Utvikler backend og AI
TalentCo (hos kunde)

Utvikler backend og AI

TalentCo (hos kunde)
Vi løser IT-bemanningsutfordringene for næringsliv og offentlig sektor. Våre rådgivere har solid erfaring innen rekruttering og bemanning fra mange sektorer, TalentCo har kontorer i Oslo og Trondheim, men kan løse bemannings- og rekrutteringsutfordringer i hele landet. Våre kunder finnes innenfor forsvar, helse, finans, energi, akvakultur og industri/hightech, hvor vi tilbyr høyt kvalifiserte konsulenter. TalentCo har en kombinasjon av egne medarbeidere og et større nettverk av tilknyttede konsulenter som vi benytter til å løse din organisasjons utfordringer.

Arbeidsoppgaver

1 utvikler med spisskompetanse på backend og utvikling av AI på tvers av ulike produktteam – Altinn 3

Konsulenten skal yte faglig bistand under Kundens ledelse, heretter kalt bistanden.

Beskrivelse av bistanden:

Avd. Brukeropplevelse og datadeling (BOD) i Digitaliseringsdirektoratet (Digdir) har behov for 1 utvikler med spisskompetanse på backend og utvikling av AI på tvers av ulike produktteam.

Ressursen skal i tillegg ha tett oppfølging med de ulike DevOps-team som skal levere funksjonalitet, infrastruktur, og teknisk forvaltningskapasitet for å sikre hva vi må videreutvikle innenfor AI.

Bakgrunn:

Programmet ‘Nye Altinn’ består av en rekke utviklingsteam som jobber for å modernisere Altinn-plattformen og realisere behovene det offentlige har for å tilby digitale tjenester. Altinn 3 teamene er midt inne i et viktig arbeid med å videreutvikle Altinn Studio for å dekke det offentliges behov for tjenesteutvikling. I tillegg til å levere funksjonalitet for å få opp et endelig produkt, skal kunstig intelligens tas i bruk i plattformen/løsningene og implementeres på tvers av team for å automatisere ulike oppgaver.

Les mer om programmet her: Program ‘Nye Altinn’

Les mer om prosjektet ‘Modernissering av Altinn’ i Samarbeidsportalen: Modernisering av Altinn

Konsulenten går inn i et av produktteamene for Altinn 3, men skal koordinere AI aktiviteter og bidra med utvikling på tvers av de ulike produktteamene. Våre team jobber etter DevOps-modell, slik at den innleide konsulenten også må kunne forvente å jobbe med både backend-utvikling, forvaltning og drift. Konsulentene vil også være avgjørende for å sikre en vellykket leveranse av AI på tvers av team i organisasjonen.

 

Arbeidsoppgaver: (listen er ikke uttømmende)

  • Backend-utvikling i et smidig tverrfaglig utviklingsteam
  • Bidra i utviklingen i ulike team og spre kompetanse om AI
  • Legge til rette for bruk av og implementering av AI på tvers av team, kartlegging, utvikling og dokumentering
  • Delta i analyse og spesifikasjon av features

For mer informasjon se vedlegg



Om stillingen

Firma TalentCo (hos kunde)
Sted Lysaker Torg
By Lysaker
Fylke Oslo
Nettside Klikk her
Arbeidstittel Utvikler backend og AI
Tiltredelse Snarest
Stillinger 1
Jobreg ID 363170
Søknadsfrist Snarest (16.02)

Vis min interesse
Lagre

Opprett jobbsøk-profil

Ved å opprette profil i Jobreg blir du tilgjengelig i søket for en rekke rekrutterere og bedrifter som ser etter kandidater. Registrering i Jobreg er gratis!

Opprett profil
Kontaktpersoner
Karl Erik Øvergård
Key Account Manager
karl@talentco.no
222 Ledige stillinger

Martin Ellevold
IT researcher
martin@talentco.no
218 Ledige stillinger

Søk her Tilbake