Spennende mulighet innen salg av fiberløsninger!
Eksellent AS

Spennende mulighet innen salg av fiberløsninger!

Eksellent AS
Eksellent jobber med rekruttering og bemanning innen bransjene eiendom, IT og salg. Siden 2018 har vi vært dedikert med å hjelpe kandidat ut i riktig jobb, og bedrifter med å finne de beste hodene til jobben. Hos Loyalty får du bli del av et ungt, kunnskapsrikt og sosialt arbeidsmiljø. Her kan du opparbeide deg en salgskarriere, og få gode muligheter til egenutvikling. De har kontorer i Oslo, Drammen og Stockholm med over 350 ansatte. Her tilbys salgsskole, karriereprogram og interne lederprogram hvor du blant annet lærer hva som kjennetegner en dyktig selger og leder. Dette gir deg viktig og relevant kunnskap som kan komme godt med videre ut i arbeidslivet.

Er du klar for en spennende mulighet innen salg av fiberløsninger? Vi søker etter engasjerte og motiverte salgskonsulenter til å bli en del av vårt voksende team.

Arbeidsoppgaver:

Som salgskonsulent vil du være ansvarlig for utgående salgssamtaler til nye potensielle kunder innen bedriftsmarkedet. Du vil ha muligheten til å presentere et bredt spekter av løsninger, inkludert fiber, fra en av Norges ledende telekomleverandører. Selv om erfaring innen salg av fiber er ønskelig, er det ikke et krav – vi verdsetter motivasjon og evnen til å lære.

Vi legger vekt på å tilby et ungt og dynamisk arbeidsmiljø, hvor du vil jobbe sammen med dedikerte kollegaer i et lag som er opptatt av å levere resultater. Vi tilbyr grundig opplæring og kontinuerlig støtte for å sikre din suksess.

Kvalifikasjoner:

  • Positiv innstilling og ønske om å hjelpe kunder.
  • Evne til å arbeide både selvstendig og i team.
  • Opptatt av kvalitet og resultatorientert.
  • Flytende norsk.
  • Serviceinnstilt.
 

Vi tilbyr timelønn pluss en attraktiv bonusmodell. Arbeidstiden er fra 08:00 til 16:00, mandag til fredag i Oslo.

Hvis du er klar for en spennende utfordring og ønsker å være en del av et voksende team, send oss din søknad sammen med CV og eventuelle referanser.


Søknadsprosess: Alle henvendelser blir behandlet konfidensielt. Vi behandler søknader fortløpende og ser frem til å lese din!

Vi verdsetter mangfold og oppfordrer alle kvalifiserte kandidater til å søke, uavhengig av kjønn, alder, funksjonsevne, nasjonalitet eller bakgrunn. 

Bli med oss hos Loyalty AS og ta det første steget mot en givende karriere innen salg! Har du spørsmål om stillingen? Ta gjerne kontakt med Amalie på amalie@eksellent.no. Alle henvendelser blir behandlet konfidensielt. Vi behandler søknader fortløpende og ser frem til å lese din!



Om stillingen

Firma Eksellent AS
Sted Maridalsveien 323
By Oslo
Fylke Oslo
Nettside Klikk her
Arbeidstittel Salgskonsulent
Tiltredelse 07.05.2024
Lønn Timelønn + provisjon
Stillinger 2
Følg oss på
Jobreg ID 376642
Søknadsfrist Snarest

Vis min interesse
Lagre

Opprett jobbsøk-profil

Ved å opprette profil i Jobreg blir du tilgjengelig i søket for en rekke rekrutterere og bedrifter som ser etter kandidater. Registrering i Jobreg er gratis!

Opprett profil
Kontaktperson
Amalie Transeth
Hr-rådgiver
amalie@eksellent.no


17 Ledige stillinger

Søk her Tilbake