Talkmore søker fremoverlente sommervikarer til kundeservice
Telenor Norge AS

Talkmore søker fremoverlente sommervikarer til kundeservice

Telenor Norge AS
Talkmore Privat og Bedrift er en del av mobilselskapet Talkmore, og er skreddersydd for små og mellomstore bedrifter. Bedrifter med færre enn 100 ansatte står for nesten 50% av verdiskapningen i Norge, men får ofte ikke på langt nær like gode priser og innkjøpsavtaler som de større selskapene. Dette er urettferdig! Derfor tilbyr Talkmore Privat og Bedrift like lave priser til alle, ingen bindingstid og Telenors suverene dekning med 4G slik at våre kunder kan bruke tiden sin på det som betyr noe - ikke mobiloperatøren sin.
I Talkmore er vi stolte av kundene våre, og vi ønsker å gi dem glitrende opplevelser. Alle kunder som tar kontakt, skal føle at de blir behandlet på en unik måte når de ber om vår hjelp. Vi skal oppleves som noe annet enn de andre operatørene, og vi får bekreftet at vi lever opp til våre kunders forventning ved at vi flere ganger har blitt kåret til operatøren med de mest lojale og fornøyde kundene. Talkmore er en del av Telenor Norge AS.

Talkmore sine verdier er Åpen, Pålitelig og Enklere, og vår visjon er at vi skal fortjene å bli anbefalt av alle våre kunder. For å få til det må vi ha Norges dyktigste medarbeidere som vil være med å skape Norges beste mobilselskap for privat- og bedriftskunder. Nå har vi behov for flere kundekonsulenter til sommervikariat og kanskje er det nettopp deg vi trenger å ha med på laget!

For å passe inn hos oss, er du en engasjert og fremoverlent person med rette innstilling og samme tenkemåte som oss. Vi ser for oss at du har stå-på-vilje, er lærevillig og opptatt av å yte god service - og du brenner for å oppnå gode resultater sammen resten av teamet. Dette er en unik sjanse til å tilegne deg kontorerfaring, og en fin måte å kickstarte din karriere. Hos oss blir du ivaretatt! 
 
Vikariatets varighet: Oppstart 21. mai eller 3. juni og ut august. Det kan være muligheter for forlengelse. 

 Arbeidsoppgaver:
  • Håndtere kundehenvendelser, ved å gi god service og support for kunder over telefon, mail og chat
  • Bidra til å gjøre det enkelt og effektivt for kundene
 
 Kvalifikasjoner / personlige egenskaper:
  • Evne til å kommunisere på en god og enkel måte
  • Være omgjengelig, og jobbe godt både i team og selvstendig
  • Du bør like å ta initiativ og være god til å gjøre egne vurderinger
  • Du kommuniserer flytende i norsk, muntlig og skriftlig
  • Høy serviceinnstilling - et pluss om du har erfaring fra servicearbeid
  • Punktlig
  • Fremoverlent
  • En god lagspiller
 
Vi tilbyr:
  • God opplæring og oppfølging
  • Godt arbeidsmiljø i et helt nytt «smart-bygg» på Økern/Hasle-Linje i Oslo
  • Utviklingsmuligheter i et ungt og dynamisk selskap i vekst
  • Lunsjordning
  • Rullerende arbeidstid innenfor avdelingens åpningstid fra klokken 08.00 til 17.00 mandag til fredag og 10-14 lørdag (hver fjerde)

Om Businesspeople: 
Som stolt leverandør av bemanningstjenester i 35 år, har Businesspeople Rekruttering og Vikarpartner gjennomgått en fusjon. Vi heter nå Businesspeople Bemanning & Rekruttering. Vi bistår det private og offentlige næringsliv med alle typer bemanningsløsninger, og er en gjeng med dedikerte og entusiastiske rådgivere som tilbyr utleie til vikariater, rekruttering til faste stillinger og rådgivning.
Vi løser oppdrag på alle nivåer innen økonomi, lønn og regnskap, salg og markedsføring, administrasjon, HR og personal, kundeservice og IT-support, og legger stor vekt på personlig service og tett oppfølging av våre kunder så vel som våre kandidater.

Om stillingen

Firma Telenor Norge AS
Sted Karvesvingen 5
By Oslo
Fylke Oslo
Nettside Klikk her
Arbeidstittel Kundekonsulent
Stillinger 3
Jobreg ID 376743
Søknadsfrist Vi behandler søknader fortløpende

Vis min interesse
Lagre

Opprett jobbsøk-profil

Ved å opprette profil i Jobreg blir du tilgjengelig i søket for en rekke rekrutterere og bedrifter som ser etter kandidater. Registrering i Jobreg er gratis!

Opprett profil
Kontaktpersoner

Ane Lind Tufte
Seniorrådgiver
ane@vikarpartner.no
6 Ledige stillinger

Søk her Tilbake