Teamleder
TalentCo (hos kunde)

Teamleder

TalentCo (hos kunde)
Vi løser IT-bemanningsutfordringene for næringsliv og offentlig sektor. Våre rådgivere har solid erfaring innen rekruttering og bemanning fra mange sektorer, TalentCo har kontorer i Oslo og Trondheim, men kan løse bemannings- og rekrutteringsutfordringer i hele landet. Våre kunder finnes innenfor forsvar, helse, finans, energi, akvakultur og industri/hightech, hvor vi tilbyr høyt kvalifiserte konsulenter. TalentCo har en kombinasjon av egne medarbeidere og et større nettverk av tilknyttede konsulenter som vi benytter til å løse din organisasjons utfordringer.

Arbeidsoppgaver

Oppdraget er knyttet til avdelingen «Publikumsprodukter» i divisjonen Teknologi- og Produktutvikling.

Avdelingen har ansvar for produktutviklingsstrategi, og drift, forvaltning og videreutvikling av publikumsprodukter som NRK TV, NRK Radio og NRK.no

 

Teamet som utvikler produktet NRK.no trenger nå en vikar for en av de to teamlederne. Teamet arbeider i stor grad autonomt og smidig, og ledes av en én strategisk leder, én strategisk rådgiver og to teamledere. Det tverrfaglige teamet består av én tester, to driftere, to på brukerstøtte, fem designere og 15 utviklere. Seks av utviklerne er lokalisert i Bodø. Teamet er til enhver tid organisert i ulike aktiviteter som går over noen måneder, og Teamlederne deler ansvaret for disse aktivitetene mellom seg.

Teamets hovedformål er å:

- Sikre drift, forvaltning og videreutvikling av hele verdikjeden til NRK.no; fra redigering og publiseringsverktøyet til journalistene, til hvordan innholdet presenteres for publikum på NRK.no

- Sørge for at journalistene har de verktøyene som trengs for å kunne opprette, skrive og redigere artikler som skal ut på NRK.no

- Ivareta og skape vekst i bruken av NRK.no

 

NRK.no står overfor store og spennende utfordringer knyttet til hvordan vi kan bli enda mer relevante for publikum. En av utfordringene, er hvordan NRK kan samarbeide mer på tvers av publikumsproduktene for å skape lojalitet og vekst.

Teamlederens ansvar er å forstå og formidle mål og ambisjon slik at vi utnytter mulighetsrommet i teknologien med mål om at publikum og interne brukere får det de ønsker og trenger. I tillegg handler arbeidet om å lede teammedlemmene i riktig retning gjennom å legge til rette for samarbeid, flyt og fremdrift. Teamlederen må derfor ha bred erfaring med å lede digitale produktutviklingsteam, i tillegg til kompetanse innen smidig ledelse og metodikk.

For mer informasjon se vedlegg



Om stillingen

Firma TalentCo (hos kunde)
Sted Lysaker Torg
By Lysaker
Fylke Oslo
Nettside Klikk her
Arbeidstittel Teamleder
Tiltredelse Snarest
Stillinger 1
Jobreg ID 350888
Søknadsfrist Snarest (10.11)

Vis min interesse
Lagre

Opprett jobbsøk-profil

Ved å opprette profil i Jobreg blir du tilgjengelig i søket for en rekke rekrutterere og bedrifter som ser etter kandidater. Registrering i Jobreg er gratis!

Opprett profil
Kontaktpersoner
Karl Erik Øvergård
Key Account Manager
karl@talentco.no
222 Ledige stillinger

Martin Ellevold
IT researcher
martin@talentco.no
218 Ledige stillinger

Søk her Tilbake