Vi søker B2B selger!
Eksellent AS

Vi søker B2B selger!

Eksellent AS
Eksellent jobber med rekruttering og bemanning innen bransjene eiendom, IT og salg. Siden 2018 har vi vært dedikert med å hjelpe kandidat ut i riktig jobb, og bedrifter med å finne de beste hodene til jobben. Vi jobber tett med Loyalty Hos Loyalty får du bli del av et ungt, kunnskapsrikt og sosialt arbeidsmiljø. Her kan du opparbeide deg en salgskarriere, og få gode muligheter til egenutvikling. De har kontorer i Oslo, Drammen og Stockholm med over 350 ansatte. Her tilbys salgsskole, karriereprogram og interne lederprogram hvor du blant annet lærer hva som kjennetegner en dyktig selger og leder. Dette gir deg viktig og relevant kunnskap som kan komme godt med videre ut i arbeidslivet.

Vil du jobbe med bedriftsrådgivning til eksisterende kunder hos en av landets beste arbeidsplasser?

Arbeidsoppgavene til en konsulent på Bedrift utviklings-teamet innebærer salg og rådgivning til eksisterende bedriftskunder. Kunden man representerer over telefon er Telenor Bedrift. Her vil du jobbe sammen med andre konsulenter som har de samme arbeidsoppgavene som deg, og det derfor viktig at du evner å jobbe godt i team. Et ønske om å utvikle seg innen salg er en forutsetning. Ettersom du representerer et stort merkenavn er det viktig at man fremstår både engasjert og moden.

Arbeidsoppgaver:

  • Salg og rådgivning til eksisterende bedriftskunder
  • Identifisere og tilby skreddersydde løsninger som møter kundenes behov
  • Delta i utviklingen av kundeporteføljen
  • Samarbeide tett med din leder for å sikre kundetilfredshet
  • Holde seg oppdatert om produkter og tjenester for å kunne gi råd til kundene

Ønskede kvalifikasjoner:

  • Erfaring innen salg og kundebehandling, gjerne fra telekommunikasjonsbransjen - ikke et krav
  • Sterke kommunikasjons- og forhandlingsferdigheter på norsk 
  • Evne til å forstå og formidle tekniske løsninger 
  • Selvstendig og resultatorientert


Vi kan tilby en fastlønn med en provisjonsmodell basert på egne resultater. Denne modellen vil bli gjennomgått under et potensielt intervju. Gjennom vår kunde tilbyr vi tett og god opplæring i både systemer og salg. Telenor-prosjektet har et internt opplæringsløp på team i salg som alle nye ansatte må gjennomføre (Team Performance). Dette strekker seg over 3-6 uke og lærer deg hvordan du skal bli dyktig innen faget. Etter opplæringen får man kontinuerlig opplæring/oppfølging slik at man får en mulighet til å prestere, bli bedre og ikke minst få kjenne på en mestringsfølelse. 

Høres dette spennende ut? Legg igjen din søknad og CV, eller ta kontakt med Amalie på amalie@eksellent.no dersom du har spørsmål. Vi behandler søknader fortløpende og ser frem til å lese din! 

Stillingstype: 100%. 

Søknadsfrist: Snarest.

Ønsket oppstart: 07.05.24


Alle henvendelser blir behandlet konfidensielt. Vi behandler søknader fortløpende og ser frem til å lese din!

Vi verdsetter mangfold og oppfordrer alle kvalifiserte kandidater til å søke, uavhengig av kjønn, alder, funksjonsevne, nasjonalitet eller bakgrunn. Loyalty ble først Great Place To Work-sertifisert i 2018, og har siden den gang bestått den årlige sertifiseringen.

Om stillingen

Firma Eksellent AS
Sted Maridalsveien 323
By Drammen
Nettside Klikk her
Arbeidstittel Salgskonsulent B2B
Tiltredelse 09.04.2024
Lønn Fastlønn + provisjon
Stillinger 2
Følg oss på
Jobreg ID 369807
Søknadsfrist Snarest

Vis min interesse
Lagre

Opprett jobbsøk-profil

Ved å opprette profil i Jobreg blir du tilgjengelig i søket for en rekke rekrutterere og bedrifter som ser etter kandidater. Registrering i Jobreg er gratis!

Opprett profil
Kontaktperson
Amalie Transeth
Hr-rådgiver
amalie@eksellent.no


17 Ledige stillinger

Søk her Tilbake