Produktspesialist: Er du en dyktig rådgiver som skaper kundeverdi?
B2B Salg AS

Produktspesialist: Er du en dyktig rådgiver som skaper kundeverdi?

B2B Salg AS
B2B Executive Search og rekruttering har en unik kombinasjon av ekspertise, engasjement og et omfattende nettverk. Vi tilbyr skreddersydde løsninger for å finne de beste talentene til din bedrift, og sikre at du når dine strategiske mål. Med vår spesialiserte kompetanse innen B2B-markedet og en skarp øye for talent, strekker våre tjenester seg over ledelse, kommersielle spesialiststillinger, salgsingeniører, produktspesialister, salg, markedsføring og rekruttering. Vi prioriterer høy kvalitet og grundige prosesser for å sikre optimale resultater. Vårt omfattende nettverk av toppledere, markedsførere og talentfulle enkeltpersoner gir deg tilgang til de beste kandidatene. Med en dedikert tilnærming er vi forpliktet til å finne den perfekte matchen mellom din bedrifts behov og kandidatens kompetanse. Med B2B Executive Search kan du: Finne de beste talentene til din bedrift Styrke din markedsposisjon Oppnå dine strategiske mål Ta din bedrift til neste nivå https://b2b.no/

Er du en dyktig rådgiver som skaper kundeverdi? Ønsker du å videreutvikle deg innen helse & medtech området og har helsefaglig bakgrunn?

Sterk, smidig og ambisiøs aktør innen Medtech søker Produktspesialist.

En av våre kunder søker en dyktig og faglig sterk  produktspesialist  til å bli en del av deres dynamiske team.
Som produktspesialist vil du spille en sentral rolle i å støtte deres produkter gjennom prosessforløpet, fra utvikling til salg og ettermarkedsservice.

Stillingen – kort fortalt:
  • Gjennomføre markedsanalyser og forstå markedstrender for å identifisere nye muligheter og utfordringer.
  • Utvikle og vedlikeholde produktkunnskap for å kunne gi effektiv støtte til salgsteamet og kundene.
  • Samarbeide med ulike avdelinger, inkludert utvikling, markedsføring og salg, for å sikre at produkter oppfyller kundenes behov.
  • Opplæring av kunder og workshops for interne og eksterne interessenter.
  • Bidra til utvikling av markedsføringsmateriell og produktlanseringer
Hvem du er:
Du er proaktiv og initiativrik med en lidenskap for produkter og markedsføring. Du har analytiske og problemløsende ferdigheter og klarer å håndtere flere oppgaver samtidig og arbeider godt under press. 

Dette er en spennende mulighet for en ambisiøs og resultatorientert person som ønsker å ta sin karriere til neste nivå i en dynamisk og innovativ organisasjon. Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser og muligheter for personlig og faglig utvikling
Hvis du tror at du har det som trengs for å lykkes i denne rollen, ber vi deg sende din CV i dag. 

Har du spørsmål kan du kontakte Mona BO Hauge tlf. +47 928 84 556. Alle henvendelser behandles konfidensielt, også ovenfor oppdragsgiver.

Om stillingen

Firma B2B Salg AS
Sted Hoffsveien 13
By Oslo
Fylke Oslo
Nettside Klikk her
Arbeidstittel Sales Executive; – Salgsingeniør
Tiltredelse Snarest
Stillinger 1
Følg oss på
Jobreg ID 368578
Søknadsfrist

Vis min interesse
Lagre

Opprett jobbsøk-profil

Ved å opprette profil i Jobreg blir du tilgjengelig i søket for en rekke rekrutterere og bedrifter som ser etter kandidater. Registrering i Jobreg er gratis!

Opprett profil
Kontaktperson
Mona BO Hauge
Senior Business Consultant
mona.hauge@b2b.no


11 Ledige stillinger

Søk her Tilbake