Holte Consulting AS

Prosjektleder - Bygg/anlegg/eiendom

Holte Consulting AS
Holte Consulting er et norsk konsulenthus med over 40 år lang tradisjon for å levere ledende kunnskap og støtte innen gjennomføring og ledelse av prosjekter. Selskapet har ca. 60 ansatte og søker etter nye medarbeidere med erfaring fra prosjektutvikling og prosjektledelse fra byggebransjen. Holte Consulting hjelper sine kunder med å realisere strategien sin gjennom å velge de riktige prosjektene, utvikle og kvalitetssikre prosjektene i tidlig fase, gjennomføre dem på en god måte og sikre at de ønskede gevinstene hentes ut. Selskapets ansatte har bidratt i store private og offentlige prosjekter for blant annet eiendomsaktører, stat og kommuner i en årrekke og har en økende oppdragsmengde for sine kunder i bygg-, anlegg- og eiendomsbransjen.

Som prosjektleder vil du jobbe ute hos kundene og være en viktig del av den operative prosjektledelse innenfor bygg, anlegg- og eiendom. Det vil også være naturlig at du bidrar med din erfaring og fagspesifikke kompetanse inn i tidligfase og rådgivningsoppdrag ved behov.

Den rette kandidaten er utdannet ingeniør eller sivilingeniør med minimum 3 – 5 års erfaring innen ett eller flere av følgende områder:  

 • Prosjektutvikling frem til investeringsbeslutning
 • Prosjektledelse/og eller prosjekteringsledelse hos byggherre eller totalentreprenør
 • Byggeledelse og kontraktsoppfølging
 • Kalkulasjon og økonomistyring
 • Fremdriftsplanlegging og – styring
 • Program og porteføljestyring i et strategisk perspektiv

Videre ser vi for oss at du har gode mellommenneskelige egenskaper. Du kan bygge gode team og jobbe for et godt arbeidsmiljø hvor mennesker i ulike roller og fag jobber sammen om felles måloppnåelse. For å få til dette kommuniserer du godt både muntlig og skriftlig, er inspirerende, sosial og initiativrik samtidig som du er kompetent, analytisk og strukturert. Du motiveres av å jobbe i prosjektform, og trives med den variasjonen og utfordringene en slik hverdag kan by på.

Som ansatt i Holte Consulting vil du få:  

 • Spennende og utfordrende oppdrag med stor samfunnsinteresse
 • Mulighet for stor variasjon i prosjekter og arbeid på tvers av flere forretningsområder
 • Kontinuerlig faglig påfyll gjennom vårt kurssamarbeid med Holte Academy. Her får du tilgang på anerkjente sertifiseringer innen prosjektledelse
 • Et åpent, sosialt og inkluderende arbeidsmiljø
 • Delta på studieturer og sosiale arrangementer
 • Mulighet til å kjøpe eierandeler i selskapet hvis du ønsker
 • Bli medlem av gode pensjons- og forsikringsordninger

Ønskes ytterligere informasjon om stillingen, kan du kontakte Jonny Arnesen på telefon 924 96 992.  Alle henvendelser behandles konfidensielt.

Klikk på søknadsknappen for å registrere din CV og søke stillingen, eller send din CV direkte til Jonny Arnesen på e-post: jar@compass.noOm stillingen

Firma Holte Consulting AS
Sted Drammensveien 145 A
By Oslo
Fylke Oslo
Nettside Klikk her
Arbeidstittel Prosjektleder
Tiltredelse Snarest
Stillinger 1
Jobreg ID 56928
Søknadsfrist Snarest

Vis min interesse
Lagre

Opprett jobbsøk-profil

Ved å opprette profil i Jobreg blir du tilgjengelig i søket for en rekke rekrutterere og bedrifter som ser etter kandidater. Registrering i Jobreg er gratis!

Opprett profil
Kontaktperson

Søk her Tilbake