Bemanningsbyraaet Vestfold Telemark AS

TAVLEMONTØR til langvarig oppdrag

Bemanningsbyraaet Vestfold Telemark AS
Har du relevant fagkompetanse og lyst på jobben? Søk! Bemanningsbyraaet er et anerkjent rekrutteringsselskap og ett av Norges beste vikarbyrå. Vi rekrutterer til faste og midlertidige stillinger innen områdene kontor og administrasjon, økonomi og regnskap, IT, kundeservice, salg og marked, lager, logistikk og industri. Når du blir innkalt til intervju hos oss vil vi i tillegg til intervjusamtalen gjennomføre tester hvor du får vist hvilke evner og egenskaper du har som er relevante for stillingen. Du vil få en coachplan som anbefaler deg hva du kan gjøre for å oppnå størst mulig suksess i denne og fremtidige jobber. Dersom du ikke får tilbud om stillingen du har søkt, har vi kanskje andre stillinger som kan være av interesse for deg. Gjennom rekrutteringsprosessen vil du utvikle din selvinnsikt slik at du vil være bedre forberedt til fremtidige møter og intervjuer. Bemanningsbyraaet finner den jobben som passer best for deg. For mer informasjon, se bemanningsbyraaet.no

For kunde søker vi etter en tavlemontør med fagbrev for et langvarig oppdrag.
Vår kunde opplever en eventyrlig vekst og må nå styrke avdelingen med flere fagarbeidere for å få unna mange bestillinger. Denne gangen må vi ha en tavlemontør på plass snarest. 

Arbeidsoppgavene vil være varierte og i samarbeid med produksjonen for øvrig. Det bygges etter tegninger, både små og store individuelle installasjonsskap. 

Av kompetanse må du ha fagbrev som Tavlemontør og interesse for automasjon, samt arbeidserfaring innen dette feltet. Har du det og er ledig for oppdrag, vil vi gjerne høre fra deg snarest. Det er ønskelig med snarlig oppstart med varighet på 6 mnd og med mulighet for forlengelse. 

Personlige egenskaper vi vil se etter. Vi ønsker at du er selvgående og løsningsorientert. Du bør være strukturert og ryddig. Det kan til tider være behov for en ekstra innsats, så det viktig at du er fleksibel med tanke på overtidsarbeid. Du må være lett og be og være hyggelig å jobbe sammen med. 

Vi kan tilby et lengre engasjement med mulighet for forlengelse. Vår kunde er en solid og seriøs bedrift med gode og ordnede arbeidsforhold.

Interessert?
Ta kontakt med Bemanningsbyraaet v. Tommy Westby (tlf. 922 55 180) for ytterligere informasjon. Din CV og søknad registreres ved å trykke på søknadslinken. Av hensyn til personvern/GDPR har vi ikke mulighet til å behandle søknader mottatt per e-post. Alle henvendelser blir behandlet konfidensielt, om ønskelig også overfor oppdragsgiver frem til en søknad foreligger.

Har du relevant fagkompetanse og lyst på jobben? Søk!
Bemanningsbyraaet er et anerkjent rekrutteringsselskap og ett av Norges beste vikarbyrå. Vi rekrutterer til faste og midlertidige stillinger innen områdene kontor og administrasjon, økonomi og regnskap, IT, kundeservice, salg og marked, lager, logistikk og industri.

Om stillingen

Firma Bemanningsbyraaet Vestfold Telemark AS
Sted 5. etasje Torggata 8
By SKIEN
Fylke Vestfold og Telemark
Nettside Klikk her
Arbeidstittel Tavlemontør
Tiltredelse snarest
Lønn Tariff
Stillinger 1
Følg oss på
Jobreg ID 234027
Søknadsfrist snarest

Vis min interesse
Lagre

Opprett jobbsøk-profil

Ved å opprette profil i Jobreg blir du tilgjengelig i søket for en rekke rekrutterere og bedrifter som ser etter kandidater. Registrering i Jobreg er gratis!

Opprett profil