Senior plattformutvikler
TalentCo (hos kunde)

Senior plattformutvikler

TalentCo (hos kunde)
Vi løser IT-bemanningsutfordringene for næringsliv og offentlig sektor. Våre rådgivere har solid erfaring innen rekruttering og bemanning fra mange sektorer, TalentCo har kontorer i Oslo og Trondheim, men kan løse bemannings- og rekrutteringsutfordringer i hele landet. Våre kunder finnes innenfor forsvar, helse, finans, energi, akvakultur og industri/hightech, hvor vi tilbyr høyt kvalifiserte konsulenter. TalentCo har en kombinasjon av egne medarbeidere og et større nettverk av tilknyttede konsulenter som vi benytter til å løse din organisasjons utfordringer.

Arbeidsoppgaver

Seksjonen Utviklings- og integrasjonsplattformer leverer viktige bidrag i arbeidet med å gjøre veien fra kode til kjørende applikasjoner i produksjon så kort og automatisert som mulig. Vi utvikler for utviklere, for å gjøre det enklere å forholde seg til infrastruktur.

Utviklings- og plattformtjenester leverer flere typer on-premise plattformer (Kubernetes, Kafka, API Management, utviklerverktøy), og nye behov leveres fortløpende. Plattformene danner fundamentet for  IT-løsninger og er sentrale for IT-utviklingen som foregår i selskapet. Målet vårt er å levere selvbetjente og automatiserte plattformer som dekker viktige, felles behov. Vi velger egen teknologi og bruker de verktøyene vi mener er best egnet til å løse de forskjellige oppgavene. Vi jobber smidig med kontinuerlige leveranser, i et ungt og dynamisk miljø.

Seksjonen har totalansvar fra tidlig analyse til produksjonssetting, og utviklerne må derfor kunne jobbe på alle lag i løsningen og i alle faser fra analyse, dokumentasjon av krav, arkitektur- og designvurderinger, programmering/test og utrulling til produksjon.

Vi leverer Kafka som en selvbetjent løsning i eget datasenter. Vår oppgave er drift og forvaltning av Kafka-clusteret, samt videreutvikling med ny funksjonalitet ved behov. Vi skal styrke vårt team og søker innleie av senior plattformutvikler, fortrinnsvis med solid Kafka-kompetanse.

 

Sentrale arbeidsoppgaver:

  • Automatisering av Kafka-plattformen
  • Overvåke og optimalisere Kafka-cluster
  • Feilsøking og feilanalyse ved hendelser
  • Drift og forvaltning av plattformen og tilhørende tjenester
  • Ivareta sikkerhet i plattformen
  • Videreutvikling av plattformen i tråd med nye behov og muligheter
  • Håndtere forespørsler og støtte til utviklingsteam

For mer informasjon se vedlegg



Om stillingen

Firma TalentCo (hos kunde)
Sted Lysaker Torg
By Lysaker
Fylke Oslo
Nettside Klikk her
Arbeidstittel Senior plattformutvikler
Tiltredelse Snarest
Stillinger 1
Jobreg ID 365817
Søknadsfrist Snarest (14.03)

Vis min interesse
Lagre

Opprett jobbsøk-profil

Ved å opprette profil i Jobreg blir du tilgjengelig i søket for en rekke rekrutterere og bedrifter som ser etter kandidater. Registrering i Jobreg er gratis!

Opprett profil
Kontaktpersoner
Karl Erik Øvergård
Key Account Manager
karl@talentco.no
222 Ledige stillinger

Martin Ellevold
IT researcher
martin@talentco.no
218 Ledige stillinger

Søk her Tilbake