Sopra Steria

Vi søker flere Cloud-entusiaster til vårt kontor i Trondheim!

Sopra Steria
Sopra Steria er Norges ledende konsulentselskap innen digitalisering, og har de siste seks årene blitt rangert som Norges beste arbeidsplass. Som et av Europas største konsulentselskaper, bistår Sopra Steria store private selskaper og offentlige virksomheter med å ta digitalt lederskap. Selskapet er opptatt av å skape verdi for sine kunder og samfunnet, og har som mål å skape en bedre og mer bærekraftig fremtid. I 2021 ble EGGS en del av Sopra Steria for å styrke satsingen på designdrevet innovasjon. Sammen er de en helhetlig og strategisk endringspartner for fremtidens virksomheter. Sopra Steria har 46 000 medarbeidere i 25 land, og hadde en omsetning på € 4,7 milliarder i 2021. I Norge sørget 2400 medarbeidere for en årlig omsetning på over 3 milliarder kroner i 2021.

Har du erfaring med skyteknologi og ønsker du å videreutvikle deg i samarbeid med store og spennende selskaper? Da har vi jobben for deg! Hos oss vil du være med på å løfte og transformere Norges største virksomheter til sikker og riktig utnyttelse av offentlige og private skytjenester. 

Hvem er så du? 
Du har flere års erfaring med skyteknologi fra Microsoft Azure, Amazon Web Services (AWS) eller Google Cloud Platform (GCP), og trigges av å kunne videreutvikle deg i samarbeid med store og spennende selskaper. Du ønsker å jobbe med å utvikle og automatisere infrastruktur og applikasjoner på skyplattformer, og du brenner for moderne teknologi og arkitektur. Som person er du sosial, du skaper tillit i kundesetting, og du evner å designe, implementere og optimalisere infrastruktur og plattformtjenester. Du er like glad i å lære som du er i å lære bort kunnskapen du sitter på. I tillegg snakker du flytende norsk og engelsk, både skriftlig og muntlig.  

Kompetanse, interesse eller erfaring vi setter ekstra pris på:

  • Spisskompetanse innen Azure, AWS eller GCP, gjerne med relevante sertifiseringer 
  • Erfaring med PaaS tjenester, Microservices og Kubernetes Services 
  • Erfaring med sikkerhets -og nettverkstjenester fra sky-plattformer
  • Erfaring med å jobbe i DevOps leveransemodell og prosesser 
  • Interesse for å designe, sette opp og/eller forvalte helhetlig Public Cloud-arkitektur  
  • Du trives med å jobbe med skripting, automasjon og Infrastructure-as-Code (Terraform, Chef/Puppet, Ansible eller Bicep)  

Vi satser sterkt på skyteknologi, og hos oss vil du få muligheten til å jobbe med svært dyktige og engasjerte kolleger i et faglig spennende og svært godt sosialt miljø. Du vil være med på å løfte og transformere Norges største virksomheter til sikker og riktig utnyttelse av offentlige og private skytjenester, og vil kunne videreutvikle din egen kompetanse i flere forskjellige retninger. 

Gode grunner til å velge oss 
Den viktigste årsaken til at du bør vurdere å søke, er muligheten til å bryne deg på, og lære av et dyktig fagmiljø som brenner for skyteknologi, samtidig som vi har det sosialt og gøy på jobb. Vi dyrker fag og teknologi, og streber alltid etter å finne de beste løsningene for å skape verdi for våre kunder. Vi har naturligvis gode forsikrings- og pensjonsordninger med privat helseforsikring, i tillegg til bedriftshytter, bidrag til medlemskap hos 3T og ikke minst en ekstra ferieuke (seks uker totalt). Dessuten har vi 30 ulike aktivitetsgrupper; fotball, friluftsliv, gaming og karaoke, for å nevne noen. Men frykt ikke, deltagelse er høyst frivillig. Vi bør kanskje også nevne at vi er kåret til Norges beste arbeidsplass seks år på rad! 
 
Om Sopra Steria sitt Trondheimskontor
Sopra Steria har kommet til Trondheim for å bli, og har hatt en formidabel organisk vekst. Vi er i dag rundt 120 ansatte, fordelt innen en rekke forskjellige fagområder. Vi har en solid kundeportefølje med langsiktige og spennende kontrakter som gir et meget godt grunnlag for videre vekst. Vår ambisjon er å bli en ledende aktør i Midt-Norge innen utvikling av fremtidens IT- løsninger. Her vil du få muligheten til å påvirke din arbeidshverdag, og hvem som skal bli dine kolleger, samt være med å bestemme hvilke type prosjekter og kunder vi skal ha mest fokus på. Dette er en unik mulighet hvis du ønsker å være med å bygge opp det som skal bli Trondheims beste arbeidsplass innenfor design, rådgiving, implementering og drift av fremtidens digitale løsninger.

Har du lyst til å bli med på veksten og reisen vår fremover?
Da gleder vi oss til å lese din CV og søknad. Søkere vil bli fortløpende vurdert, og vi vil også gjennomføre intervjuer fortløpende. 

For faglige spørsmål rettet til stillingen, ta kontakt med Roy Myhre (roy.myhre@soprasteria.com) eller Steinar Husa (steinar.husa@soprasteria.com). 

Sopra Steria har kunder og prosjekter som kan kreve sikkerhetsklarering på ulike nivåer. 

Informasjon til rekrutteringsselskap vi ikke har rammeavtale med: Sopra Steria aksepterer ikke CVer fra selskaper som vi ikke har inngått rammeavtale med. Vi tar ikke ansvar for eventuelle avgifter/honorarer på CVer som sendes til oss uoppfordret. To all recruitment agencies without a base agreement: Sopra Steria does not accept resumes from agencies with whom we do not have an agreement. Please do not forward resumes to our jobs alias, Sopra Steria employees or any other company location. Sopra Steria is not responsible for any fees related to unsolicited resumes.Om stillingen

Firma Sopra Steria
Sted Powerhouse
By Trondheim
Fylke Trøndelag
Nettside Klikk her
Arbeidstittel Cloud Engineer / Architect
Stillinger 2
Følg oss på
Jobreg ID 279212
Søknadsfrist 26.06.2022

Vis min interesse
Lagre

Opprett jobbsøk-profil

Ved å opprette profil i Jobreg blir du tilgjengelig i søket for en rekke rekrutterere og bedrifter som ser etter kandidater. Registrering i Jobreg er gratis!

Opprett profil