Landkreditt Forvaltning AS

Vår nåværende administrerende direktør har bestemt seg for å gå av med pensjon. Vi skal fortsette den gode veksten og søker nå ny ambisiøs leder til

Landkreditt Forvaltning AS
Landkreditt Forvaltning AS er et konsernselskap i Landkreditt. Selskapet forvalter aktivt verdipapirfondene Landkreditt Aksje Global, Landkreditt Utbytte, Landkreditt Norden Utbytte, Landkreditt Høyrente og Landkreditt Extra. Selskapet har de siste fem årene fordoblet sin samlede forvaltningskapital, som per 31.12 utgjorde 5,3 mrd kroner. Landkreditt Utbytte er to år på rad tildelt utmerkelsen «Årets fond, norske aksjer» fra Fondsanalyseselskapet Morningstar. Selskapet har 10 engasjerte ansatte, og er lokalisert i den flotte og ærverdige Landkredittgården i Karl Johans gate 45.

Landkreditt Forvaltning søker en fremoverlent administrerende direktør som sammen med dyktige medarbeidere skal videreutvikle selskapet i et marked med stort potensial.  Landkreditt Forvaltning har solide produkter og et godt distribusjonsnettverk gjennom både egne selgere og Landkreditt Banks salg- og distribusjonsapparat med tilknyttede markedsplattformer.

Vi ser etter en tydelig leder med et kommersielt fokus som forstår bransjens utvikling og hvordan best mulig posisjonere selskapet for videre vekst. Du bør ha god markedsinnsikt, fondsforvaltningserfaring, interesse for makroøkonomi og relevant ledererfaring .

Som leder motiveres du av å skape resultater og utvikle teamet. Du bygger gode relasjoner og ser verdien av godt samarbeid med resten av konsernet, samtidig som du videreutvikler en inkluderende og sterk forretningsorientert kultur i et høyt kompetent forvaltningsmiljø. 

Administrerende Direktør rapporterer til styreleder i selskapet / konsernsjef i Landkreditt og inngår i konsernets ledergruppe.

Ønsket erfaring og kompetanse:
  • Høyere relevant utdannelse
  • Bred erfaring og dokumenterte resultater fra fondsforvaltning
  • Ledererfaring
  • God forståelse for samfunnsøkonomi/makrobildet

Personlige egenskaper:
  • Tydelig, inkluderende og motiverende lederadferd
  • Åpen og nytenkende
  • Ambisiøs og med god gjennomføringskraft
  • Gode samarbeidsegenskaper
  • Høy integritet

Ta gjerne kontakt for mer informasjon eller en uforpliktende samtale om stillingen. Alle henvendelser behandles konfidensielt, om ønskelig også ovenfor vår oppdragsgiver. 
 

Om stillingen

Firma Landkreditt Forvaltning AS
Sted Karl Johans gate 45
By Oslo
Fylke Oslo
Nettside Klikk her
Arbeidstittel Administrerende direktør
Tiltredelse Snarest
Stillinger 1
Jobreg ID 167547
Søknadsfrist 19.10.2020

Vis min interesse
Lagre

Opprett jobbsøk-profil

Ved å opprette profil i Jobreg blir du tilgjengelig i søket for en rekke rekrutterere og bedrifter som ser etter kandidater. Registrering i Jobreg er gratis!

Opprett profil
Kontaktpersoner
Trine Bjertnes Tangen
Partner
trine.tangen@assessit.no
1 Ledige stillinger


Søk her Tilbake