Senior Prosjektledere Utvikling
Miles Oslo AS

Senior Prosjektledere Utvikling

Miles Oslo AS
Med respekt for både kundens og kandidatens behov, er vi IT-bransjens prefererte og mest anerkjente partner innen Executive Search. Sammensetningen av vår erfaring, våre konsulenter og velutviklede verktøy og metoder, gir det våre kunder et konkurransefortrinn i arbeidet med å finne den riktige kandidaten.
 

Prosjektledere

 

Hvem ser vi etter?

Vår visjon er å skape det miljøet som tiltrekker og utvikler de dyktigste IT-konsulentene. For å få jobb i Miles må du både være faglig dyktig/talentfull, samt være en varm person.

Hvordan definerer vi så “dyktighet” i Miles? “Faglig dyktig/talentfull” betyr at du enten allerede er dyktig og respektert innen ditt fagfelt eller at du er ung og talentfull. Fellesnevneren er at du er kunnskapshungrig og opptatt av å utvikle deg videre. Utdannelsen er ofte på ingeniør/sivilingeniør-nivå, gjerne innenfor informatikk eller lignende.

Med “varme” mener vi at du er interessert i og bryr deg om dine kunder, såvel som dine kolleger. Det er med andre ord ikke nok å være interessert i faget. Du bør ha en generell positiv innstilling til livet, godt humør og stort sett tro at andre ønsker deg vel. Som et resultat av dette, forventes det at du har gode relasjonelle evner.

 

Vi ansetter ikke etter oppdrag, men på personlighet og kompetanse. Derfor vet vi ikke hvor store vi skal bli, vi vet bare hvordan vi ønsker å ha det.

Er vi for kravstore? Kanskje det, men miljøet vårt er vel verdt å verne om. Miles skal være en spesiell plass å arbeide. Vi vil at du skal være stolt av å jobbe her, og vi vil være stolte over å ha deg med på laget.

Dersom du fremdeles er interessert, kan du lese om våre verdier og vurdere om du kan identifisere deg med disse. Les gjerne også om hva vi kan tilby deg faglig og sosialt.

 



Om stillingen

Firma Miles Oslo AS
Sted Bislettgata 4
By Oslo
Fylke Oslo
Arbeidstittel Senior Prosjektledere Utvikling
Tiltredelse Snarest
Stillinger 2
Jobreg ID 9271
Søknadsfrist

Vis min interesse
Lagre

Opprett jobbsøk-profil

Ved å opprette profil i Jobreg blir du tilgjengelig i søket for en rekke rekrutterere og bedrifter som ser etter kandidater. Registrering i Jobreg er gratis!

Opprett profil
Kontaktpersoner

Geir Andersen
Headhunter / Rådgiver
geir@itsearch.no


46 Ledige stillinger

Søk her Tilbake