Stryker

Sales Product Specialist

Stryker
Stryker er et av verdens ledende medisinske teknologiselskaper, og sammen med våre kunder er vi drevet av å gjøre helsetjenester bedre. Selskapet tilbyr et mangfoldig utvalg av nyskapende medisinske teknologier, inkludert medisinsk og kirurgisk rekonstruksjon, og nevroteknologi og ryggradsprodukter for å hjelpe folk til å leve et mer aktivt og tilfredsstillende liv. Strykers produkter og tjenester er tilgjengelige i mer enn 100 land. Dagens utvalg av kirurgiske produkter gjenspeiler filosofien vår grunnlegger Dr. Homer Stryker startet for 75 år siden: samarbeide med våre kunder, lære gjennom våre erfaringer og kontinuerlig forbedre våre produkter og tjenester. Gjennom vår kontinuerlige innovasjon og kundestøtte ønsker vi at kundene skal være trygge på; kjøpsbeslutningen, produktytelsen og oss som deres partner. Med sine 33 000 ansatte er Stryker ansett verden over som et av de beste stedene å jobbe. Blant annet har de fått prisene A Great Place to Work 2018, Fortune 500 2018, Fortune Worlds most admired companies 2018.

Stryker tilbyr en spennende stilling som produktspesialist med ansvar for å selge Strykers nyutviklede kirurgiske utstyr til det norske sykehusmarkedet i helseregionene Vest, Midt og Nord. Produktene sørger for fjerning av helseskadelig røyk og damp under kirurgiske inngrep og markedsføres som Fluid Waste Management Systems og Smoke Evacuation Systems.

Som produktspesialist i Stryker vil du bidra til å oppfylle selskapets visjon om å forbedre dagens helsetjenester ved å  fremme og selge kirurgisk utstyr i verdensklasse. Med din dokumenterte evne til å skaffe og utvikle nye kunder, er du en essensiell del av salgsprosessen.

Hovedarbeidsoppgaver vil være:

  • Identifisere og kontakte nye potensielle kunder
  • Planlegge og utføre kvartalsvise og årlige forretningsplaner
  • Forhandle priser og administrere kontrakter og vilkår for transaksjoner innenfor ditt salgsdistrikt
  • Analysere markedspotensialet innenfor ditt distrikt og som følge av det utarbeide en salgsstrategi
  • Administrere og vedlikeholde prøvebeholdningen av kirurgiske produkter
  • Tett kontakt med nøkkelpersoner på sykehusene i helseregionenen, både leger og administrativt personale
  • Tilby produktstøtte på operasjonssalen hvis nødvendig

For å lykkes i denne rollen må du ha noen år med dokumentert salgserfaring fra helsesektoren eller et beslektet felt. Du trives med å være «hunter» og en proaktiv nettverksbygger. Du setter alltid kunden først og er kjent for din evne til å sikre salget. Du jobber godt både  strategisk og operativt og er drevet av resultater og et ønske om å gjøre helsesektoren bedre.

I tillegg ønsker vi at vår nye kollega:

  • Er flytende i både skriftlig og muntlig norsk og engelsk.
  • Har minimum bachelorgrad i markedsføring, biovitenskap, farmasi eller annet relevant fagfelt.
  • Har gode IT-kunnskaper i MS Office og spesielt MS Excel.

Den rette kandidat vil få mulighet til å være en del av et av verdens ledende selskap innen medisinsk teknologi, og å arbeide tett sammen med mange ulike interessenter på nasjonalt og nordisk nivå. Rollen vil ha stor innflytelse på virksomheten og har gode utviklingsmuligheter.

Du jobber fra hjemmekontor og har Oslo som base. Det må påregnes med en god del reising til kundene i helseregion Vest, Midt og Nord. Det tilbys gode lønnsbetingelser, bilordning og kompensasjon for hjemmekontor.

Ønskes ytterligere informasjon om stillingen, kan du kontakte Compass Human Resources ved Jonny Arnesen på telefon 924 96 992 eller Anne Marit H. Nærby på 924 49 114.  Alle henvendelser behandles konfidensielt.

Søknad med CV sendes snarest via søknadslinken.Om stillingen

Firma Stryker
Sted Maridalsveien 300
By Oslo
Fylke Oslo
Nettside Klikk her
Arbeidstittel Sales Product Specialist
Tiltredelse Snarest
Lønn Etter avtale
Stillinger 1
Jobreg ID 98966
Søknadsfrist Snarest

Vis min interesse
Lagre

Opprett jobbsøk-profil

Ved å opprette profil i Jobreg blir du tilgjengelig i søket for en rekke rekrutterere og bedrifter som ser etter kandidater. Registrering i Jobreg er gratis!

Opprett profil
Kontaktpersoner
Anne Marit Heber Nærby
Consultant
+4722007700
amhn@compass.no


2 Ledige stillinger

Jonny Arnesen
Partner
+4722007700
jar@compass.no


10 Ledige stillinger

Søk her Tilbake