Senior UX-designer (konseptutvikler)
TalentCo (hos kunde)

Senior UX-designer (konseptutvikler)

TalentCo (hos kunde)
Vi løser IT-bemanningsutfordringene for næringsliv og offentlig sektor. Våre rådgivere har solid erfaring innen rekruttering og bemanning fra mange sektorer, TalentCo har kontorer i Oslo og Trondheim, men kan løse bemannings- og rekrutteringsutfordringer i hele landet. Våre kunder finnes innenfor forsvar, helse, finans, energi, akvakultur og industri/hightech, hvor vi tilbyr høyt kvalifiserte konsulenter. TalentCo har en kombinasjon av egne medarbeidere og et større nettverk av tilknyttede konsulenter som vi benytter til å løse din organisasjons utfordringer.

Arbeidsoppgaver
Avd. Brukeropplevelse og datadeling (BOD) i Digitaliseringsdirektoratet (Digdir) har behov for 1 seniordesigner som trives med og har god kompetanse innenfor konseptutvikling, merkevare og visuell identitet. Konsulenten skal inn i et oppdrag som omhandler kartlegging og uttak av synergier mellom dagens sluttbrukerportaler norge.no og Altinn.no som skal moderniseres gjennom konsolidering og ensretting. Dette arbeidet vil legge grunnlaget for fremtidens innbyggerdialog. Arbeidet kan også sees i sammenheng med modernisering av Altinn og «Arbeidsflaten» – dagens innboks i Altinn, som skal re-implementeres i parallell med dette oppdraget

Vi ønsker en designer med minimum 5 års erfaring.

Altinn 3 teamene er midt inne i et viktig arbeid med å videreutvikle Altinn Tjenester 3.0 fra en MVP til et fullverdig produkt for å dekke det offentliges behov for tjenesteutvikling. I sammenheng med modernisering av Altinn plattformen arbeides det med å modernisere, konsolidere og ensrette sluttbrukerportalene norge.no og altinn.no. Samtidig skal det også utvikles et fremtidskonsept for innbyggerdialog.

Konsulenten vil gå inn i et dedikert DevOps team og må samarbeide tett med andre dedikerte utviklere/designere i ulike DevOps team innenfor Altinn 3 løsningen. Ønsket effekt er å optimalisere konsolidering og ensretting av sluttbrukerportalene ved å ta ut synergier portalene imellom basert på reell brukerinnsikt, men også uttak av synergier opp mot arbeidet i «Arbeidsflaten». Det skal samtidig legges til grunn et robust konseptgrunnlag for fremtiden som bygger på tekniske, forretningsmessige og reelle menneskelige behov. Konseptet skal danne et videre veikart for teamet, samt styre arbeidet i retning fremtidens løsning for innbyggerdialog.


Arbeidsoppgaver:

  • Delaktig i å planlegge designprosessen slik at vi gjør de riktige tingene for å komme frem til solide løsninger basert på reell brukerinnsikt.
  • Gjennomføre innsikt og analyse for å identifisere riktig problem å løse
  • Finne frem til konsept som løser problemet på riktig måte:
  • Utarbeide forslag til konseptuelle retninger for innbyggerdialogen i samarbeid med andre designere.
  • Kartlegge status på møtepunktene innbygger har i dag.
  • Utarbeide prototyper til brukertesting
  • Dialog med Design Lead, Produkteier og Tech Lead for å bryte ned konseptet i gjennomførbare oppgaver som muliggjør implementasjon
  • Sørge for at god sikkerhet, universell utforming, etikk og jus bygges inn i konseptet fra start
  • Påse at løsninger følger vedtatt visuell profil
  • Møtevirksomhet med oppdragsgiver/interne DevOps team

For mer informasjon se vedlegg



Om stillingen

Firma TalentCo (hos kunde)
Sted Lysaker Torg
By Lysaker
Fylke Oslo
Nettside Klikk her
Arbeidstittel Senior UX-designer (konseptutvikler)
Tiltredelse Snarest
Stillinger 1
Jobreg ID 333912
Søknadsfrist Snarest (23.06)

Vis min interesse
Lagre

Opprett jobbsøk-profil

Ved å opprette profil i Jobreg blir du tilgjengelig i søket for en rekke rekrutterere og bedrifter som ser etter kandidater. Registrering i Jobreg er gratis!

Opprett profil
Kontaktpersoner
Karl Erik Øvergård
Key Account Manager
karl@talentco.no
222 Ledige stillinger

Martin Ellevold
IT researcher
martin@talentco.no
218 Ledige stillinger

Søk her Tilbake