Sous Chef / Assisterende Kjøkkensjef søkes!
Hotel Union Geiranger AS

Sous Chef / Assisterende Kjøkkensjef søkes!

Hotel Union Geiranger AS
IT’S ALL ABOUT THE PEOPLE! Vi vet at det er de ansatte som er bedriftens aller viktigste ressurs. People har derfor siden 2002 hjulpet tusenvis av jobbsøker med å få drømmejobben, samtidig har våre kunder, som er alt fra små lokale virksomheter til store globale selskaper, fått sin drømmekandidat. People har lokaleide kontorer over hele landet som alle er drevet av eiere og partnere som er erfarne og engasjerte og har sterk lokal forankring. People tilbyr rekruttering samt vikar- og konsulentformidling innen alle fagområder og stillingskategorier. Vi garanterer en rask og profesjonell rekrutteringsprosess uansett hvor i landet stillingen ligger. People, matching great talent, with great companies

Er du vår nye Sous Chef / Assisterende kjøkkensjef?

For vår kunde i Geiranger søker vi etter Sous Chef.

Som Sous chef er du detaljbevisst og kvalitetsfokusert, du har også evna til å levere under press. Du er en utmerket serviceperson

Vi søker en person med fagbrev som kokk og mellomleder erfaring frå lignende konsept. Videre må søkere være utprega serviceinnstilt, og du må ha et genuint ønske om å skape gode matopplevelser for gjesten(e)

Vi søker bredt og ønsker oss kokker med eller uten fagbrev, gjerne leder erfaring, gjerne som assisterende kjøkkensjef. Både fra a la carte, hotell og institusjon. Det kan også være aktuelt med positive personer som ikke har lang fartstid, slik at nyutdannede også er velkommen til å søke. Du har fokus på kvalitet og bidrar til et godt arbeidsmiljø med dine kolleger. Har du en spesialisering eller noe du liker ekstra godt? Få det frem i søknaden også.
 

Som Sous Chef må du  være grunnleggende opptatt av service, glad i folk og være en person som motiveres av å skape store opplevelser. Videre må du være kvalitetsbevisst og ha ei svært godt trena øye for detaljer. 

Vi ønsker deg som har erfaring som kokk og et genuint ønske om å utvikle deg selv, samtidig som du bidrar til vårt arbeid, spesielt kreativt.
Du må og ha et mål om å arbeide med mat på aller høgste nivå.

Arbeidsoppgaver

  • Bistå kjøkkensjef i drift av kjøkkenet ved Hotellet
  • Bistå kjøkkensjef i utvikling og trening av kokker og lærlinger
  • Bistå kjøkkensjef i oppfølging av kostnadskontroll, vaktlister, kalkyler og varekost
  • Bistå kjøkkensjef med Varebestillinger
  • Bistå kjøkkensjef med oppdatering av menyer og viere utvikling av produktet og konseptene

Ønskede kvalifikasjoner:

  • Fagbrev som kokk,  erfaring kan kompensere for fagbrev
  • Du er fleksibel og kan jobbe selvstendig
  •  Jobber godt under stress
  • Beherske både skandinavisk og engelsk
  • Du kan vise til og dokumentere tidligere erfaring fra restaurantyrket innen Hotell og Restaurant
  • Kjennskap til IK-mat
  • Forståelse for økonomisk og kostnadseffektiv drift
  • Er strukturert
  • God på å jobbe i team og samarbeide godt med restaurant

Personlige egenskaper:

  • Du har god erfaring fra hotel og restaurantfaget
  • Du er kreativ og har sans for matlaging
  • Du er serviceminded og løsningsorientert


Vi tilbyr ei utviklende og spennende stilling i et godt arbeidsmiljø, der du får være med på å skrive ei nytt kapittel av historia sammen med trivelige kolleger.

Annet:

Vi kan tilbyr tjeneste bolig ved verdens vakreste fjord i et verdens arv område og lønn etter avtale. Har du familie er de naturligvis hjertelig velkomne. Som sous chef er du en del av kjøkkenet sin ledergruppe og rapporterer til kjøkkensjef.

Tiltredelse snarest

Søknader behandles fortløpende

 
Er dette noe for deg? Da søker du via "knappen" Søk på stillingen!
Vi vurderer søknadene fortløpende og oppfordrer deg til å sende din søknad allerede i dag.

Er drømmejobben for deg?
For å søke på stillingen, vennligst benytt lenken i annonsen.

 
Dersom du har ønske om mer informasjon så ta kontakt med People Møre; alesund@people.no Telefon: (+47) 70 14 99 82


The position add in English language

Are you our new Sous Chef / Assistant Chef?

For our customer in Geiranger, we are looking for a Sous Chef..

As a Sous Chef, you are detail-oriented and quality-focused, you also have the ability to deliver under pressure. You are an excellent service person

We are looking for a person with a certificate as a chef and middle manager experience from a similar concept. Furthermore, applicants must be distinctly service oriented, and you must have a genuine desire to create good dining experiences for the guest(s). We are looking broadly and want chefs with or without professional qualifications, preferably management experience, preferably as an assistant chef. Both from a la carte, hotels and institutions.
It may also be relevant with positive people who do not have long experience time, so that new graduates are also welcome to apply. You focus on quality and contribute to a good working environment with your colleagues.
Do you have a specialization or something you particularly like? Make it clear in the application as well.

As a Sous Chef, you must be fundamentally concerned with service, love people and be a person who is motivated by creating great experiences. Furthermore, you must be quality-conscious and have a very well-trained eye for detail.

We want you who have experience as a chef and a genuine desire to develop yourself, while at the same time contributing to our work, especially creatively. You must also have a goal of working with food at the very highest level.

Work assignments

Assist the head chef in the operation of the kitchen at the Hotel
Assist the head chef in the development and training of chefs and apprentices
Assist the head chef in follow-up of cost control, rosters, calculations and cost of goods sold
Assist the head chef with product orders
Assist the head chef with updating the menus and oversee the development of the product and concepts

Wanted qualifications:

Certificate as a chef, experience can compensate for a certificate
You are flexible and can work independently
Works well under stress
Fluent in both Scandinavian and English
You can show and document previous experience from the restaurant profession within hotels and restaurants
Knowledge of IK food
Understanding of economic and cost-effective operations Is structured
Good at working in a team and cooperating well with the restaurant

Personal characteristics:

You have good experience from the hotel and restaurant industry
You are creative and have a flair for cooking
You are service-minded and solution-oriented

We offer a developing and exciting position in a good working environment, where you get to help write a new chapter of history together with pleasant colleagues.

Other:

We can offer service housing by the world's most beautiful fjord in a world heritage area and salary by agreement. If you have family, they are of course most welcome.
As a sous chef, you are part of the kitchen's management team and report to the head chef.

Accession urgently
Applications are processed on an ongoing basis

Is this something for you? Then you apply via the "button" Apply for the position!
We assess the applications continuously and encourage you to send your application today.

Is the dream job for you? To apply for the position, please use the link in the advertisement.

If you would like more information, please contact People Møre; alesund@people.no Telephone: (+47) 70 14 99 82


 

Om stillingen

Firma Hotel Union Geiranger AS
Sted Hotel Union Geiranger AS
By Stranda
Fylke Møre og Romsdal
Nettside Klikk her
Arbeidstittel Sous Chef
Tiltredelse Etter avtale
Lønn etter avtale
Stillinger 1
Følg oss på
Jobreg ID 377114
Søknadsfrist Snarest

Vis min interesse
Lagre

Opprett jobbsøk-profil

Ved å opprette profil i Jobreg blir du tilgjengelig i søket for en rekke rekrutterere og bedrifter som ser etter kandidater. Registrering i Jobreg er gratis!

Opprett profil
Kontaktpersoner

Hans Willy Flisnes
Styremedlem
+4770149982
hwf@people.no


12 Ledige stillinger

Søk her Tilbake