Vil du bli vår nye elitetrener?
Asker Svømmeklubb

Vil du bli vår nye elitetrener?

Asker Svømmeklubb
Asker svømmeklubb (ASK) ble stiftet 1971 og har i dag ca. 1750 medlemmer. Klubben ledes av daglig leder i 100% stilling og vi er 12 fast ansatte personer (deltid og fulltid). Trenings- og konkurransevirksomheten består av rundt 250 svømmere og ASK har svømmegrupper fra rekrutt til elitesatsing. I tillegg har virksomheten avdelinger for stup, synkron, minipolo, masters og Open Water. Svømmeskolen omfatter ca. 60 instruktører og ledes av svømmeskoleansvarlig. I tillegg underviser klubben kommunens 2. klassinger og barnehagebarn i grunnleggende svømmeferdigheter. Asker svømmeklubb er i positiv utvikling og jobber aktivt for vekst på alle nivåer og er pr. i dag Askers største særidrettslag.

Asker Svømmeklubb byr på en spennende og unik mulighet innen svømmeidretten. 

Idretten skaper engasjement, følelser og verdier. Svømming er mer enn bare idrett, det er en brobygger på tvers av grenser og den skaper relasjoner, spenning og hygge. I Asker Svømmeklubb driver vi målrettet arbeid bestående av kulturfellesskap og tilhørighet som drivkraften og nøkkelen til suksess. Vi fokuserer på å få frem det beste i gruppa og har en stadig sult etter å strekke grenser og oppnå nye mål. Vi har positiv holdning til utfordringer og nye muligheter, og fokuserer på å skape resultater sammen. Asker Svømmeklubb er trygghet, trivsel og prestasjoner i vann. 

Som vår nye elitetrener blir du ansvarlig for det øverste nivået i klubben. Dette innebærer å trene og utvikle klubbens eliteutøvere frem mot deltagelse i nasjonale mesterskap og internasjonale konkurranser. Ambisjonen er å få flere utøvere kvalifisert for landslagsdeltagelse. Gjennom motivasjon og engasjement evner du å få utøverne til å prestere og utvikle seg som idrettsutøvere - både fysisk og mentalt, og som lagkamerat og menneske. Din relasjonsorienterte stil og ditt gode stabile humør bidrar positivt i klubbens positive renomme. 

Vi tror den rette kandidaten er resultatorientert, målrettet og har stort engasjement for svømmeidretten. Vi verdsetter din evne og lyst til å være trener, derfor er mye av det administrative delegert til vårt støtteapparat. Du har relevant idrettsfaglig utdanning, men først og fremst er du en praktiker som lar resultatene du har oppnådd tale for seg. Du har en stor faglig interesse og solide kunnskaper om trening og fysiologi, og du har gjerne et etablert nettverk innen svømmeidretten. 

For mer informasjon eller ønske om en konfidensiell prat kan du ta kontakt med våre rekrutteringspartnere i Assessit. 

Om stillingen

Firma Asker Svømmeklubb
Sted v/ Holmen svømmehall Devikveien 6
By Asker
Fylke Viken
Nettside Klikk her
Arbeidstittel Elitetrener
Tiltredelse Etter avtale
Lønn Etter avtale
Stillinger 1
Jobreg ID 377204
Søknadsfrist 21.mai

Vis min interesse
Lagre

Opprett jobbsøk-profil

Ved å opprette profil i Jobreg blir du tilgjengelig i søket for en rekke rekrutterere og bedrifter som ser etter kandidater. Registrering i Jobreg er gratis!

Opprett profil
Kontaktpersoner

Gunn Elin Trettsveen
Senior Associate & Miljøfyrtårnansvarlig
Gunn.trettsveen@assessit.no


3 Ledige stillinger

Søk her Tilbake