Styrearbeid
Amesto People & Culture AS

Styrearbeid

Amesto People & Culture AS
Amesto People & Culture inngår i Amesto Group. Amesto er et familieeid selskap, som ble etablert i 2002, med mer enn 1000 ansatte i Norden. Med Amesto Globals nettverk dekker vi de fleste delene av Europa og Nord-Amerika. Vi er rangert som Norges tredje mest innovative selskaper. Amesto spesialiserer seg på forretningsløsninger, kunstig Intelligens og analyse, skytjenester og sikkerhet, regnskap, lønn, HR og bemanning og marketing. Vi ønsker å bygge et selskap med hodet og hjertet, for å forenkle hverdagen og skape et «Awesome Place to Work». www.amesto.no

VIL DU BIDRA TIL Å GJØRE EN FORSKJELL GJENNOM STYREARBEID?

Amesto People & Culture ble etablert i 2020. Vi eksisterer fordi vi ønsker å hjelpe så mange som mulig til å få det beste ut av sitt arbeidsliv, gjennom økt jobbengasjement. Alt vi gjør skal kunne knyttes og måles opp i økt engasjement. 8 mars 2023 lanserer vi en ny spydspiss innen rekruttering. Den nye spydspissen bygger på Amestos strategi om trippel bunnlinje: People, Planet, Profit. Målet er å hjelpe selskapene å få en bedre balanse på kjønn, alder og bakgrunn; på styre, leder og spesialistnivå. 
Vil du bruke din erfaring, kompetanse og egenskaper gjennom styrearbeid?

Du kan enkelt registrere deg i vår kandidatbase. Legg ved din CV, og beskriv deg selv med noen ord. Gi oss noen stikkord på hvorfor du ønsker styreverv og hva du kan bidra med.
Ved registering kan du legge inn så mye informasjon du ønsker. Det viktigste derimot er at du legger inn person/kontaktinformasjon, og at du laster opp din CV. 

Hos oss kan du rekke opp hånda digitalt! 

Hvorfor registrere deg - og hva skjer etter det? 

  • Din profil vil bli aktiv i vår kandidatbase - noe som gjør at du vil bli vurdert opp mot de ledige stillingene som passer deg. 
  • Du kan enkelt selv søke ledige stillinger vi utlyser.
  • Vi bruker forskningsbaserte rekrutteringsmetoder og prosesser. Dette gir en god, rettferdig og trygg opplevelse for både kandidater og kunder. Begge parter skal være sikre på at riktig person med riktig kompetanse blir valgt, og at det oppfyller det mangfoldet bedriften har definert..
  • Ønsker du rådgivning i veien mot styrearbeidsdrømmen? Vi samarbeider med konsulenter med lang erfaring og bred kompetanse innen styrearbeid


Om stillingen

Firma Amesto People & Culture AS
By Oslo
Fylke Oslo
Nettside Klikk her
Arbeidstittel Er du en del av mangfoldet gjennom styrarbeid?
Tiltredelse Etter avtale
Lønn Etter avtale
Stillinger 10
Jobreg ID 319869
Søknadsfrist Løpende

Vis min interesse
Lagre

Opprett jobbsøk-profil

Ved å opprette profil i Jobreg blir du tilgjengelig i søket for en rekke rekrutterere og bedrifter som ser etter kandidater. Registrering i Jobreg er gratis!

Opprett profil