Praksisplass // JCP Event
JCP

Praksisplass // JCP Event

JCP
Kommunikasjonshuset JCP består av over 100 ansatte som jobber med reklame, PR, film, event, design, retail, innhold, og sosiale medier. Siden 1998 har vi jobbet for å bergta folk, men viktigst av alt, så jobber vi med å skape kommunikasjonsbransjens aller beste arbeidsplass. Med en visjon om å være «The Fun Place for Brave Thinking» så kan vi love deg at det aldri er en kjedelig dag på jobb. Vi tror at om man har det gøy på jobb så presterer man bedre. I tillegg skal det være gøy å være modig, for da er man mer opptatt av å prøve enn å feile. Med dyktige ansatte, en kundeliste og premiehylle vi er stolte av, er JCP et av Norges ledende kommunikasjonsmiljøer.
I JCP Event lever og ånder vi for å skape opplevelser folk sent vil glemme. Nå søker vi etter en person som både har kreativiteten, strukturen og har ambisjonen på plass. Hos oss er det høyt aktivitetsnivå – og det liker vi!
Det er derfor viktig at du jobber effektivt, og samarbeider godt med leverandører, kolleger og kunder. Aller viktigst er at du er engasjert, og har lyst å strekke deg etter å gi kundene våre de aller beste opplevelsene. 

Læring er viktig og vi synes alltid det er spennende med studenter som kan være hos oss, samtidig som vi alltid også kan lære mye av dere.

Vi prøver så ofte vi kan å ha studenter hos oss både i korte og lengere perioder i praksisplass. Så send gjerne inn en søknad, påse å ha med hvilket arbeidsfelt eller arbeidsoppgaver du gjerne vil lære mer om samt hvilken tidsperiode du ønsker praksisplass. Vi svarer deg så fort vi kan. :)

Søknad
Vi tar GDPR på alvor, og rekrutterer derfor gjennom et system der du som søker råder over din egen data. Alle søknader må derfor sendes via dette systemet, og gjøres gjennom linker i annonsen over. Har du LinkedIn profil bruker du enkelt data derfra ved å velge "søk via Linkedin"



Om stillingen

Firma JCP
Sted Akersbakken 10
By Oslo
Fylke Oslo
Nettside Klikk her
Arbeidstittel Åpen
Stillinger 1
Følg oss på
Jobreg ID 330608
Søknadsfrist

Vis min interesse
Lagre

Opprett jobbsøk-profil

Ved å opprette profil i Jobreg blir du tilgjengelig i søket for en rekke rekrutterere og bedrifter som ser etter kandidater. Registrering i Jobreg er gratis!

Opprett profil
Kontaktperson

Søk her Tilbake