-Senior UX-designer (konseptutvikler Arbeidsflate)
TalentCo (hos kunde)

-Senior UX-designer (konseptutvikler Arbeidsflate)

TalentCo (hos kunde)
Vi løser IT-bemanningsutfordringene for næringsliv og offentlig sektor. Våre rådgivere har solid erfaring innen rekruttering og bemanning fra mange sektorer, TalentCo har kontorer i Oslo og Trondheim, men kan løse bemannings- og rekrutteringsutfordringer i hele landet. Våre kunder finnes innenfor forsvar, helse, finans, energi, akvakultur og industri/hightech, hvor vi tilbyr høyt kvalifiserte konsulenter. TalentCo har en kombinasjon av egne medarbeidere og et større nettverk av tilknyttede konsulenter som vi benytter til å løse din organisasjons utfordringer.

Arbeidsoppgaver

Avd. Brukeropplevelse og datadeling (BOD) i Digitaliseringsdirektoratet (Digdir) har behov for 1 seniordesigner som trives med og har god kompetanse innenfor konseptutvikling. Konsulenten skal inn i et oppdrag der grunnlaget for fremtidens arbeidsflate skal dannes. Arbeidsflaten tar utgangspunkt i dagens Altinn Innboks som skal re-implementeres i parallell med dette oppdraget.

Vi ønsker en designer med minimum 5 års erfaring.

Altinn 3 teamene er midt inne i et viktig arbeid med å videreutvikle Altinn Tjenester 3.0 fra en MVP til et fullverdig produkt for å dekke det offentliges behov for tjenesteutvikling. I sammenheng med dette og modernisering av altinn plattformen skal det etableres to produkt, dialogporten og arbeidsflaten.

Konsulenten vil gå inn i et dedikert DevOps team og må samarbeide tett med andre dedikerte teamarkitekter/utviklere/designere i ulike DevOps team innenfor Altinn 3 løsningen. Ønsket effekt er å legge til grunn et robust konseptgrunnlag for fremtiden som bygger på tekniske, forretningsmessige og reelle menneskelige behov og som danner et videre veikart for teamet etter at re-implementeringen er på plass, samt å styre re-implementeringen i retning fremtidens løsning.

Arbeidsoppgaver:

· Delaktig i å planlegge designprosessen slik at vi gjør de riktige tingene for å komme frem til solide løsninger basert på reell brukerinnsikt.t

· Gjennomføre innsikt og analyse for å identifisere riktig problem å løse

· Finne frem til konsept som løser problemet på riktig måte

· Utarbeide prototyper til prototyptesting

· Dialog med Design Lead, Produkteier og Tech Lead for å bryte ned konseptet i gjennomførbare oppgaver som muliggjør implementasjon

· Sørge for at god sikkerhet, universell utforming, etikk og jus bygges inn i konseptet fra start

· Påse at løsninger følger vedtatt visuell profil

· Bidra til re-etablering av Altinn 2 innboks på ny infrastruktur og med nytt designsystem

For mer informasjon se vedlegg



Om stillingen

Firma TalentCo (hos kunde)
Sted Lysaker Torg
By Lysaker
Fylke Oslo
Nettside Klikk her
Arbeidstittel -Senior UX-designer (konseptutvikler Arbeidsflate)
Tiltredelse Snarest
Stillinger 1
Jobreg ID 333914
Søknadsfrist Snarest(23.06)

Vis min interesse
Lagre

Opprett jobbsøk-profil

Ved å opprette profil i Jobreg blir du tilgjengelig i søket for en rekke rekrutterere og bedrifter som ser etter kandidater. Registrering i Jobreg er gratis!

Opprett profil
Kontaktpersoner
Karl Erik Øvergård
Key Account Manager
karl@talentco.no
222 Ledige stillinger

Martin Ellevold
IT researcher
martin@talentco.no
218 Ledige stillinger

Søk her Tilbake