Vi søker deg som vil organisere, lede og utarbeide - tidligfase utredninger - KVU - eiendomsrådgiving - analyser?
Opak AS

Vi søker deg som vil organisere, lede og utarbeide - tidligfase utredninger - KVU - eiendomsrådgiving - analyser?

Opak AS
OPAK skal være en offensiv og foretrukken leverandør for kunder og samarbeidspartnere, som verdsetter sterk kompetanse, integritet og leveranser med høy kvalitet. Vi skal være en arena for ansatte som motiveres av å utgjøre en forskjell, yter det lille ekstra og gjerne overgår kundens forventning! Vår lange historie på over 50 år og vår størrelse og posisjon er et resultat av tillit fra våre oppdragsgivere, høyt kvalifiserte medarbeidere og et stabilt og langsiktig eierskap. Vi tilbyr høy kompetanse og et bredt spekter av rådgivningstjenester til bygg-, anleggs- og eiendomsmarkedene. Våre kjerneytelser er prosjektledelse, byggeledelse, leietakerbistand, anskaffelser, konseptvalgutredning, usikkerhetsanalyse, byggfaglig spesialrådgivning, eiendomsrådgivning, energi- og miljørådgivning. Medarbeiderne er vår viktigste ressurs. Vår samlede kompetanse er bredt sammensatt fra ulike fag- og virksomhetsområder. Flesteparten av våre ca. 100 ansatte er utdannet sivilingeniører og ingeniører, men vi har også ansatte med bakgrunn som sivilarkitekter, mur- og tømrermestere, elektrikere og rørleggere, og sivil- og bedriftsøkonomer. OPAK er et familieeid selskap med langsiktige eiere og en sunn økonomi. OPAK omsetter for rundt 200 mill. og er ca 100 ansatte.

Senior prosjektleder til avdeling for strategi og analyse


Vår oppdragsmengde øker, og vi har behov for å styrke vårt team innen prosjektledelse i konseptvalgutredninger og utredninger i tidlig fase. Markedet er i endring, med økende fokus både på miljø og ombruk. Vår oppdragsgiver er hovedsakelig offentlige byggherrer og dette gir en rekke spennende utreder- og prosjektlederoppdrag hvor kompetanse innen offentlige prosesser, prosjekter i tidlige faser og det å se mulighetsrommet er sentrale tema. OPAK har et meget sterkt fagmiljø, og vi søker nå etter en prosjektleder som kan være med å styrke vår kompetanse ytterligere.


Avdeling for strategi og analyse jobber hovedsakelig for offentlige oppdragsgivere på alle nivåer– over hele landet. Vi tilbyr rådgiving i tidlig fase og leverer konseptvalgutredninger, ulike struktur- og eiendomsplaner og stiller med prosjektledelse i bygge- og samferdselsprosjekter i tidlig fase. Avdelingen leverer også usikkerhetsanalyser, usikkerhetsstyring og tidsanalyser innen bygg- og anleggsprosjekter.
Vi sørger for å sikre bedre styring og kvalitet av selve prosjektet eller prosessen, og er ute etter å finne oppdragsgivers handlingsrom og sikre riktig retning.
Strategi og analyse har som mål å hjelpe oppdragsgiver avdekke risiko og muligheter – og hente ut mulige oppsider. Skal en lykkes med dette krever det riktig tenking og konkret valg, allerede fra tidlig fase.

 

 

Arbeidsoppgaver
Som prosjektleder i avdeling for strategi og analyse vil arbeidsoppgavene variere i kompleksitet og innhold. Disse vil blant annet kunne omfatte:

  • Organisere, lede og utarbeide konseptvalgutredninger (KVU) både som bestiller og utfører.

  • Tidligfase utredninger – herunder mulighetsstudier – samt strategisk eiendomsrådgiving

  • Bidra i arbeidet med samfunnsøkonomisk analyse som del av KVU/utredning, bærekrafts kompetanse, LCC og LCA m.m.

  • Utarbeide beslutningsunderlag for byggherre i form av eiendomsplaner og ulike analyser – herunder kartlegging, behovs- og interessentanalyser

  • Prosjektledelse knyttet til mobilitet, grønn omstilling og kollektiv/myke trafikanter

  • Prosess- og prosjektledelse av prosjekter i tidlige faser – herunder skisseprosjekt



Avdelingen har en spennende og variert prosjektportefølje av pågående og utførte utredninger.
Vi har rammeavtaler med flere statlige og kommunale aktører og har i dag:

  • Bred portefølje med flere større pågående KVUer og utredninger for offentlige virksomheter i f.eks. Vestre Viken helseforetak, Bergen kommune, Nordre Follo kommune og Jernbanedirektoratet

  • Oppdrag med strategisk utvikling av Ruters kollektivtilbud

  • Prosjektledelse av store offentlige formålsbygg, og utbygginger, i tidlig fase og skisseprosjektfase.

I tillegg utarbeider vi en rekke usikkerhetsanalyser og KS for statlige, regionale og kommunale prosjekter med varierende størrelse.
Avdelingen inngår i seksjon for prosjektledelse, og det legges til rette for å jobbe på tvers av avdelingene. I seksjonen spenner vi utover oppdrag for offentlige oppdragsgivere i tidlig fase, prosjektledelse og prosjektrådgiving i alle faser – både offentlig og privat.



Utdannelse og arbeidserfaring

  • Du har utdannelse på masternivå eller tilsvarende innen f.eks. ingeniørfag, samfunnsfag, økonomi eller eiendomsfag, og mer enn 5 års erfaring fra arbeidsoppgaver nevnt under.

  • Du har erfaring med konseptvalgutredninger (KVU) og andre typer utredninger og prosjekter i tidlig fase.

  • Erfaring med samfunnsøkonomisk analyse, LCC, LCA vektlegges.

  • Du har erfaring fra prosjekter eller utdanning relevant for prosjekter og utredninger i tidlig fase innenfor helse- og omsorgsbygg, ulike kommunale formålsbygg eller med tekniske kommunale tjenester.

  • God skriftlig og muntlig formidlingsevne på norsk er en forutsetning. 


Egenskaper
For å lykkes i rollen må du være faglig engasjert, løsningsorientert, og trives godt med å lykkes sammen med andre. Du har gode kommunikasjonsevner og evne til å skape et godt samarbeid med både kollegaer, oppdragsgivere og andre relevante aktører. Du er strukturert, analytisk og fremstår faglig trygg.


Vi håper at du blir vår nye medarbeider, og OPAK kan tilby deg følgende:

  • fri i påsken og romjulen i tillegg til 5 ukers ferie

  • konkurransedyktig lønn med gode pensjons- og forsikringsordninger

  • spennende og samfunnsrelevante oppdrag

  • et åpent, sosialt og inkluderende arbeidsmiljø

  • en kunnskapsrik og utviklende arbeidsplass

  • sentralt plassert ved Skøyen stasjon

  • gode utviklingsmuligheter og fokus på individuell faglig vekst

  • fleksibel arbeidshverdag som legger til rette for god balanse mellom jobb og fritid

  • mulighet til å være en sentral del i den videre vekst og utvikling av avdelingen

  • mulighet for prosjekter på tvers av fagområder og avdelinger.

  • utenlandsturer og sosiale arrangementer



Synes du dette virker spennende? Send oss en gjerne en søknad.
Vi ser frem til å høre fra deg!


 



Om stillingen

Firma Opak AS
Sted Engebrets vei 7
By Oslo
Fylke Oslo
Nettside Klikk her
Arbeidstittel Senior Prosjektleder
Tiltredelse etter avtale
Stillinger 1
Jobreg ID 366903
Søknadsfrist asap

Vis min interesse
Lagre

Opprett jobbsøk-profil

Ved å opprette profil i Jobreg blir du tilgjengelig i søket for en rekke rekrutterere og bedrifter som ser etter kandidater. Registrering i Jobreg er gratis!

Opprett profil
Kontaktperson

Søk her Tilbake