Varner AS

Varner søker Løsningsarkitekter

Varner AS
Varner står foran et stort digitalt løft og søker nøkkelpersoner innen digitalisering, IT, og prosjektledelse. Varner er et av Nord-Europas største motekonsern med 1500 butikker i 8 land og en raskt voksende netthandel. Blant våre konsepter er Dressmann, Cubus, Carlings, Bik Bok, Urban, Volt, Levis, Wow og Nike. Les mer her: Varner.com

Varner IT består av tre avdelinger: IT Value Chains, Support og Infrastructure. IT Value Chains har fire verdikjedeteam som skal speile IT mot Varners fagfunksjoner. Hvert verdikjedeteam er ledet av en Business Delivery Manager som jobber i team sammen med prosjektleder,  IT-arkitekt og system managers.  Sammen skal teamet sørge for at brukerne i verdikjedene, ved hjelp av IT-systemer og andre digitale løsninger, har de beste verktøyene for å oppnå våre målsetninger omkring økt kundefokus, lønnsomhet og bærekraft.

Vi søker nå tre løsningsarkitekter til IT Value Chains til verdikjedeteamene:

  • Supply Chain
  • Market and Online Sales, Sales and Store Operations
  • Finance and HR, Controlling and Reporting

Arkitektens rolle er å eie integrasjoner og dataflyt innen verdikjedeteamets løsninger, og planlegge, koordinere og styre tekniske leveranser i prosjekter. Sammen med de andre arkitektene, og i samarbeid med IT-infrastruktur, skal du sikre at prinsipper for arkitekturen innenfor verdikjeden etableres og ivaretas. I verdikjedeteamet vil du også bidra med design, dokumentasjon og testing av ny funksjonalitet, samt bistå med teknisk kompetanse i drift og feilsøkingsarbeid.

Vi ser etter deg som:

  • Har jobbet med IT-arkitektur over en lengre periode, gjerne både implementerings- og utviklingsprosjekter.
  • Har erfaring fra ERP-systemer og/eller integrasjoner i et komplekst miljø med store datamengder og et høyt antall transaksjoner.
  • Ser muligheter og begrensninger i IT-arkitekturen, og kan kommunisere dette ut til forretningen og i prosjekter.
  • Vil være med på Varners digitale endringsreise, i et miljø der vi samarbeider, deler erfaringer og alltid ser etter forbedringsmuligheter.

Vi ser svært positivt på erfaring fra skytjenester og/eller sikkerhetsarkitektur. Det gjelder også bruk og implementering av rammeverk for arkitektur, og erfaring med smidig arbeidsmetodikk og verktøy for dette.

Hvis du kjenner deg igjen i det vi har beskrevet ovenfor, og har høyere utdannelse, relevante kurs eller lang erfaring, tilbyr vi deg en utfordrende jobb i Nordens ledende fashionkonsern der du som arkitekt har store påvirkningsmuligheter til arbeidsform og Varners fremtidige IT-løsninger.  Varner er en fremoverlent arbeidsplass hvor høyt tempo og raske endringer er en del av vår hverdag. Gode samarbeidsevner, en fleksibel holdning og evne til å tilpasse seg endring er avgjørende. Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser og muligheten til å utvikle både deg selv og fremtidens fashionkonsern.Om stillingen

Firma Varner AS
Sted Nesøyveien 4
By Bærum
Fylke Akershus
Nettside Klikk her
Arbeidstittel Løsningsarkitekt
Stillinger 3
Følg oss på
Jobreg ID 103731
Søknadsfrist 06.10.2019

Vis min interesse
Lagre

Opprett jobbsøk-profil

Ved å opprette profil i Jobreg blir du tilgjengelig i søket for en rekke rekrutterere og bedrifter som ser etter kandidater. Registrering i Jobreg er gratis!

Opprett profil
Kontaktpersoner
Victor Sanchez Barrera
Rådgiver
victor@teft.no


5 Ledige stillinger

Katrine Toven
Rådgiver
Katrine@teft.no


3 Ledige stillinger

Søk her Tilbake