Vi vokser og trenger flere dyktige Java-utviklere og arkitekter – bli med på vårt vinnende lag!
Bouvet Norge AS

Vi vokser og trenger flere dyktige Java-utviklere og arkitekter – bli med på vårt vinnende lag!

Bouvet Norge AS
Bouvet er et konsulentselskap som designer, utvikler, forvalter og gir råd om IT-løsninger og digital kommunikasjon. Sammen med våre kunder skaper Bouvet digitale løsninger med stor betydning for samfunnet. Bouvet ønsker å være et verdibasert konsulentselskap. Vi rekrutterer våre medarbeidere etter et sett verdier og ønsker at våre leveranser og kundeforhold også skal reflektere disse. Våre verdier er delingskultur, jordnærhet, entusiasme, troverdighet og frihet. Bouvet har kontorer rundt om i Norge og Sverige, noe som setter oss i stand til å forstå kundens språk, kultur og forretning. Slik kan vi forankre og løse de fleste oppdrag lokalt.

Om du brenner for utvikling og vil jobbe med rause og flinke kollegaer er dette sjansen du har ventet på.

Vi jobber med noen av Norges mest fremtredende virksomheter og du kan være med å skape løsninger med stor betydning for enkeltmennesker og for samfunnet.

Hos oss får du jobbe med kunder som tør gi deg ansvar, og kollegaer som ønsker å se deg på ditt beste. Det betyr at du får stor frihet i hverdagen, at du kan være deg selv – og at du blir utfordret og satt krav til.

Hvem er du?

Vi ser etter deg med en lidenskap for å programmere. Du har minst 2 års erfaring og er sulten på ny kunnskap.

Du trives godt som fullstack utvikler eller så er du spesielt god på enten backend eller frontend.

I våre prosjekter benyttes både Java, Kotlin og Go til applikasjonsutvikling med moderne arkitekturer basert på mikrotjenester. Vi investerer også tungt i kompetanse på skyplattformer, både på AWS, GCP og Azure.

Vi jobber hele tiden med å utvikle oss for å kunne tilby kundene våre fremtidsrettede og robuste løsninger. Vi har høyt tempo på vår kompetanseutvikling, og det er viktig at du også vil trives med dette og liker å dele dine erfaringer med andre.

Hos oss kan du bygge karrieren din videre innenfor et ledende kompetansemiljø.

Her er utvalg av gulrøtter vi tilbyr:

- Vi har en sterk delingskultur. Det gjennomsyrer måten vi jobber sammen i prosjektene på, hvordan vi jobber mot et felles mål, våre lite spisse albuer, og at vi hjelper og deler kunnskap med hverandre.

- Du får vridd hodet. Hos oss får du oppgaver som er faglig utfordrende, i prosjekter som veldig ofte påvirker langt flere enn oppdragsgiveren. 

- Vi har byttet ut karrierestigen med en faglig rulletrapp. Ta steget, og vi vil gi deg kurset, mentoren eller sertifiseringen du trenger for å lære noe nytt. Hos oss er kunnskap og erfaring veien til nye prosjekter og mer ansvar, ikke spisse albuer og antall fakturerbare timer.

- Du får ha et liv utenfor jobben. Frihet og fritid er viktige verdier hos oss. Du får tilpasse hverdagen din etter dine behov.  

- Alle ansatte har fast lønn knyttet til stillingen sin. Prestasjonsbasert lønn og individuelle bonuser er ikke noe for oss. Vi vil gi deg trygghet med fast lønn og overskuddsdeling (felles bonusordning), og du får selvsagt betalt for overtid i perioder du må stå på litt ekstra.

- Bærekraft er noe vi tar på alvor. Vår visjon «Vi går foran og bygger fremtidens samfunn» viser at vi ønsker å bidra til langsiktig verdiskapning med fokus på miljø og klima, sosiale og økonomiske forhold. Våre medarbeidere driver oss videre med nødvendig utålmodighet og krever at vi holder orden i eget hus.

Vi har selvfølgelig mange flere gulrøtter. De finner du i vår Gulrotindeks på https://www.bouvet.no/bli-en-av-oss

Stillingen krever god skriftlig og muntlig fremstillingsevne på norsk (minimum B2 nivå), samt gode engelskkunnskaper.

 

Velkommen å ta kontakt snarest!



Om stillingen

Firma Bouvet Norge AS
Sted Sørkedalsveien 8
By Oslo
Fylke Oslo
Nettside Klikk her
Arbeidstittel Java utviklere og arkitekter i Oslo
Tiltredelse Snarest
Stillinger 1
Følg oss på
Jobreg ID 293394
Søknadsfrist Snarest

Vis min interesse
Lagre

Opprett jobbsøk-profil

Ved å opprette profil i Jobreg blir du tilgjengelig i søket for en rekke rekrutterere og bedrifter som ser etter kandidater. Registrering i Jobreg er gratis!

Opprett profil
Kontaktperson
Robert W Bang
Senior Partner
+4795172107
robert@bangrekruttering.com


1 Ledige stillinger

Søk her Tilbake