Veøy søker sjåfører for sommeren!
Veøy AS

Veøy søker sjåfører for sommeren!

Vil du jobbe som sjåfør for Veøy i sommer? I forbindelse med ferieavvikling ser vi etter deg med førerkort klasse C eller CE. Du vil bli en del av et fantastisk miljø, med bred kompetanse og høy servicefaktor. Hos Veøy er de opptatt av mangfold og ønsker å være en arbeidsplass som gjenspeiler dette. 

Som sjåfør vil du ha ansvar for daglig utkjøring av medisiner og ordinært stykkgods/partigods.
Videre vil du:
  • Gi god service
  • Forflytte varer fra lastebil
  • Se til at varer blir levert på riktig tidspunkt
Den rette kandidaten er kvalitetsbevisst, ryddig og har gode kommunikasjonsevner. At du er engasjert, positiv og serviceinnstilt er heller ikke feil. Det er også en fordel om du har erfaring med temperaturregulerte transporter.
Videre har du:
  • Førerkort klasse C eller CE
  • YSK - Yrkeskompetanse bevis
  • Fortrinnsvis truckførerbevis
Hos oss får du jobbe i sommer fra juni-august, med mulighet for langsiktighet for rette kandidat. Du vil få være en del av en trygg arbeidsplass med stabil drift.
Videre får du:
  • Gode betingelser
  • Du vil få dyktige kolleger og en arbeidsplass hvor ansatte trives
  • God opplæring

Om arbeidsgiveren:
Veøy har en klar målsetting om å være lokalisert nær kunden - vi desentraliserer der andre kanskje sentraliserer. Kunnskapen skal sitte lokalt, der det skjer, nær deg. Derav vårt motto - Når lokal kunnskap teller! Veøy er miljøfyrtårnsertifisert og i 2009 fikk vi tildelt historiens første Miljøpris stiftet og utdelt av Logistikk- og transportindustriens landsforening. Veøy AS er et av landets største privateide transportselskaper med nærmere 400 enheter og ca 700 ansatte. Vi har kontorer 11 steder i Norge. Veøy består av selskapene Veøy AS, Tangvik AS og Veøy Buss AS. Veøy har også eierinteresser i Veøy Møre AS i Ålesund og Godsterminalen AS i Stavanger.
For mer info om Veøy, se her: https://www.veoy.no/om-oss

Om stillingen

Firma Veøy AS
Sted mjåvannsvegen 156
By Kristiansand
Fylke Agder
Nettside Klikk her
Arbeidstittel Sjåfør Distribusjon
Tiltredelse Etter avtale
Stillinger 2
Jobreg ID 368685
Søknadsfrist 02.05.2024

Vis min interesse
Lagre

Opprett jobbsøk-profil

Ved å opprette profil i Jobreg blir du tilgjengelig i søket for en rekke rekrutterere og bedrifter som ser etter kandidater. Registrering i Jobreg er gratis!

Opprett profil