Tekniker søkes til premium/luksus segmentet
Fremrykk Rekruttering AS

Tekniker søkes til premium/luksus segmentet

Fremrykk Rekruttering AS
Stolt leverandør av ikoniske, britiske bilmerker! Alle vi som jobber i Bilia Insignia lever og ånder for våre elegante, britiske bilmerker i Premium Luxury-segmentet — og for å gi våre kunder en femstjerners bilopplevelse. Selv kaller vi det «The Bilia Insignia Experience». For oss handler bil om så veldig mye mer enn bare å være et praktisk fremkomstmiddel. Det dreier seg om livsstil. Om eleganse, lek og moro. Kanskje mest av alt, så handler det om identitet. Å velge drømmebilen som forsterker vår personlighet og blir vår trofaste følgesvenn både i hverdagen og i jakten på nye, spennende opplevelser. Det ligger nemlig mye stolthet i å være Norges største Jaguar Land Rover-forhandler, eneforhandler av Morgan i Norge, og faktisk verdens største forhandler av Jaguar I-PACE. Vårt britiske bileventyr begynte helt tilbake i 1974, da vi startet verksted for Jaguar i Oslo. I dag, nesten 50 år etter, er vi over 40 ansatte med lang erfaring og unik spesialkompetanse innenfor våre respektive fagområder.

Vil du bli en del av Bilia insignia, som er en forhandler i premium/luksus segmentet? Vi jobber med noen av verdens mest eksklusive og spesielle biler, Jaguar og Land Rover.

Vi er Norges største Jaguar Land Rover forhandler og verksted. Vi jobber hver dag for å gi våre kunder en unik opplevelse, for å få til det er vi nå på jakt etter flere mekanikere som kan bidra til dette.

 

Dine primære arbeidsoppgaver vi være:

  • Utføre feilsøking og reparasjon på lette kjøretøy
  • Utføre servicer
  • Utføre PKK/EU-kontroller ( det er ikke et krav om å være kontrollør fra tidligere)

 

Vi ser etter deg som:

  • Har fagbrev som bilmekaniker
  • Har gode språkkunnskaper i norsk og engelsk
  • Har førerkort kl. B

 

Hvorfor skal du velge Bilia Insignia som arbeidsgiver:

  • kompetente og engasjerte medarbeidere
  • et miljø hvor vi gjør hverandre gode og inspirerende hverandre
  • interessante og varierte arbeidsoppgaver i premium/luksussegmentet
  • høy faglig standard samt inkluderende arbeidsmiljø
  • moderne og attraktive produkter
  • opplærings- og utviklingsmuligheter i en av Norges mest profesjonelle bilorganisasjoner
  • gode betingelser
  • bonussystemer

 

Vil du bli en del av oss ser vi frem til å høre fra deg. Har du spørsmål til stillingen er du velkommen til å ta kontakt med Senior Rådgiver, Prashant Sharma, på tlf: +47 +47 456 19 385, eller på e-post: ps@fremrykk.no

Om arbeidsgiveren

Vår historie går helt tilbake til 1974, da vi startet verksted for Jaguar i Oslo. I snart 50 år har vi utviklet den unike kompetansen vi har på våre britiske og ikoniske bilmerker; Jaguar, Land Rover og Morgan. Vi er stolte av å være autorisert forhandler for noen av verdens mest attraktive merkevarer, og siden oppstarten har vi arbeidet systematisk med å opparbeide et tillitsforhold til våre kunder.Vi har representert Jaguar i over 35 år, både som importør og forhandler. Da Land Rover kom med i porteføljen vinteren 2012, ble selskapsnavnet endret fra Jaguar Norge til det merkenøytrale AS INSIGNA, et selskap som allerede var eneforhandler av Aston Martin og Morgan. Vi har vært eneforhandler for Morgan siden 2007, da vi overtok etter Roadster Square. INSIGNIA representerer med andre ord en unik kompetanse med lang erfaring, spesialutdannede teknikere samt en entusiastisk og kunnskapsrik salgsstab.



Om stillingen

Firma Fremrykk Rekruttering AS
Sted Konows gate 67B
By Oslo
Fylke Oslo
Nettside Klikk her
Arbeidstittel Tekniker
Tiltredelse Fortløpende
Lønn Etter avtale
Stillinger 2
Jobreg ID 363389
Søknadsfrist Snarest

Vis min interesse
Lagre

Opprett jobbsøk-profil

Ved å opprette profil i Jobreg blir du tilgjengelig i søket for en rekke rekrutterere og bedrifter som ser etter kandidater. Registrering i Jobreg er gratis!

Opprett profil
Kontaktperson
Prashant Sharma
Senior Rådgiver
ps@fremrykk.no


4 Ledige stillinger

Søk her Tilbake