med sentrale personer i Ruter

For mer informasjon se vedlegg



Om stillingen

Firma TalentCo (hos kunde)
Sted Lysaker Torg
By Lysaker
Fylke Oslo
Nettside Klikk her
Arbeidstittel Personal leder-coach for utviklere
Tiltredelse Snarest
Stillinger 1
Jobreg ID 353901
Søknadsfrist Snarest (11.12)

Vis min interesse
Lagre

Opprett jobbsøk-profil

Ved å opprette profil i Jobreg blir du tilgjengelig i søket for en rekke rekrutterere og bedrifter som ser etter kandidater. Registrering i Jobreg er gratis!

Opprett profil
Kontaktpersoner
Karl Erik Øvergård
Key Account Manager
karl@talentco.no
222 Ledige stillinger

Martin Ellevold
IT researcher
martin@talentco.no
218 Ledige stillinger

Søk her Tilbake