Sales Development Representative til House of Control
House of Control AS

Sales Development Representative til House of Control

Vil du være en del av et vellykket team og bidra til å drive selskapets vekst? House of Control søker en engasjert og målrettet Sales Development Representative som brenner for å skape og utvikle forretningsforbindelser. Hvis du trives i et dynamisk miljø, er konkurranseorientert og har en sterk serviceinnstilling, kan dette være din neste karrieremulighet!

Om stillingen

Denne stillingen er en direkterekruttering, noe som betyr at rekrutteringsprosessen skjer gjennom Bravura, og du blir ansatt direkte hos House of Control.

Om selskapet

House of Control er en ledende leverandør av skybaserte programvareløsninger for kontraktsstyring og økonomistyring, grunnlagt i 2006 av Lasse Sten og fremdeles ledet av ham som administrerende direktør. Deres tjenester er designet for å effektivisere håndteringen av avtaler og økonomiske prosesser for organisasjoner. Selskapet er dedikert til en kultur av høy ytelse og verdsetter åpenhet og varme høyt.
Med et engasjert team på 83 ansatte i Sverige, Norge og Danmark, samt en imponerende kundebase på over 3000 kunder i Norden og brukere i over 60 land, leverer de SaaS-løsninger som gir kunder full kontroll over avtalene sine. Ved å integrere avtalene med selskapets ansvarlige og overvåke betalingsplaner og viktige hendelser, streber de alltid etter å opprettholde sterke og åpne forhold både internt og eksternt.

Arbeidsoppgaver

I rollen som salgsutviklingsrepresentant hos House of Control har du en sentral og avgjørende rolle i selskapets salgsprosess. Din hovedoppgave er å identifisere potensielle kunder og etablere kontakt med beslutningstakere gjennom telefon, e-post og andre digitale plattformer for å avtale møter med House of Controls salgseksperter. Du er ansvarlig for å både initiere og opprettholde kommunikasjonen med potensielle kunder samt gjennomføre en første behovsanalyse. Som den første kontaktpersonen fra House of Control er det av ytterste viktighet at du effektivt formidler selskapets løsninger og tilbud, tilpasset behovene til beslutningstakerne du når.

I rollen holder du deg oppdatert om bransjenyheter og engasjerer deg aktivt på LinkedIn, der en betydelig del av prospekteringen foregår. Du arbeider i selskapets CRM-system og har et nært samarbeid med andre teammedlemmer innen salg, inkludert salgseksperter og kundesuksessledere. Rollen som salgsutviklingsrepresentant er av stor betydning for salgsteamet da du er den som genererer forretningsmuligheter og bidrar til å utvide kundebasen.

Utdanning, erfaring og personlige egenskaper

  • Arbeidserfaring innen kundeservice/kundesupport med telefon som arbeidsverktøy

  • Fordel med arbeidserfaring eller utdanning innen økonomi

  • Erfaring innen salg

  • Svært gode kunnskaper i norsk og engelsk

For å passe i rollen som salgsutviklingsrepresentant hos House of Control ser vi at du er en serviceorientert og sosial person som trives med mange kontaktpunkter. Du har en sterk drivkraft og motivasjon internt med en konkurranseorientert holdning for å nå dine mål og resultater. Du har evnen til å ta initiativ og arbeide selvstendig, og vi ser at du er en person som arbeider både strukturert, nøyaktig og effektivt. Samtidig er du hjelpsom, samarbeidsvillig og trives i et miljø der man deler kunnskap og støtter kollegaer.

Annen informasjon

Start: Etter avtale
Sted: Høvik, Bærum
Lønn: Fast lønn + provisjon


Spørsmål om stillingen rettes til:
Julie Hansen, Staffing & Recruiting Manager
julie.hansen@bravura-norge.no



Om stillingen

Firma House of Control AS
Sted O.H. Bangs vei 70
By Bærum
Fylke Viken
Arbeidstittel Sales Development Representative
Tiltredelse Etter avtale
Lønn Fastlønn+provisjon
Stillinger 1
Jobreg ID 367924
Søknadsfrist Snarest

Vis min interesse
Lagre

Opprett jobbsøk-profil

Ved å opprette profil i Jobreg blir du tilgjengelig i søket for en rekke rekrutterere og bedrifter som ser etter kandidater. Registrering i Jobreg er gratis!

Opprett profil
Kontaktperson
Julie Nybakken Hansen
Recruiter & Consultant Manager
julie.hansen@bravura-norge.no


7 Ledige stillinger

Søk her Tilbake