NCC Bygg

Prosjektleder til større prosjekter i Oslo-området

NCC Bygg
NCC er ett av Nordens ledende selskaper innen bygg og anlegg, infrastruktur og eiendomsutvikling med en årlig omsetning på SEK 57 milliarder og over 16.500 ansatte i 2018. NCC er børsnotert på Nasdaq Stockholm.

Prosjektleder

I NCC er vi dristige nok til å tro at vi kan forandre verden til det bedre. En jobb hos oss krever at du bidrar til smarte løsninger, har gode samarbeidsevner og kan håndtere en rekke ulike utfordringer. Vi liker å se våre medarbeidere vokse, og vi tror at man gjør det best i et kompetent og støttende miljø. Om du vil være med å bygge en bedre og mer bærekraftig fremtid er du velkommen til oss!

NCC Building Norge bygger bærekraftige næringsbygg, svømmehaller/badehus, idrettshaller, skoler, barnehager og helsebygg. Vi jobber med både offentlige og private kunder i Norge. Med et høyt kompetansenivå innen bærekraft, digitalisering og kundefokuserte samspills- og samarbeidsmetoder utvikler NCC Building Norge prosjektene sammen med kunden i en tidlig fase. 
Vi søker nå etter:

Ønsker du å bli vår nye prosjektleder på større prosjekter i Oslo-området?
Som prosjektleder i NCC Building vil du være ansvarlig for hele prosjektets gjennomføring, fra byggestart til overlevering. Det innebærer ansvar for prosjekts planlegging og gjennomføring med tanke på fremdrift, kvalitet, tid og økonomi. Du vil være en styrende prosjektleder innad i linjen, delta i planlegging og styring av entreprise og egenproduksjon, samt inngåelse og oppfølging av avtaler og kontrakter i samarbeid med distriktssjef.

Øvrige arbeidsoppgaver:
  • arbeid med tilbudsbehandling
  • å være kontaktperson ut mot kunde, marked, leverandører og myndigheter 
  • personalledelse og ressursstyring
  • ansvar for innkjøp, budsjett og rapportering til distriktssjef
Du kan ha arbeidsplass på Brynseng i Oslo eller på Kjellstad ved Drammen.

Profilen vi ser etter:
Vi ser etter deg som har byggeteknisk utdannelse som ingeniør/sivilingeniør eller økonom og minimum 5 års erfaring fra bygg- og prosjektledelse. Du kan også ha erfaring som RIB eller prosjekteringsleder og har god økonomisk forståelse. Du er systematisk og strukturert i din måte å planlegge og arbeide på, er løsningsorientert og liker å bistå og veilede dine kolleger. Du er komfortabel med bruk av IT-verktøy, og har interesse for digitale løsninger. Det er også nødvendig at du behersker norsk eller skandinavisk språk, både muntlig og skriftlig.
For å trives hos oss i NCC må du ha et positivt engasjement, våge å tenke nytt og være tydelig med egne meninger. I denne rollen er det viktig å ha gode kommunikasjons- og samarbeidsevner på tvers av alle forretningsområder og nivåer. Vi ser etter en person som kan motivere og inspirere sine medarbeidere til å jobbe mot felles mål, og stimulere til å skape et godt miljø med tillit og stabilitet i prosjektet. Du er en synlig leder som viser gjennomføringskraft, er løsningsorientert og vet at struktur og planmessighet sammen med teamfokus fører til gode resultater. 

Vi kan tilby:
I NCC kommer du til et selskap med gode verdier, høy miljøbevissthet, store ambisjoner og en sterk vilje til å lykkes. Du får lederansvar i et faglig spennende og dynamisk arbeidsmiljø. Hos oss får du konkurransedyktige betingelser og muligheten til å jobbe med komplekse og spennende prosjekter. 
Hvis du synes det er spennende med en variert hverdag og du liker utfordringer, er NCC det rette stedet for deg. Du vil arbeide tett med hyggelige og kompetente kollegaer i et miljø som ikke er større enn at man blir godt kjent, samtidig som du er en del av et konsern som gir bredde, profesjonalitet og støtte.
NCC er et selskap med gode verdier og et sterkt ønske om å lykkes. Dette bidrar til at vi har mange fornøyde og stolte ansatte. Vi tilbyr våre medarbeidere konkurransedyktige betingelser og gode utviklingsmuligheter i et spennende arbeidsmiljø.
 

Om stillingen

Firma NCC Bygg
Sted Østensjøveien 27
By Oslo
Fylke Oslo
Nettside Klikk her
Arbeidstittel Prosjektleder
Stillinger 1
Jobreg ID 115083
Søknadsfrist 28.01.2020

Vis min interesse
Lagre

Opprett jobbsøk-profil

Ved å opprette profil i Jobreg blir du tilgjengelig i søket for en rekke rekrutterere og bedrifter som ser etter kandidater. Registrering i Jobreg er gratis!

Opprett profil
Kontaktperson
Jonny Arnesen
Partner
+4722007700
jar@compass.no


9 Ledige stillinger

Søk her Tilbake