Tømrer søkes til eksklusive byggeprosjekter i Oslo
Norges Rekruttering & Akademi AS

Tømrer søkes til eksklusive byggeprosjekter i Oslo

Norges Rekruttering & Akademi AS
Norges Rekruttering & Akademi leverer kvalitative løsninger innen rekruttering, lederutvikling, ledernettverk og karrierecoaching. Vi legger vekt på verdiene kvalitet, empati og utvikling. La oss hjelpe deg til et enda bedre liv.

Vi jakter nå på dyktig tømrer som vil være med på å bygge luksuriøse byggeprosjekter og rehabilitere private boliger sentralt i Oslo og omegn. Høres dette spennende ut? Da kan den perfekte muligheten for deg være her! Vår samarbeidspartner er et fantastisk selskap innen bygg, som nå søker nå sin ellevte tømrer, som ønsker å være med på reisen fremover. Det legges stor vekt på å tilby utmerket service, kvalitet og førsteklasses håndverk, og de går alltid et skritt ekstra for å tilfredsstille kundene sine. Dette selskapet har allerede erfarne og flinke fagfolk på plass og de er nå på utkikk etter deg som vil bli en del av deres voksende suksess.

I denne spennende stillingen vil du få sjansen til å jobbe med påbygg- og tilbyggsprosjekter i Oslo- og Vikenområdet. Dette betyr at du vil være en viktig del av lokalsamfunnet, og du vil kunne se resultatene av arbeidet ditt i nærmiljøet. Hvis du er en tømrer som elsker å utvikle deg faglig og er klar for å ta på deg mer ansvar kan denne stillingen være akkurat det du leter etter. Her kan det være  gode muligheter for å komme inn i en mer ansvarsfull prosjektleder - rolle.  Så hvis du er sulten på muligheter og ønsker å være med på å forme fremtiden til et tømrerselskap som virkelig bryr seg om kvalitet og kundetilfredshet, kan det være rett å søke på denne muligheten i dag?


Arbeidsted: Prosjekter i Oslo og omegn med hovedkontor på Ryen 
Arbeidstid: 07.30 - 15.30 
Oppstart: Etter avtale 


Arbeidsoppgavene vil i hovedsak være å arbeide på egne fullstendige prosjekter innen påbygg- tilbygg for private boliger i Oslo - og omegn. På sikt kan det bli aktuelt med arbeidsledelse.
 

Vår samarbeidspartner tilbyr: 

  • Konkurransedyktig lønn, og årlige bonusmuligheter
  • Svært selvstendig arbeidshverdag med fullt ansvar for egne prosjekter, og deltakelse under kalkuleringen av prosjekter
  • Arbeide i fullstendige arbeidsprosessen (A-Å),  hvor du får både se og føle på glede fra kunder ut fra sluttresultatet du har levert. Ditt arbeid vil bety mye! 
  • Gode utviklingsmuligheter som arbeidsleder, eller i høyere stilling etterhvert som selskapet vokser, og/eller nye selskaper åpnes
  • Sosiale firmaturer og fagsamlinger i et ungt og godt arbeidsmiljø. Det har vært, og er planer for fremtiden med både innenlands - og utenlandsturer.
  • God faglig kompetanse internt i selskapet
  • Firmabil, og alt annet arbeidsverktøy du trenger for å gjøre en god jobb


 

Vi leter etter deg som har : 

  • Minimum 5 - års selvstendig erfaring eller mer innen tømreryrket, og har arbeidet med kvalitetsarbeidet innen påbygg/tilbygg. Tiltaksklasse 1
  • Fagbrev som tømrer 
  • Behersker flytende skandinavisk språk 
  • Positiv, pålitelig med "stå-på" vilje
  • Villig til å dele dine ferdigheter og kompetanse med dine kollegaer 

 

Søk på stillingen i dag. Rekrutteringsprosessen foregår nå! 

Alle henvendelser behandles konfidensielt! 



Om stillingen

Firma Norges Rekruttering & Akademi AS
By Oslo
Fylke Oslo
Nettside Klikk her
Arbeidstittel Faglært tømrer
Tiltredelse Etter avtale
Stillinger 1
Følg oss på
Jobreg ID 367422
Søknadsfrist Snarest

Vis min interesse
Lagre

Opprett jobbsøk-profil

Ved å opprette profil i Jobreg blir du tilgjengelig i søket for en rekke rekrutterere og bedrifter som ser etter kandidater. Registrering i Jobreg er gratis!

Opprett profil
Kontaktperson
Paola Andrea Snare
Daglig leder
pas@norgesra.no


23 Ledige stillinger

Søk her Tilbake