Lagre annonse
Ved å lagre annonsen kan du enkelt finne tilbake til den fra utlisting av dine annonser.
Som Sous chef er du detaljbevisst og kvalitetsfokusert, du har også evna til å levere under press. Du er en utmerket serviceperson
Vi søker en person med fagbrev som kokk og mellomleder erfaring frå lignende konsept. Videre må søkere være utprega serviceinnstilt, og du må ha et genuint ønske om å skape gode matopplevelser for gjesten(e)
Som Sous chef må du være grunnleggende opptatt av service, glad i folk og være en person som motiveres av å skape store opplevelser. Videre må du være kvalitetsbevisst og ha ei svært godt trena øye for detaljer.
Vi ønsker deg som har erfaring som kokk og et genuint ønske om å utvikle deg selv, samtidig som du bidrar til vårt arbeid, spesielt kreativt.
Du må og ha et mål om å arbeide med mat på aller høgste nivå.
Arbeidsoppgaver
Vi tilbyr ei utviklende og spennende stilling i et godt arbeidsmiljø, der du får være med på å skrive ei nytt kapittel av historia sammen med trivelige kolleger.
Vi kan tilbyr tjeneste bolig ved verdens vakreste fjord i et verdens arv område og lønn etter avtale. Har du familie er de naturligvis hjertelig velkomne. Som sous chef er du en del av kjøkkenet sin ledergruppe og rapporterer til kjøkkensjef.
Vi kan tilbyr tjeneste bolig ved verdens vakreste fjord i et verdens arv område og lønn etter avtale. Har du familie er de naturligvis hjertelig velkomne.
Tiltredelse snarestFirma | Hotel Union Geiranger AS |
Sted | Hotel Union Geiranger AS |
By | Stranda |
Fylke | Møre og Romsdal |
Nettside | Klikk her |
Arbeidstittel | Sous Chef, Sommelier, og Konferansesjef |
Tiltredelse | Etter avtale |
Lønn | etter avtale |
Stillinger | 3 |
Følg oss på | |
Jobreg ID | 377230 |
Søknadsfrist | Snarest |
Ved å opprette profil i Jobreg blir du tilgjengelig i søket for en rekke rekrutterere og bedrifter som ser etter kandidater. Registrering i Jobreg er gratis!
Opprett profil