Vil du bygge opp ditt eget forretningsområde i et konsulenthus som opererer i SMB markedet?
FinancePeople

Vil du bygge opp ditt eget forretningsområde i et konsulenthus som opererer i SMB markedet?

FinancePeople
FinancePeople AS er et spesialisert rekrutterings- og konsulentselskap innenfor økonomi, regnskap og finans. Våre rådgivere er økonomer med relevant erfaring innenfor våre fokusområder. Gjennom våre prosesser vektlegger vi høy kvalitet og verdiskaping - både for våre kunder og kandidater. For mer informasjon, se vår hjemmeside www.financepeople.no.
Har du i tillegg interesse for ESG er vi nå på vegne av kunde på jakt etter en Leder/Partner ESG. Vår kunde er et partnerdrevet selskap som opererer innenfor rådgivnings-/konsulentbransjen innenfor SMB markedet og skal nå bygge opp ESG som et eget virksomhetsområde. For rett kandidat er dette en unik mulighet til å være med på en reise i et selskap med store vekstambisjoner. Dette er en nasjonal stilling som rapporterer til CEO.

Dine viktigste ansvarsområder vil være:
  • overordnet ansvar for økonomisk og strategisk utvikling av avdelingen
  • strategisk utvikling av ESG-tjenester til SMB markedet
  • daglig drift av avdelingen, herunder personalansvar (p.t én person)
  • være selskapets ansikt utad på ESG
  • holde seg oppdatert på utviklingen av ESG innen SMB markedet
Den ideelle kandidaten tror vi brenner for forretningsutvikling og muligheten til å være med å bygge opp en avdeling innenfor et nytt forretningsområde. Du er ikke nødvendigvis fageksperten selv på ESG men må ha minimum 10 års erfaring fra konsulentbransjen eller industrien.

Rett kandidat har gode lederegenskaper, sansen for forretningsbygging og interesse for ESG. Du bør også være omgjengelig, ha en kommersiell legning og være god på å bygge relasjoner. 

Vår kunde kan tilby en sjelden mulighet til å være med å bygge opp og forme en ny avdeling. De har et veldig hyggelig og inkluderende arbeidsmiljø med stor frihet under ansvar. Arbeidsmiljøet er preget av samhold og har fokus på å spille hverandre gode. Dette er et arbeidssted som scorer høyt i GPTW undersøkelser. 

Dersom dette vekker din interesse håper vi å høre fra deg!

I henhold til GDPR, henvises kandidater til å søke via www.financepeople.no, og ikke direkte på mail til oppgitt kontaktperson. Ved spørsmål kan du kontakte FinancePeople ved Madeleine Bjørkman,  madeleine.bjorkman@financepeople.no / 977 67 773 eller Mona Gabrielsen, mona.gabrielsen@financepeople.no / 917 46 917.

Alle henvendelser behandles konfidensielt og søknader behandles fortløpende.

 

Om stillingen

Firma FinancePeople
Sted Ruseløkkveien 30
By Oslo
Fylke Oslo
Nettside Klikk her
Arbeidstittel Leder/Partner ESG
Tiltredelse Etter avtale
Lønn Etter avtale
Stillinger 1
Jobreg ID 360587
Søknadsfrist Vi behandler søknader fortløpende

Vis min interesse
Lagre

Opprett jobbsøk-profil

Ved å opprette profil i Jobreg blir du tilgjengelig i søket for en rekke rekrutterere og bedrifter som ser etter kandidater. Registrering i Jobreg er gratis!

Opprett profil
Kontaktpersoner
Madeleine Bjørkman
Senior Rådgiver
madeleine.bjorkman@financepeople.no


6 Ledige stillinger

Mona Gabrielsen
Partner/DNV GL sertifisert rekrutterer
mona.gabrielsen@financepeople.no


5 Ledige stillinger

Søk her Tilbake