TELLMANN EXECUTIVE ADVISORS AS

Tellman Executive Advisors bygger opp Norges mest spennende rådgivningsmiljø!

TELLMANN EXECUTIVE ADVISORS AS
Tellmann Executive Advisors ble etablert i 1999. Vi er et selskap for ledere som vil endre sin virksomhet gjennom bruk av informasjonsteknologi og digitalisering, og skape effekter og resultater som virkelige reflekterer virksomhetens potensial. Blant våre kunder finnes alt fra mindre virksomheter til store konsern, i en rekke ulike bransjer og med svært ulike behov. Vi er ærlige – og vi er ikke redde for å gi råd som kanskje kan svi litt, når det er til våre kunders beste.
Om oss

Tellmann Executive Advisors ble etablert i 1999. Vi er et selskap for ledere som vil endre sin virksomhet gjennom bruk av informasjonsteknologi og digitalisering, og skape effekter og resultater som virkelige reflekterer virksomhetens potensial.

Blant våre kunder finnes alt fra mindre virksomheter til store konsern, i en rekke ulike bransjer og med svært ulike behov. Vi er ærlige – og vi er ikke redde for å gi råd som kanskje kan svi litt, når det er til våre kunders beste.

Som rådgiver er vårt mål å skape verdier for våre kunder. Vi har erfaring fra et bredt spekter av prosjekter i forskjellige virksomheter og bransjer. Dette gir oss en solid bakgrunn for å skape et godt bilde av hvilke tiltak som bør iverksettes for den enkelte kunde.

Senior Rådgiver

Som uavhengig rådgiver bistår Tellmann sine kunder med behovsutredning og beslutningsstøtte, valg og anskaffelse, innføring, gevinstrealisering og endring knyttet til Digitalisering, Endringsledelse, Forretningsutvikling og ERP løsninger. Vi bistår våre kunder på strategisk, taktisk og operativt nivå i slike prosjekt, og oppdragsmengden vår er økende.

Med flere tyngre og komplekse prosjekter ser vi behov for å forsterke vår kapasitet og kompetanse med rådgivere som kan styre krevende leveranser innen nevnte områder og eventuelt andre forretningsløsninger. Gjennom din solide erfaring har du en pondus og kunnskap som gjør at du kan gå inn i rollen som rådgiver/prosjektleder og styre opp slike leveranser.

Vi tenker at du har minst 5-10 års relevant erfaring fra IT prosjekter på kunde og/eller leverandørsiden. Du bør kunne vise til å ha:
 • ledet prosjekt for implementering/mottak av digitale, forretningskritiske støtteløsninger i organisasjoner av en viss størrelse
 • utpreget forretningsforståelse, tenker gevinst og forretningsverdi
 • tydelig «Delivery Manager» profil, håndterer operativt på taktisk og strategisk nivå
 • gjerne har hatt lignende, kunnskapsrelevante roller i prosjekt tidligere (delprosjektleder, funksjonell arkitekt e.l.)
 • utpregede ferdigheter innen ledelse av mennesker og prosjekter/program
 • betydelig forståelse for digitalisering, gjerne fra helhetlig forretningsdrift, herunder leverandører og trender, samt inngående kjennskap til en eller flere teknologier
 • erfaring med målrettet modernisering av virksomheter gjennom å ta i bruk IT-løsninger
 • inngående kunnskap om samspillet og sammenheng mellom teknologi, organisasjon og prosess
 • erfaring med verdikjedearbeid og prosessforbedring

Vi ser etter kandidater som har tydelig problemløser profil, og som er gode til å få folk med seg. Du har en naturlig interaksjon med toppledelse og helt ned til operative ressurser.


Jobb hos oss
Våre rådgivere har «knekt koden» for å sikre forretningsstyrt informasjonsteknologi og digitalisering i alle typer virksomheter. Nå jakter vi på enda flere dyktige rådgivere med erfaring innen vårt fagfelt. Vi har svært god respons i markedet og søker nye rådgivere i Oslo.

Vil DU være en del av dette? 

Å jobbe i Tellmann Executive Advisors betyr:
 • å komme inn i et resultatorientert selskap med ambisiøse mål
 • å bli utfordret, her får du en bratt lærekurve
 • å ta del i et av Norges tyngste fagmiljø innen strategisk rådgiving
 • å bidra til verdi for mange spennende kunder
 • å være en del av et arbeidsmiljø med mye energi og godt humør
Kvinner oppfordres til å søke. 

Rekrutteringen utføres av Convision AS. 

Ta kontakt med Ida Hildebrandt eller Tina Helmersen for spørsmål rundt rollen.

 Om stillingen

Firma TELLMANN EXECUTIVE ADVISORS AS
Sted Østensjøveien 36
By OSLO
Fylke Oslo
Nettside Klikk her
Arbeidstittel Senior-rådgiver
Tiltredelse Snarest
Lønn etter avale
Stillinger 1
Jobreg ID 169933
Søknadsfrist Snarest

Vis min interesse
Lagre

Opprett jobbsøk-profil

Ved å opprette profil i Jobreg blir du tilgjengelig i søket for en rekke rekrutterere og bedrifter som ser etter kandidater. Registrering i Jobreg er gratis!

Opprett profil
Kontaktpersoner
Ida Hildebrandt
Sourcing- & Recruiting Manager
ihi@convision.no
17 Ledige stillinger

Tina Helmersen
Rådgiver
07030
the@convision.no
17 Ledige stillinger

Søk her Tilbake