Senior DevOps utvikler og frontend
TalentCo (hos kunde)

Senior DevOps utvikler og frontend

TalentCo (hos kunde)
Vi løser IT-bemanningsutfordringene for næringsliv og offentlig sektor. Våre rådgivere har solid erfaring innen rekruttering og bemanning fra mange sektorer, TalentCo har kontorer i Oslo og Trondheim, men kan løse bemannings- og rekrutteringsutfordringer i hele landet. Våre kunder finnes innenfor forsvar, helse, finans, energi, akvakultur og industri/hightech, hvor vi tilbyr høyt kvalifiserte konsulenter. TalentCo har en kombinasjon av egne medarbeidere og et større nettverk av tilknyttede konsulenter som vi benytter til å løse din organisasjons utfordringer.

Arbeidsoppgaver

Avd. Brukeropplevelse og datadeling (BOD) i Digitaliseringsdirektoratet (Digdir) har behov for 1 senior DevOps-utvikler med spisskompetanse på frontend.

 

Altinn 3 teamene i avd. BOD, er midt inne i et viktig arbeid med å videreutvikle Altinn Tjenester 3.0 fra en MVP til et fullverdig produkt for å dekke det offentliges behov for tjenesteutvikling.

Vi skal i tillegg internt i Digdir satse på å bygge opp et felles Designsystem; dermed har vi behov konsulent(er) som har god erfaring rundt etablering/vedlikehold og videreutvikling av designsystem.

 

Konsulentene skal inngå i ulike Team for Altinn 3, og vil primært jobbe med Altinn Tjenester 3.0 og oppbygging/videreutvikling av vårt designsystem. Løsningene utvikles og forvaltes etter en DevOps- modell, slik at de innleide konsulentene må forvente å jobbe med både utvikling, forvaltning og drift. Mye av den gjenstående utviklingen krever veldig god spisskompetanse på front-end.

 

 

Arbeidsoppgaver:

· Utvikling – primært front-end

· Delta i forvaltnings- og driftsoppgaver for løsningen som utvikles, herunder gjøre feilsøking og - retting

· Testing og kvalitetssikring av kode fra øvrige utviklere i teamet

· Delta i analyse og spesifikasjon av features

· Være i dialog med tjenesteeierne (brukerne av løsningen) for å forstå case og tilhørende krav til løsningen

 



Om stillingen

Firma TalentCo (hos kunde)
Sted Lysaker Torg
By Lysaker
Fylke Oslo
Nettside Klikk her
Arbeidstittel Senior DevOps utvikler og frontend
Tiltredelse Snarest
Stillinger 1
Jobreg ID 341306
Søknadsfrist Snarest (31.08)

Vis min interesse
Lagre

Opprett jobbsøk-profil

Ved å opprette profil i Jobreg blir du tilgjengelig i søket for en rekke rekrutterere og bedrifter som ser etter kandidater. Registrering i Jobreg er gratis!

Opprett profil
Kontaktpersoner
Karl Erik Øvergård
Key Account Manager
karl@talentco.no
222 Ledige stillinger

Martin Ellevold
IT researcher
martin@talentco.no
218 Ledige stillinger

Søk her Tilbake