Sponsor- og Eventforeningen

Sponsor- og Eventforeningen søker daglig leder

Sponsor- og Eventforeningen
Sponsor- og Eventforeningen er en interesseorganisasjon for virksomheter som forholder seg til sponsing og event som kommunikasjons- og markedsføringsverktøyer, enten de er sponsor, sponsorobjekt, eventselskap eller på annet vis involvert i sponsing og/eller event. Foreningen har nå rundt 200 medlemsvirksomheter og har som ambisjon å styrke sin nasjonale profil. Foreningen har som formål å være et forum for kompetanseutvikling, erfaringsutveksling og inspirere til økt forståelse for og innsikt i bruk av sponsing og eventmarketing som fagområde.

Våre medlemmer skaper en mer verdifull hverdag for folk flest og  bidrar til å ta samfunnsansvar både i inn- og utland. Gjennom relevante aktiviteter og fokus på kunnskapsformidling skal vi være samlingspunktet for sponsorer, organisasjoner, eventbyråer og andre tilhørende bransjer i hele landet. Sammen skaper vi verdifulle opplevelser. Vil du være med?

Som vår nye daglige leder skal du representere Sponsor- og Eventforeningen, samt sørge for at vi utvikler og posisjonerer oss som en attraktiv forening i Norge. Vår ambisjon er at våre medlemmer alltid skal få litt mer enn forventet. Som daglig leder blir du ansvarlig for å levere på dette, både kreativt og økonomisk. Det er viktig at du er selvstendig, jobber strukturert og har stor gjennomføringskraft slik at igangsatte prosjekter blir realisert.

Foreningen har som formål å fremme forståelsen for sponsing og event som fagområde. Dette gjør vi ved å arrangere fagmøter, debatter, seminarer, studiereiser i inn- og utland, samt dele ut Sponsor- og Eventprisen på vårt årlige bransjearrangement. I tillegg publiserer vi daglig nyheter på nett og ukentlig i nyhetsbrev. Dette vil med andre ord være en del av dine arbeidsoppgaver.

Gode relasjonsbyggende egenskaper er viktig. Vi har et styre og aktive medlemmer som vil være naturlige kontaktpunkter for deg, i tillegg til andre foreninger, samarbeidspartnere og leverandører. Det vil være viktig å ha oppsøkende dialog med potensielle medlemmer og samarbeidspartnere, samt presse. Vi tror derfor det er en fordel om du er initiativrik og ser muligheter for hvordan vi kan bli mer synlige, ta en tydeligere posisjon og styrke vår rolle som viktig samarbeidspartner.

 Konkrete arbeidsoppgaver

  • Ansvar for at leveranser er i henhold til strategiplan og budsjett
  • Ansvar for å følge opp medlemmer og videreutvikle foreningens medlemsaktiviteter
  • Ansvar for markedsføring, innholdsutvikling og pressehåndtering
  • Utvikling av sponsorpakker
  • Tilrettelegging av styrets arbeid og oppfølging av styremedlemmers ansvarsområder
  • Oppfølging og bistand til årets fagdag med prisutdeling
  • Utvikling av allianser og samarbeidsavtaler

Av kompetansekrav er det viktig at du har erfaring fra publiseringsverktøy for nyhetsbrev og pressemeldinger og er selvgående på dette. Du blir også ansvarlig for innholdet som publiseres, derfor er gode skriftlige ferdigheter et krav. Kjennskap og interesse for spons og event vil telle positivt og vi ser helst at du har utdannelse på høyskolenivå.

Hva vi kan tilby:

Vi tilbyr en spennende lederjobb der viktige drivere for å lykkes i rollen er kunnskap, nettverk og relasjoner. Du blir en nøkkelperson og en viktig del av vår inspirerende møteplass for kompetanse- og erfaringsutveksling. I tillegg blir du vår viktigste ressurs i arbeidet med foreningens leveranser og at disse er i henhold til strategiplan og budsjett.

Ansettelsesutvalget vil bestå av styremedlemmene: Gunnar Glavin Nybø,  Lars Brockstedt Svendsen og Linda Eng Strand. Dersom du ønsker at din søknad skal holdes konfidensiell, også for oppdragsgiver,  gi oss beskjed om dette.Om stillingen

Firma Sponsor- og Eventforeningen
Sted Edvard Storms gate 2
By OSLO
Fylke Oslo
Nettside Klikk her
Arbeidstittel Daglig leder
Stillinger 1
Følg oss på
Jobreg ID 104072
Søknadsfrist 06.10.2019

Vis min interesse
Lagre

Opprett jobbsøk-profil

Ved å opprette profil i Jobreg blir du tilgjengelig i søket for en rekke rekrutterere og bedrifter som ser etter kandidater. Registrering i Jobreg er gratis!

Opprett profil
Kontaktpersoner
June Ragnif Johansen
Rådgiver
june@teft.no


4 Ledige stillinger

Vibeke Moen
Prosjektleder
Vibeke@teft.no
2 Ledige stillinger

Eivind Ruud Johnsen
Rådgiver/Partner
eivind@teft.no


5 Ledige stillinger

Søk her Tilbake