Vi har prosjektene. Du har java-kompetansen. La oss slå oss sammen!
twoday AS

Vi har prosjektene. Du har java-kompetansen. La oss slå oss sammen!

twoday AS
Vi er twoday, en internasjonal virksomhet med mer enn 2700 mennesker som ønsker å utgjøre en forskjell. Hver dag utvikler vi virkelig nyttige løsninger som gjør folks hverdag litt enklere. Fra å spare tid og ressurser til å forbedre resultater. Og vet du hva? Vi elsker det. Og det gjør også mer enn 8000 kunder som stoler på at vi hjelper dem på deres reise. twoday handler om mennesker. Fordi det som virkelig betyr noe er hvem du velger å tilbringe dagene dine med. Med drivkraft, tilpasningsevne og et stort hjerte utgjør vi en forskjell i dag – og forbereder oss, våre kunder og samfunnet på det morgendagen bringer.

Se for deg å jobbe på prosjekter som fokuserer både på nyutvikling, modernisering og vedlikehold av komplekse, samfunnskritiske systemer. Vi har flere spennende prosjektmuligheter innenfor Java, blant annet hos Sparebank 1, Brønnøysundregistrene og Vy. Da Vy skulle velge en digitaliseringspartner for applikasjonsutvikling, data og analyse, falt valget på oss i twoday. Vårt strategiske samarbeid legger stor vekt på å styrke og berike fagmiljøet, og på å øke Vy´s innovasjonsevne til nye høyder. Nysgjerrig på mer? Da kan du lese om vårt samarbeid med Vy her

Hvorfor jobbe i twoday?
I twoday får du muligheten til å jobbe med noen av de største offentlige aktørene i Norge, og bidra til digitalisering, fornying eller effektivisering av prosesser som både er komplekse, og i noen tilfeller helt manuelle. Vi lager innovative løsninger som gjør verden enklere for folk over hele verden; sammen med Helsedirektoratet bidro vi for eksempel med digitale løsninger for informasjon til befolkningen og rapportering om smittetall i pandemien. Sammen med UDI har vi også jobbet med å ivareta flyktninger som kommer til Norge på en god og trygg måte gjennom å utvikle en rekke løsninger som effektiviserer utlendingsforvaltningen. 

Med andre ord; en jobb med mening. Her får du jobbe i samfunnsnyttige prosjekter som påvirker tusenvis av mennesker, hver eneste dag! 

I twoday er vi rause med hverandre, hjelper kollegaer når de står fast, eller deler kompetanse på tvers av fagdisipliner. Når vi ikke er på jobb, fyller vi vår tid med en rekke sosiale aktiviteter som spenner fra isbading og fallskjermhopping til squash, klatring, brettspillkvelder, vinsmaking, teater, kino og konserter. Vi har også stort fokus på kompetanseutvikling gjennom for eksempel sertifiseringer, kurs, konferanser, fagkvelder, m.m. Det skal være både lærerikt og gøy å komme på jobb. Her er det plass til alle, og rom for å være akkurat den du er! 

Vi ser etter deg som har: 

  • Minimum 4 års relevant arbeidserfaring 
  • Kompetanse innen Java/Kotlin 
  • Gode norskferdigheter, både skriftlig og muntlig 

Det er også supert (men ikke et krav) om du har erfaring med:
  • Skybaserte løsninger, eksempelvis AWS
  • Smidig arbeidsmetodikk
  • Frontendutvikling med React, Vue, Angular, Svelte, eller andre moderne frontend rammeverk
  • Databaser
  • Andre relevante teknologier, som Kubernetes, Kafka, Spring Boot, Docker, Hibernate eller Gradle
  • Automatisering av bygg og testing

Vi kan tilby:
  • Et gunstig aksjeprogram for alle ansatte 
  • Mulighet til å påvirke og ta ansvar
  • Givende og spennende prosjekter med en moderne techstack
  • Fleksible arbeidsdager med fokus på god balanse mellom jobb og fritid
  • Alt du trenger av utstyr
  • Et aktivt fagmiljø drevet av dyktige kolleger, i tillegg til kursing, konferanser, og sertifiseringer med sertifiseringsbonus
  • Konkurransedyktige betingelser med en attraktiv bonusmodell, gode pensjon- og forsikringsordninger
  • Full lønn under foreldrepermisjon, samt full lønn om du mottar pleiepenger. Vi tilbyr også ammefri med lønn i de to første årene til barnet 

Høres dette ut som noe for deg? Vi tar gjerne en prat, uavhengig om du aktivt er på jobbsøk, eller bare er nysgjerrig på å høre mer om hvordan vi jobber og hva vi kan tilby. 

Du kan også ta kontakt med Siren Ødegård eller Lena Andersen direkte på siren.odegard@twoday.com eller lena.r.andersen@twoday.com for spørsmål, eller om du vil ta en kaffe (vi elsker kaffe!).

Om stillingen

Firma twoday AS
Sted Karenslyst allé 57
By Oslo
Fylke Oslo
Nettside Klikk her
Arbeidstittel Senior Consultant
Stillinger 3
Jobreg ID 365888
Søknadsfrist

Vis min interesse
Lagre

Opprett jobbsøk-profil

Ved å opprette profil i Jobreg blir du tilgjengelig i søket for en rekke rekrutterere og bedrifter som ser etter kandidater. Registrering i Jobreg er gratis!

Opprett profil
Kontaktperson
Siren Ødegård
Recruitment Trainee
siren.odegard@twoday.com


3 Ledige stillinger

Søk her Tilbake