Vi søker optikere till Sverige!
Specsavers Sweden AB

Vi søker optikere till Sverige!

Specsavers Sweden AB
Specsavers er verdens største privateide optikerfirma og ble grunnlagt i 1984 av optikerparet Doug og Mary Perkins. Faktisk ble ideen om å starte selskapet født ved parets bordtennisbord i hjemmet deres på øya Guernsey i Den engelske kanal. Perkins-ekteparets idé om at alle skal ha råd til briller skulle revolusjonere det britiske optikermarkedet. Konseptet med rimelige, men stilige briller, var unikt mot slutten av 1980-tallet. Nå er Specsavers markedsleder med over 600 butikker i England. Siden starten ved bordtennisbordet har Specsavers fortsatt sin ekspansjon og har gått fra å være en britisk interesse til å først bli europeisk og deretter global. Nå er Specsavers etablert i Storbritannia, Irland, Nederland, Sverige, Norge, Danmark, Finland, Spania, Canada, Australia og New Zealand. For øyeblikket har Specsavers over 1500 butikker over hele verden med mer enn 30 000 ansatte, hvorav 500 personer er ved hovedkontoret på Guernsey og over 200 ansatte ved de forskjellige landskontorene. I løpet av de siste åtte årene har selskapets britiske virksomhet fått utmerkelsen "Mest betrodde optikermerke" av leserne til Readers Digest.

Specsavers er en anerkjent pionér innen optikkbransjen, og vi streber kontinuerlig etter å tilby høykvalitets øyehelse og enestående kundeservice. Vi er en ledende aktør med et etablert nærvær over hele landet, og vi søker nå dyktige optikere som ønsker å være en del av vårt profesjonelle team og bidra til vår fortsatte suksess.

Vår visjon og arbeidsmiljø:

Vi er stolte av å tilby en arbeidsmiljø preget av profesjonalitet, samarbeid og kontinuerlig streben etter forbedring. Hos Specsavers er hver enkelt person verdifull, og vi streber etter å skape en inspirerende atmosfære der optikere kan trives og utvikle seg profesjonelt.

Dine ansvarsområder:

Utføre nøyaktige synsundersøkelser og tilpasninger av kontaktlinser ved hjelp av moderne teknologi og metoder. Identifisere og håndtere øyehelse relaterte problemer og ved behov henvise pasienter til spesialisthelsetjenesten. Tilby skreddersydde råd og løsninger til kunder. Samarbeide effektivt med vårt team av kompetente assistenter for å sikre en førsteklasses service. Være en ambassadør for Specsavers' mål om å gjøre bedre øyehelse tilgjengelig for alle og drive optikkbransjen fremover.

Kvalifikasjoner og egenskaper:

Autorisert optiker med dokumentert erfaring og relevant utdanning. Søker å tilby den beste mulige kundeopplevelsen og service. God kommunikasjonsevne. Trives i et høyt tempo og er entusiastisk for muligheten til å jobbe i et innovativt selskap som har som mål å forandre og utvikle landets optikkbransje.

Hva vi tilbyr:

En stimulerende og givende arbeidsmiljø der din kompetanse og profesjonalitet verdsettes og belønnes. Mulighet til å jobbe i en ledende og voksende organisasjon med en sterk tilstedeværelse over hele landet. Kontinuerlig utvikling og tilgang til bransjeledende opplærings- og videreutdanningsprogrammer. En gunstig lønnspakke inkludert lønn som matcher dine kvalifikasjoner, gratis abonnement på helseappen Headspace, mulighet til å bli mentor for mindre erfarne kolleger. En støttende og inkluderende arbeidskultur der du får mulighet til å vokse og blomstre som profesjonell optiker.

Søknad:

Hvis du er klar til å ta det neste steget i din optikkarriere og ønsker å bli en del av vår vellykkede organisasjon, send inn din søknad i dag!

Her kan du høre på vår podcast:

https://open.spotify.com/episode/3bWVH7iro4Mgd2lF1OiXFx



Om stillingen

Firma Specsavers Sweden AB
Sted Torsgatan 5 B
By Stockholm
Fylke Stockholms län
Nettside Klikk her
Arbeidstittel optikere
Stillinger 10
Jobreg ID 369283
Søknadsfrist

Vis min interesse
Lagre

Opprett jobbsøk-profil

Ved å opprette profil i Jobreg blir du tilgjengelig i søket for en rekke rekrutterere og bedrifter som ser etter kandidater. Registrering i Jobreg er gratis!

Opprett profil
Kontaktperson
Sebastian Jonsson
Account manager
sebastian@wngroup.se
22 Ledige stillinger

Søk her Tilbake