Tech lead
TalentCo (hos kunde)

Tech lead

TalentCo (hos kunde)
Vi løser IT-bemanningsutfordringene for næringsliv og offentlig sektor. Våre rådgivere har solid erfaring innen rekruttering og bemanning fra mange sektorer, TalentCo har kontorer i Oslo og Trondheim, men kan løse bemannings- og rekrutteringsutfordringer i hele landet. Våre kunder finnes innenfor forsvar, helse, finans, energi, akvakultur og industri/hightech, hvor vi tilbyr høyt kvalifiserte konsulenter. TalentCo har en kombinasjon av egne medarbeidere og et større nettverk av tilknyttede konsulenter som vi benytter til å løse din organisasjons utfordringer.

Arbeidsoppgaver

Utvikleren vil inngå i teamet som består av teamleder, produkteier, løsningsarkitekt, frontend og backend utviklere og testere, til sammen 11 personer. Vedkommende må forvente å bli involvert i å engasjere og inkludere de andre utviklerne i teamet og å kunne veilede disse utviklerne. 

Vi ønsker oss en fullstack-utvikler som har erfaring med/ interesse for å jobbe med arkitektur i backend. Våre løsninger utveksler informasjon med flere andre interne systemer, og med eksterne løsninger. Siden hovedløsningen vår er en android-basert app, er det også viktig at vår techlead har forståelse for, og interesse av, mer frontend-preget arbeid (selv om denne delen om ønskelig i hovedsak kan ivaretas av andre utviklere).

Aktuelle arbeidsoppgaver:

  • På grunnlag av forretningskrav utarbeide løsningsarkitektur basert på prinsipper og føringer fra arkitekturrammeverk og overordnet arkitektur
  • Være ansvarlig for teknisk løsningsdesign og drive prosessene rundt dette
  • Foreslå, analysere og vurdere ulike løsningsforslag og anbefale løsninger som ivaretar forretningsbehov, arkitekturprinsipper, sikkerhet o.l.
  • Bistå teamet i valg av teknologi innenfor rammene av digitale plattform
  • Bistå teamet i spesifisering, estimering og utredningsoppgaver
  • Delta aktivt i utvikling og test av løsningene
  • Aktiv deltakelse i relevante faglige fora utenfor teamet

For mer informasjon se vedlegg



Om stillingen

Firma TalentCo (hos kunde)
Sted Lysaker Torg
By Lysaker
Fylke Oslo
Nettside Klikk her
Arbeidstittel Tech lead
Tiltredelse Snarest
Stillinger 1
Jobreg ID 316751
Søknadsfrist Snarest (09.03)

Vis min interesse
Lagre

Opprett jobbsøk-profil

Ved å opprette profil i Jobreg blir du tilgjengelig i søket for en rekke rekrutterere og bedrifter som ser etter kandidater. Registrering i Jobreg er gratis!

Opprett profil
Kontaktpersoner
Karl Erik Øvergård
Key Account Manager
karl@talentco.no
222 Ledige stillinger

Martin Ellevold
IT researcher
martin@talentco.no
218 Ledige stillinger

Søk her Tilbake