InfoCare Norge AS avd Oslo

Søker deg som drømmer om IT- jobb innen finans sektoren

InfoCare Norge AS avd Oslo
InfoCare er et norsk selskap og i 30 år har selskapet spesialisert seg på tjenester innenfor IT og teknologiskutstyr for bedriftsmarkedet (B2B). I dag består InfoCare av 835 ansatte i Norge, Sverige, Danmark og Finland. InfoCare er Nordens største aktør innen installasjon, support og vedlikehold på teknologisk utstyr. Noen av tjenester som tilbys er på-stedet support, feilretting, reparasjon utenfor og innenfor garanti, delehåndtering og logistikk innen IT hardware løsninger. Tjenestene som tilbys er i nært samarbeid med ledende, internasjonale produsenter, outsourcing-selskaper og elektronikkforhandlere. InfoCare håndterer mer enn 400.000 service oppdrag pr.år. I Norge har InfoCare 13 egne servicepunkter. De er lokalisert i Oslo, Fredrikstad, Moelv, Sandefjord, Kristiansand, Stavanger, Haugesund, Bergen, Sogndal, Møre, Trondheim, Tromsø og Bodø. I tillegg har vi en rekke underleverandører som dekker resterende lokasjoner som er under kontinuerlig oppfølging, for til enhver tid tilpasse dette til kundenes behov. Dette gjør at vi kan håndtere kunder over hele Norge med SLA krav ned mot 4 timer og 1 time for utvalgte klienter. InfoCare er tilgjengelig 24/7/365. Vårt mål er å levere førsteklasses servicetjenester til våre kunder og partnere. Er du opptatt av høy servicegrad og teknologi? Da er du akkurat som oss!!

InfoCare har en rekke samarbeidspartnere, der InfoCare har tatt over hele- eller deler av intern IT-support. Vi søker nå ressurser til en stor og spennende finanskunde, som kan gå inn i en rolle som "intern it-support" på kundelokasjoner i Oslo og på OsloLufthavn Gardermoen, med oppstart høst 2019. 
Stillingen er et engasjement, med en forventet varighet ut 2020, med mulighet for forlengelse og evt fast ansettelse på sikt.   

Arbeidstid er mandag-fredag 08-16. Du som søker må ha tilgang til bil og kunne fremvise plettfri vandel samt være tilgjengelig på kort varsel for rask oppstart.

Arbeidsoppgaver:

 • Support på kundens applikasjoner
 • Håndtering av supporthenvendelser
 • Feilsøking av maskinvare, programvare, og problemer med operativsystemet.
 • Onsite ressurs for lokasjonens brukere
 • Hardware Break/Fix ved å bruke tilgjengelige deler.
 • Diagnose for hardware under garanti og hjelp til koordinering mellom partner og OEM for utskifting
 • Vedlikeholdsaktiviteter som trenger desk side support.

Kvalifikasjoner:

 • IT-faglig bakgrunn fra IKT-servicefag/ Teknisk Fagskole/Høgskole, relevant erfaring kan kompensere for dette
 • Beherske Norsk/Engelsk skriftlig/muntlig
 • Grunnleggende kunnskap om bedrifts LAN og WAN oppsett og konsepter. Evne til å utføre "smart hands activities" under instruksjonsbaserte aktiviteter på nettsteder.
 • Hands on erfaring med å installere, feilsøke og fikse stasjonære PC-er, skrivere, Windows-baserte nettbrett, bærbare datamaskiner og andre maskinvareproblemer til periferiutstyr.
 • Erfaring med anti-spyware og anti-virus programvare.
 • Evne til å løfte / flytte datautstyr som veier opp til 22 kg.
 • Høy servicegrad og glad i å hjelpe andre
 • Gode kommunikasjonsegenskaper


Vi vurderer søkere fortløpende, så søk allerede i dag.Om stillingen

Firma InfoCare Norge AS avd Oslo
By Oslo
Fylke Oslo
Nettside Klikk her
Arbeidstittel Intern IT Support
Tiltredelse snarest
Lønn etter avtale
Stillinger 12
Jobreg ID 102242
Søknadsfrist snarest

Vis min interesse
Lagre

Opprett jobbsøk-profil

Ved å opprette profil i Jobreg blir du tilgjengelig i søket for en rekke rekrutterere og bedrifter som ser etter kandidater. Registrering i Jobreg er gratis!

Opprett profil
Kontaktperson
Helena Järkenstedt
Personalkonsulent

16 Ledige stillinger

Søk her Tilbake