Senior backend utvikler - Kontrol
TalentCo (hos kunde)

Senior backend utvikler - Kontrol

TalentCo (hos kunde)
Vi løser IT-bemanningsutfordringene for næringsliv og offentlig sektor. Våre rådgivere har solid erfaring innen rekruttering og bemanning fra mange sektorer, TalentCo har kontorer i Oslo og Trondheim, men kan løse bemannings- og rekrutteringsutfordringer i hele landet. Våre kunder finnes innenfor forsvar, helse, finans, energi, akvakultur og industri/hightech, hvor vi tilbyr høyt kvalifiserte konsulenter. TalentCo har en kombinasjon av egne medarbeidere og et større nettverk av tilknyttede konsulenter som vi benytter til å løse din organisasjons utfordringer.

Arbeidsoppgaver

Vi er et team som jobber tett sammen, der vi er opptatt av at alle får være med å bidra – og forventes å bidra

– på alle områder de har interesse av. Vi jobber etter smidige metoder, med OKR og monday committs/friday wins i sentrum. Vi sitter noen dager i uka sammen på kontoret, og noen dager hjemme eller på nærkontor.

Teamet skal – med den nye backend-utvikleren på plass - bestå av tech lead, tre utviklere, produktleder, forretningsrådgiver, designer og driftsressurs med ansvar for ekstern support mm.

Backend-utvikleren må forvente å jobbe både med de andre i eget team og å jobbe sammen med folk fra\ andre team. Vi er av de første som tar i bruk kundens fremtidige tekniske løsninger, og du vil være med og setter standarden for hvordan vi skal jobbe i disse. Vi skal bygge og forvalte, teste og deploye våre egne tjenester. I tillegg skal vi også støtte at andre kan drifte deler av våre tjenester. Vi ønsker oss en utvikler som har lyst til å jobbe og bidra i et framoverlent team med høy takhøyde der du forventes å selv ta initiativ og ansvar for å finne og lage de gode løsningene..

 

Aktuelle arbeidsoppgaver:

• Utvikling og test av backendløsninger

• Å bygge løsninger for, og selv ta ansvar for, effektiv drift

• Dialog med brukere, designer, driftsansvarlige, andre team og andre utviklere

• Dokumentasjon og støtte for den delen av driften som ikke teamet selv ivaretar

 



Om stillingen

Firma TalentCo (hos kunde)
Sted Lysaker Torg
By Lysaker
Fylke Oslo
Nettside Klikk her
Arbeidstittel Senior backend utvikler - Kontrol
Tiltredelse Snarest
Stillinger 1
Jobreg ID 341143
Søknadsfrist Snarest 25.08)

Vis min interesse
Lagre

Opprett jobbsøk-profil

Ved å opprette profil i Jobreg blir du tilgjengelig i søket for en rekke rekrutterere og bedrifter som ser etter kandidater. Registrering i Jobreg er gratis!

Opprett profil
Kontaktpersoner
Karl Erik Øvergård
Key Account Manager
karl@talentco.no
222 Ledige stillinger

Martin Ellevold
IT researcher
martin@talentco.no
218 Ledige stillinger

Søk her Tilbake