Tjenestedesigner
TalentCo (hos kunde)

Tjenestedesigner

TalentCo (hos kunde)
Vi løser IT-bemanningsutfordringene for næringsliv og offentlig sektor. Våre rådgivere har solid erfaring innen rekruttering og bemanning fra mange sektorer, TalentCo har kontorer i Oslo og Trondheim, men kan løse bemannings- og rekrutteringsutfordringer i hele landet. Våre kunder finnes innenfor forsvar, helse, finans, energi, akvakultur og industri/hightech, hvor vi tilbyr høyt kvalifiserte konsulenter. TalentCo har en kombinasjon av egne medarbeidere og et større nettverk av tilknyttede konsulenter som vi benytter til å løse din organisasjons utfordringer.

Arbeidsoppgaver

Rundt 75% av alt innhold vi publiserer i NRKs radiokanaler er musikk, og på TV utgjør musikk også en stor del av innholdet. Vi har en musikksjef og strategier for musikkområdet, og det forventes at NRK tar ansvar for å spille norsk og samisk musikk, spesielt med norske og samiske tekster. Hvert år rapporteres dette inn til Medietilsynet.

Vi rapporterer også løpende all musikk vi spiller til rettighetsorganisasjonene, som fordeler penger ut til artister og opphavspersoner.

I NRK jobber et antall musikkprodusenter og musikkrådgivere som setter sammen musikkprofiler for de ulike radiokanalene, og hjelper videoredigerere med å finne den beste musikken til å lydlegge levende bilder.

På teknologisiden har vi et lite antall systemer som håndterer musikk, blant annet et digitalt musikkarkiv (DMA), som inneholder tre millioner musikkspor, med tilhørende metadata og andre mediefiler.

Musikkarkivarer bearbeider til dels mangelfull metadata fra diverse leverandører, som gjør musikken søkbar internt. Vi har også en stor samling med NRKs egenproduserte musikk i arkivet. DMA er et innkjøpt system, men vi har jobbet tett med firmaet som utvikler det i mange år, slik at det fungerer best mulig til våre behov. Vi har også nylig kjøpt et musikkrapporteringssystem, som bruker akustisk fingeravtrykk-teknologi for å kjenne igjen, hvilken musikk vi har spilt, slik at vi kan sende rapporter til rettighetsorganisasjonene. Også her finnes fagpersoner i NRK som har kompetanse på rettigheter og rapportering.

 

Vi er tynt bemannet i Teknologidivisjonen på musikkområdet og vi ønsker å forstå hvordan vi bør rigge oss for å møte fremtiden. Derfor leter vi nå etter en tjenestedesigner, som kan hjelpe oss å skaffe innsikt - både internt og eksternt - for at vi skal kunne prioritere riktig fremover

For mer informasjon se vedlegg

 



Om stillingen

Firma TalentCo (hos kunde)
Sted Lysaker Torg
By Lysaker
Fylke Oslo
Nettside Klikk her
Arbeidstittel Tjenestedesigner
Tiltredelse Snarest
Stillinger 1
Jobreg ID 331239
Søknadsfrist Snarest (09.06)

Vis min interesse
Lagre

Opprett jobbsøk-profil

Ved å opprette profil i Jobreg blir du tilgjengelig i søket for en rekke rekrutterere og bedrifter som ser etter kandidater. Registrering i Jobreg er gratis!

Opprett profil
Kontaktpersoner
Karl Erik Øvergård
Key Account Manager
karl@talentco.no
222 Ledige stillinger

Martin Ellevold
IT researcher
martin@talentco.no
218 Ledige stillinger

Søk her Tilbake