Vil du gripe muligheten og ta en rolle som produktansvarlig hos Melbye Group?
MELBYE GROUP AS

Vil du gripe muligheten og ta en rolle som produktansvarlig hos Melbye Group?

Melbye Group fortsetter å styrke sin satsning innen kabelmateriell og linjemateriell, og søker nå etter to produktansvarlige. Dette er viktige roller for selskapet og de vil være nøkkelposisjoner for vår fremtidige vekst. Vi leverer smarte produkter og systemløsninger for utbygging av infrastruktur, med en dyp ekspertise innen bransjene energi, infrastruktur, fiber og installasjon. Vi vil alltid strebe etter å tilby de smarteste løsningene og samtidig bidra til det beste for samfunn, mennesker, miljø og klima. 

Rollene vi søker gode lagspillere til er: 
  • Produktansvarlig Linjemateriell
  • Produktansvarlig Kabelmateriell

Vi søker deg som:
  • Innehar relevant teknisk utdannelse som for eksempel energimontør/fagskolen og/eller har fagbrev
  • 3-5 års relevant erfaring
  • Forstår forretningsutvikling
  • Gode kommunikasjonsevner på norsk og engelsk, muntlig og skriftlig
For å lykkes i rollen ser vi også etter deg som arbeider strukturert, og som skaper resultater. Det er nødvendig at du evner å løfte blikket for å se morgendagens utfordringer og jobber proaktivt mot dette. Du vil få jobbe både selvstendig og i team, og blir tilbudt en rekke varierte arbeidsoppgaver.

Som produktansvarlig i Melbye Group vil du bli en sentral del av en spennende arbeidshverdag, der du samarbeider tett med produktsjefen for respektive kategori. Du vil ta en del av ansvaret for å etablere nye leverandører og produkter, samt vedlikeholde og styrke eksisterende leverandørforhold. I denne rollen vil du være en strategisk viktig medarbeider for Melbye, med fokus på å utvikle og forbedre porteføljen og forretningsområdet. Dette innebærer å identifisere trender, følge med på teknologisk utvikling og forstå det globale markedet, slik at du kan utarbeide fremtidige handlingsplaner. Du vil være en del av vår Business Unit Energy, og denne rollen gir deg muligheten til å samarbeide bredt på tvers av ulike land og markeder. Du vil også få jobbe i et internasjonalt miljø, der du kan dra nytte av å samarbeide med kolleger fra forskjellige kulturer og med ulike bakgrunner.

Oppgaver og ansvarsområder:
  • Utvikle porteføljen og forretningsområdet innenfor ditt produktområde
  • Bidra til utarbeidelse av underlag til godt markedsmateriell
  • Sette intern og ekstern produktopplæring i system 
  • Være teknisk ansvarlig og kommersielt delansvarlig overfor leverandører
  • Gi teknisk kompetansestøtte for eksisterende produkter gjennom opplæringskurs
  • Delta aktivt i fagområdets videre utvikling
Hos oss vil du få en spennende arbeidshverdag med god variasjon og ikke minst et godt arbeidsmiljø med stor takhøyde, i tillegg til gode muligheter for profesjonell, faglig og personlig utvikling.

Vi er opptatt av mangfold og oppfordrer alle som er motiverte og nysgjerrige på denne typen utfordringer til å søke. 
 

GreatPeople bistår Melbye Group i denne rekrutteringsprosessen
Ved spørsmål ta gjerne kontakt med: 

Om selskapet:

Melbye Group er et familieeid selskap med en lang historie. Helt siden 1907 har vi hatt blikket rettet mot fremtiden, med fokus på morgendagens løsninger. Vi er en ledende leverandør av fremtidsrettede infrastrukturløsninger innen energi-, fiber- og installasjonsmarkedet. Vi har kunder over hele Norden og Storbritannia, interessenter over hele Europa, og vi samarbeider med partnere og leverandører globalt. Med omfattende ekspertise og sterke samarbeid med markedsledende produsenter, bidrar vi til å skape smarte og bærekraftige løsninger for fremtiden.

Hovedkontoret vårt ligger på Skedsmokorset, rett utenfor Oslo, men vi har også medarbeidere i Sverige, Storbritannia, og ved flere lokasjoner i Asia. Til sammen har vi per 2022 hatt en årlig omsetning på over 700 millioner, og er rundt 117 medarbeidere som deler selskapets kjerneverdier: LagåndProfesjonalitet, og Nyskapende.


 

Om stillingen

Firma MELBYE GROUP AS
Sted Prost Stabels vei 22
By SKEDSMOKORSET
Fylke Viken
Arbeidstittel Produktansvarlig Linjemateriell / -Kabelmateriell
Tiltredelse Etter avtale
Lønn Etter avtale
Stillinger 2
Jobreg ID 368529
Søknadsfrist 26.04.24

Vis min interesse
Lagre

Opprett jobbsøk-profil

Ved å opprette profil i Jobreg blir du tilgjengelig i søket for en rekke rekrutterere og bedrifter som ser etter kandidater. Registrering i Jobreg er gratis!

Opprett profil
Kontaktpersoner
Anne-Sophie Tvegård
Senior Associate
ast@greatpeople.no
4 Ledige stillinger

Christer Kihlman
Recruitment Manager
CK@greatpeople.no
3 Ledige stillinger

Søk her Tilbake