Vi søker etter en serviceingeniør innen elkraft som søker spenning.
NORPEC AS

Vi søker etter en serviceingeniør innen elkraft som søker spenning.

NORPEC AS
NORPEC besitter stor kompetanse rundt hele spekteret av vern- og kontrollanlegg ! NORPEC AS har siden oppstarten i desember 2019 blitt en godt etablert leverandør til energibransjen i Norge og har opparbeidet en solid kundebase. NORPEC utvider virksomhetsområdet innen spenningskvalitet, med leveranse av måleutstyr, analyse og rådgivning vedrørende tiltak for bedring av spenningskvalitet, samt leveranse av aktive filtre og andre fasekompenserende produkter. NORPEC har i dag rammeavtaler med over 60 nettselskap og kraftprodusenter om kjøp av varer og tjenester innen releplan/analyse og service/beredskap for vern og kontrollanlegg. NORPEC er ca 40 ansatte og omsatte i 2021 for 79 millioner.

SERVICEINGENIØR

 

NORPEC leverer prosjekter og tjenester innenfor vern og kontrollanlegg til netteiere, kraftprodusenter og kraftkrevende industri.
Vi er stolte av å ha skapt et godt arbeids- og fagmiljø; her blir alle sett og hørt. Hos oss er det god takhøyde, vi deler kompetanse med glede, har gode samtaler og oppfølging.

Som serviceingeniør i NORPEC vil du ha varierte arbeidsdager med reise mye og jobbe ute på anlegg, hovedsakelig innenlands. 

 

NORPEC tilbyr gode muligheter for faglig utvikling. Du vil være vårt ansikt utad og derfor en meget viktig ressurs for oss. 
Vi holder til i moderne lokaler i Lier med blant annet gratis parkering, treningsrom og super kantine.
Vi kan tilby gode betingelser både når det gjelder lønn, personalordninger og ikke minst kompensasjonsordninger ved reise.


 

Arbeidsoppgaver:

  • Kontroll/test av alle typer relevern i høyspenningsanlegg t.o.m. 420 kV  (gjerne erfaring med Omicron)

  • Montasje, test og idriftsettelse av nye vern og andre kontrollanleggskomponenter

  • På sikt delta i testing og idriftsettelse av komplette vern og kontrollanlegg

     

Kvalifikasjoner:

  • Ingeniør eller teknisk fagskole innen elkraft eller tilsvarende

  • Fagbrev for å kunne jobbe selvstendig i elektriske anlegg



Egenskaper

  • Vi søker deg som har en god faglig forståelse og som trives med selvstendig og kvalitetsbevisst arbeid.
  • Gode kommunikasjonsevner og trives med dialogen mot kunde, underleverandør og kollegaer.
  • Behersker norsk og engelsk både skriftlig og muntlig. 
  • Du er nysgjerrig, lærevillig, initiativrik og trives med ansvar, i tillegg er det viktig å være både systematisk og strukturert.





NORPEC tilbyr et erfarent serviceteam med god kapasitet som vil være en garantist for at vern- og kontrollanlegg fungerer som forventet også i en kritisk situasjon. Dette minimerer både risikoen for avbrudd i kraftforsyningen og konsekvensene ved reelle feil i kraftsystemet.  NORPEC har investert tungt i prøveutstyr, bl.a. nye OMICRON, noe som vil komme kundene til gode.
Vern- og kontrollanlegg for kraftverk, industrianlegg, og distribusjons-/transmisjonsnett krever jevnlig service, umiddelbar beredskap og kompetanse for feilretting. Stabil strømforsyning er en kritisk og høyt prioritert samfunnsoppgave, med stadig strengere krav til dokumentasjon og oppfølging.

 

Vi vil legge alt til rette for at du vil komme inn å bidra positivt til vårt arbeidsmiljø, både faglig og sosialt. Vi håper at vi sammen kan løfte oss faglig og gleder oss til å ta imot deg.

Vi vil ha deg på vårt lag !



 



Om stillingen

Firma NORPEC AS
Sted Sankt Hallvards vei 3
By Drammen
Fylke Viken
Nettside Klikk her
Arbeidstittel Serviceingeniør
Tiltredelse etter avtale
Stillinger 1
Jobreg ID 287896
Søknadsfrist løpende

Vis min interesse
Lagre

Opprett jobbsøk-profil

Ved å opprette profil i Jobreg blir du tilgjengelig i søket for en rekke rekrutterere og bedrifter som ser etter kandidater. Registrering i Jobreg er gratis!

Opprett profil
Kontaktperson
Sigbjørn Simonsen
Daglig Leder - Haaland Total AS
sigbjorn.simonsen@haaland.no


47 Ledige stillinger

Søk her Tilbake