Vil du bli lærling i Haaland?
Haaland Mosjøen AS

Vil du bli lærling i Haaland?

Haaland Mosjøen AS
Haaland er en teknisk totalleverandør med kontorer i Bodø, Mo i Rana, Mosjøen, Fauske, Rognan og Sandnessjøen. Vi vektlegger profesjonell service og god kommunikasjon med våre kunder i bedrifts og privatmarkedet. Hos oss kan du gjennom ett kontaktpunkt, få en komplett leveranse av alle tekniske fag. Konsernet sysselsetter rundt 350 ansatte. Selskapene jobber aktivt med sin rekrutteringsstrategi og vi har en stor andel lærlinger hos oss hvert år. Haaland har bidratt til flere nyetableringer, vi er en støttespiller for kultur og idrett og har en egen bedriftsidretts-turnering: Haaland Cup i regi av vårt eget bedriftsidrettslag. Cupen er en av landets største turneringer i sitt slag. Vår ambisjon er å være positive, løsningsorienterte og seriøse. Vi skal være en god plass å være ansatt, en god plass å være kunde

Bli lærling hos Haaland Mosjøen


En av våre viktigste oppgaver er å satse på fremtidens håndverkere, og nå er endelig tiden inne for å søke etter flere lærlinger. Som lærling settes du sammen med våre erfarne fagarbeidere, hvor tilrettelegging av god læring står i fokus.

Hos oss får du muligheten til å lære gjennom å ta del i spennende og utfordrende prosjekter, samt variert servicearbeid mot privatmarkedet. Vårt mål er også å ansette våre lærlinger etter endt fagbrev, så her har du gode sjanser for fast jobb!

Vi trenger lærlinger innen:
  • Elektro
  • Rør
  • Ventilasjon

Har du lyst å jobbe og lære i en bedrift som har som hovedmål at du skal trives, finne mening og utvikle deg sammen med et team av flotte kollegaer? Ønsker du å være en del av et raust arbeidsmiljø med god takhøyde? Da håper vi å høre fra deg!
 

Om stillingen

Firma Haaland Mosjøen AS
Sted Ytterøra 5
By Mosjøen
Fylke Nordland
Nettside Klikk her
Arbeidstittel Lærling
Tiltredelse Etter avtale
Stillinger 1
Følg oss på
Jobreg ID 358283
Søknadsfrist Løpende

Vis min interesse
Lagre

Opprett jobbsøk-profil

Ved å opprette profil i Jobreg blir du tilgjengelig i søket for en rekke rekrutterere og bedrifter som ser etter kandidater. Registrering i Jobreg er gratis!

Opprett profil
Kontaktperson
Tore Stokmo
Daglig leder og prosjektleder ventilasjon
Tore.stokmo@haaland.no


661 Ledige stillinger

Søk her Tilbake