Vidi Revisjon inviterer til karriereutvikling! Revisormedarbeider søkes til engasjert team på Skullerud
Vidi Revisjon

Vidi Revisjon inviterer til karriereutvikling! Revisormedarbeider søkes til engasjert team på Skullerud

Vidi Revisjon
Vidi Revisjon AS er et kvalitet revisjonsselskap med beliggenhet på Skullerud i Oslo. Vidi Revisjon leverer hovedsakelig revisjonsrelaterte tjenester, men utfører også konsulenttjenester som regnskap, skatt og merverdiavgift.
Vidi Revisjon søker nå en dyktig, erfaren og engasjert revisormedarbeider til et voksende team. Her vil du bli tilbudt et miljø hvor kompetanseutvikling og kvalitet står i fokus. Dette selskapet investerer i sine ansatte, så her vil det være mulighet for videreutdanning og langsiktig vekst.

Vidi Revisjon er dedikert til revisjonstjenester og disse er utført av et høyt kvalifisert team med omfattende erfaring fra ledende konsulentmiljøer. Med sitt nåværende team på 12 ansatte, ønsker de nå å utvide og inviterer derfor deg til å vokse sammen med de. Vidi Revisjon er også en del av Crow Global. Et globalt nettverk innen statsautorisert regnskapsføring, konsultering og teknologi. Kontoret i Oslo er strategisk plasser på Skullerud, med nærhet til både marka og treningsfasiliteter, med parkeringsmuligheter rett utenfor lokalene og enkelt tilgang til T-bane.


Type stilling: Fast, 100%
Arbeidssted: Skullerud Park  
Arbeidstid: Kjernetid 09 – 15, med mulighet for noe hjemmekontor
Søknadsfrist: 2. Februar 2024



Hva tilbyr de deg:
Hos Vidi Revisjon kan du forvente en velbalansert arbeidshverdag med muligheter for personlig og faglig vekst. De investerer i sine ansatte med videreutdanning og støtter langsiktighet i karrieren. Her verdsettes proaktivitet og dedikasjon, og du vil oppleve et miljø med litt lavere tempo, tett kundekontakt og varierte oppgaver på tvers av fagområder. Med eget kontor og grundig opplæring legger de til rette for din suksess. Deres arbeidsbetingelser gir deg rom for fleksibilitet, med en 7,5 timers arbeidsdag som inkluderer betalt lunsj. De tilbyr derfor en 92% stilling som åpner for fleksibel arbeidstid og mulighet for noe hjemmekontor, slik at du kan balansere arbeid og fritid. De kompenserer sine ansatte konkurransedyktig i tråd med markedet, og har 6 ferieuker samt 5% innskuddspensjon. Bli en del av teamet hos Vidi Revisjon og opplev et miljø som legger til rette for din suksess og trivsel.


Hvem leter vi etter:
Vi leter etter deg som er revisormedarbeider i dag med 2-4 års erfaring, og som brenner for revisjon. Du er også klar for å fortsette karrieren med ny arbeidsgiver med beliggenhet syd for Oslo. Nærmere bestemt på Skullerud. En mastergrad innen regnskap og revisjon er foretrukket, men for kandidater med seniorerfaring kan også en bachelorgrad vurderes. Vi tror du vil lykkes best om du er proaktiv og dedikert til arbeidet, og ser deg selv hos Vidi Revisjon i mange år fremover.



Hva vil du arbeide med:
  • Revisjon av din portefølje fra A-Å
  • Rådgivning og konsultering til dine kunder
  • Etablere og vedlikeholde kundeforhold
  • Samarbeide i revisjonsteamet med øvrige kollegaer


For mer informasjon om stilingen er du velkommen til å ta kontakt med oss per telefon eller mail. Alle henvendelser behandles konfidensielt.

Om stillingen

Firma Vidi Revisjon
Sted Olav Helsets vei 5
By Oslo
Fylke Oslo
Nettside Klikk her
Arbeidstittel Senior revisormedarbeider
Tiltredelse Etter avtale
Stillinger 1
Følg oss på
Jobreg ID 369513
Søknadsfrist Snarest

Vis min interesse
Lagre

Opprett jobbsøk-profil

Ved å opprette profil i Jobreg blir du tilgjengelig i søket for en rekke rekrutterere og bedrifter som ser etter kandidater. Registrering i Jobreg er gratis!

Opprett profil
Kontaktperson
Paola Andrea Snare
Daglig leder
pas@norgesra.no


20 Ledige stillinger

Søk her Tilbake