Tribia AS

Skape verdier for våre kunder, gjennom å skape fremtidens samhandlingsløsning for BIM-data?

Tribia AS
I 18 år har Tribia vært en ledende aktør og leverandør av samhandlingsløsninger «til alle som bygger noe». Vi omsetter for over 130 mill NOK i året og teller i dag 65 ansatte fordelt på Norge og Sverige. Per i dag har vi mer enn 90.000 brukere som bruker våre løsninger daglig. Interaxo og BIMEYE er moderne samhandlingsløsninger som effektiviserer byggeprosjekter gjennom forbedret kommunikasjon, samling og deling av informasjon. Interaxo er markedsledende med sikker dokumenthåndterings-funksjonalitet og prosesstyring tilpasset byggeprosjekters behov. BIMEYE er en skybasert prosjektportal for bygningsdelsdata (BIM), som bedrer effektiviteten og reduserer kostnadene i byggeprosessene når alle prosjektdeltagere skaper økt kvalitet i datagrunnlaget. Vi har ambisiøse utviklingsplaner for våre produkter drevet av digitalisering i byggebransjen. BIMEYE og Interaxo er grunnstenene i det som skal bli Nordens beste BIM Collaboration løsning.
Tribia utvider sin produktavdeling og søker deg som ønsker å være med å skape fremtidens samhandlingsløsning for BIM data både i Norge, Sverige og internasjonalt. Som produktsjef hos oss vil du jobbe med forretningskritiske samhandlingsløsninger innen bygg- og anleggsbransjen og eie hele produktets livssyklus og road map; fra strategisk planlegging til taktiske aktiviteter. 

Du må kunne identifisere og initiere utvikling av produktet og produktforbedringer og være med på å skape verdier for kundene. Vi ser etter deg som uredd kan gå ut og hjelpe bransjen å definere hva de trenger og vise de veien. Du vil også fungere som salgsstøtte og være med å presentere produktene til vår stadig voksende kundemasse. 

Som produktsjef blir del av et produktteam som sammen jobber for å realisere Nordens beste BIM Collaboration løsning. Du vil jobbe tett sammen med våre produkteiere og våre team som består av engasjerte og dyktige teknologer og arkitekter med god forståelse for bransjen og kundenes behov. Du vil få hjelp til å bygge kompetanse og har alltid noen å utveksle erfaringer med.

I 2019 ble Tribia kåret til Norges beste arbeidsplass i sin kategori av Great Place to Work. Vår ambisjon er at vi skal forsvare posisjonen i årene fremover og vi skal ha med de beste og mest fornøyde menneskene på laget! Våre verdier er EKTE, SMIDIG og ENGASJERT. Dette er verdier vi er stolte av og som både sier noe om hvem vi er og hva vi står for. Verdier som kolleger og kunder skal erfare som levende. 

Vi ser etter deg som har erfaring med BIM fra bygg- og anleggsbransjen, og har god kommersiell forståelse. Du er proaktiv, med sterke samarbeidsevner og kommuniserer aktivt med kunder. Du har relevant utdannelse og gjerne noen års erfaring innen området Product Management. 

Dette er en spennende mulighet for en uredd og initiativrik person, som ønsker å være en del av et verdidrevet selskap i vekst. Vi kan tilby gode utviklingsmuligheter for riktig kandidat. For mer informasjon om stillingen, ta kontakt med Solution Manager Frode Brurberg Hansen i Tribia, på telefon 464 05 638, eller våre rådgivere i The Assessment Company, Svein Optjernsberget på telefon 975 07 205 eller Bård Nordby på telefon 922 87 160. Søknadsfrist snarest.
 

Om stillingen

Firma Tribia AS
Sted Hoffsveien 1C
By OSLO
Fylke Oslo
Nettside Klikk her
Arbeidstittel Produktsjef BIMEYE
Stillinger 1
Jobreg ID 113240
Søknadsfrist Snarest

Vis min interesse
Lagre

Opprett jobbsøk-profil

Ved å opprette profil i Jobreg blir du tilgjengelig i søket for en rekke rekrutterere og bedrifter som ser etter kandidater. Registrering i Jobreg er gratis!

Opprett profil
Kontaktpersoner
Svein Optjernsberget
Management Consultant
97507205
svein.optjernsberget@theac.no
2 Ledige stillinger

Bård Nordby
Management Consultant
92287160
bard.nordby@theac.no
2 Ledige stillinger

Søk her Tilbake