Vi søker etter mekanikere!
Stangeland Maskin AS

Vi søker etter mekanikere!

Stangeland Maskin AS
Visjonen til Stangeland Maskin er like kort som den er god: Ledende. Vi skal være den ledende aktøren i vår bransje. Med dette mener vi at med våre ressurser, vår markedsposisjon, vår ryggrad og ikke minst med våre kunder, er det naturlig for oss å sikte høyt.

Stangeland Maskin er ikke bare en vanlig arbeidsplass, det er et sted der visjoner blir virkelighet og der dine ferdigheter former fremtiden for anleggsindustrien i Rogaland. Med over 60 års banebrytende erfaring og som den ledende aktøren i regionen, streber vi stadig etter å være Ledende - både som arbeidsgiver og som samarbeidspartner.

Hvorfor velge oss?

Vi er stolte over å være en arbeidsplass der verdiene våre gjennomsyrer alt vi gjør. Her blir du en del av et engasjert team på 680 personer, der hver enkelt er en viktig brikke i vår suksesshistorie. Vi er ikke bare en arbeidsplass, vi er en familie der hvert medlem spiller en avgjørende rolle.

Din rolle: Mekaniker

Vi søker en erfaren og lidenskapelig mekaniker for å styrke vårt team på vår velrenommerte verksted for tunge kjøretøy. Dine oppgaver vil inkludere alt fra feilsøking og diagnose til vedlikehold og reparasjon av lastebilkarosserier og tilhengere. Som en del av vårt dedikerte team vil du få muligheten til å jobbe med den nyeste teknologien og være en nøkkelperson for å sikre at våre kjøretøy er i topp stand for å møte våre kunders behov.

Hva vi ser etter:

Erfaring og lidenskap: Du har minst 5 års erfaring som mekaniker, med kunnskap og forståelse for tunge kjøretøy. Vi verdsetter også erfaring fra lignende bransjer som anleggsmaskiner eller landbruksmaskiner. Kompetanse og kunnskap: Sertifikat som tungkjøretøymekaniker er en fordel, samt god kunnskap innen elektronikk og hydraulikk. Engasjement og stolthet: Vi leter etter noen som er stolt av sitt yrke, selvstendig og løsningsorientert, med en sterk følelse av å levere høy kvalitet i rett tid. Teamånd: Hos oss er teamet alt. Vi søker noen som trives med å samarbeide og dele kunnskap med kollegene sine, og som bidrar til et positivt og inspirerende arbeidsmiljø. Hva vi tilbyr:

Konkurransedyktige lønninger og fordeler Fokus på utvikling Avsluttende ord:

Hvis du ønsker å være en del av et dynamisk og innovativt team der innsatsen din verdsettes, og der du har muligheten til å utvikle deg både profesjonelt og personlig, så er Stangeland Maskin stedet for deg. Grip sjansen til å forme din egen fremtid og søk i dag for å bli en del av vårt vinnende lag!



Om stillingen

Firma Stangeland Maskin AS
Sted Sandnesvegen 80
By Sola
Fylke Rogaland
Arbeidstittel Mekaniker
Stillinger 2
Jobreg ID 374991
Søknadsfrist

Vis min interesse
Lagre

Opprett jobbsøk-profil

Ved å opprette profil i Jobreg blir du tilgjengelig i søket for en rekke rekrutterere og bedrifter som ser etter kandidater. Registrering i Jobreg er gratis!

Opprett profil
Kontaktperson
Sebastian Jonsson
Account manager
sebastian@wngroup.se
22 Ledige stillinger

Søk her Tilbake