Vil du jobbe med innkjøp å være en del av Norges Råeste Retail Team?
FREDRIK & LOUISA AS

Vil du jobbe med innkjøp å være en del av Norges Råeste Retail Team?

FREDRIK & LOUISA AS
Fredrik & Louisa er en eksklusiv parfymerikjede med ca. 50 butikker i Norge. Vi tilbyr et bredt spekter av sterke merkevarer og kvalitetsprodukter innen hudpleie, makeup og duft. Vi er i stor vekst og søker nå en ny Supply & Demand Planner for å styrke vårt S&D-team på vårt Servicekontor. Den ansvarlige S&D Planner vil ha ansvar for å sikre forsyningskjeden av varer og sikre optimal tilgjengelighet av produkter inn i våre butikker, både via vårt sentrallager og direkte fra leverandør. Våre kjerneverdier er grunnlaget for god kultur i vår kjede, både i butikk og på Servicekontoret. Disse er: • Ansvar - du er et forbilde med stor gjennomførings- og inkluderingsevne • Verdiskapning - du ønsker å være med å utvikle både deg selv og dine kollegaer • Lojalitet - du er trofast og ærlig mot dine kollegaer og din arbeidsplass • Engasjement - du er opptatt av å skape det lille ekstra for våre kunder og dine kollegaer. • Happytude - du er opptatt av det positive og elsker å spre glede rundt deg. Stillingen inngår i vårt Supply & Demand team, og rapporterer til selskapets Supply & Demand Manager.

Vi søker Supply & Demand Planner

Som S&D Planner vil du være ansvarlig for å lede og koordinere forsyningskjedeaktiviteter for å oppnå effektivitetsmål og sikre jevn levering av produkter til våre butikker. Du vil samarbeide tett med interne avdelinger og eksterne partnere for å optimalisere produksjonsplaner og lagerbeholdninger, og gjennomføring av kampanjeplaner og aktiviteter.
Du vil ha ansvar for å sikre en tett kontakt og gode relasjoner mot et utvalg leverandører. I dette følger jevnlig kontakt og møteaktiviteter, oppfølging av kvalitetsavvik, kravshåndtering av leveranser, samt overvåking av kostnadsforbruk.

Dine hovedansvarsområder vil inkludere:
  • Forsyningsstrategi: Utvikle og implementere effektive forsyningsstrategier basert på markedstrender, salgsprognoser og produksjonskapasitet, for å møte kortsiktige og langsiktige etterspørselsbehov, med fokus på kostnadseffektive løsninger.
  • Distribusjonsplanlegging: Samarbeide tett med interne avdelinger for å planlegge og følge opp innkjøpsaktiviteter i henhold til etterspørselsvariasjoner og lagerbeholdninger. Delta i prosessforbedringer inn mot logistikk-teamet på vårt sentrallager, og gjennomføre beste praksis for forsyningskjeden.
  • Forecasting/prognoseverktøy: Implementering og aktivering av nytt digitalt forecastings- og prognoseverktøy som er integrert i selskapets ERP-system. Forecaste behov til eksterne og interne stakeholders.
  • Kampanjeplanlegging/-gjennomføring: Samarbeide tett med produkt- og markedsteamet for å planlegge og gjennomføre kampanje og markedsaktiviteter i henhold til kampanjeplanen. Tett oppfølging med butikk ved gjennomføring, avvik og andre henvendelser.
  • Lagerstyring: Overvåke lagerbeholdninger, gjennomføre analyser og foreslå tiltak for å optimalisere lagerbeholdningen og minimere overskuddslager av lavt-rullerende varer.
  • Kommunikasjon med leverandører: Opprettholde effektiv kommunikasjon med leverandører for å sikre riktig mengde og rettidig levering av salgsvarer, testere, og annet materiell. Håndtere kommunikasjonen med leverandører og sikre at leveringene overholder kvalitetsstandarder og tidsfrister.
  • Ordrehåndtering: Følge opp og håndtere ordre og faktura avvik. Claims håndtering på skader, underlevering og andre avvik i samarbeid med interne avdelinger.
  • Kontinuerlig forbedring: Identifisere muligheter for prosessforbedringer og implementere beste praksis for å øke effektiviteten i forsyningskjeden.


Den ideelle kandidaten

  • Bachelorgrad innen økonomi, logistikk, SCM, eller tilsvarende er en fordel
  • Erfaring fra lignende stillinger er en stor fordel.
  • Gode analytiske ferdigheter og evnen til å tolke komplekse data.
  • Dyktighet i bruk av forsyningsplanleggingsverktøy og ERP-systemer, samt gode Excel ferdigheter.
  • God kjennskap til forsyningskjedeprosesser og beste praksis.
  • Nøyaktig og detaljorientert, med en kommersiell forståelse.
  • Evnen til å arbeide effektivt under press og håndtere endringer i raskt tempo.
  • Selvstendig og proaktiv holdning – du tar ansvar for å løse daglige utfordringer, samt besitter sterke problemløsningsevner. 
  • Fremragende kommunikasjons- og samarbeidsevner. Må kunne kommunisere både muntlig og skriftlig på norsk og engelsk.

Hos oss vil du møte et dynamisk og inkluderende arbeidsmiljø, konkurransedyktige lønnsbetingelser og muligheten til å være en del av et selskap som er i stor vekst. Vi er opptatt av å utvikle menneskene som arbeider hos oss, og vi er en arbeidsplass med et stort mangfold i et inkluderende miljø. Vi tilbyr alle våre ansatte en god personalrabatt.

Vi leter etter en person som er ansvarsfull, strukturert, har gode kvalifikasjoner, besitter et stort engasjement og har viljen til å løfte selskapet videre fremover. Vi tilbyr en spennende mulighet til å bli en del av Norges Råeste Retail Team. Ønsker du å bli en del av vårt dedikerte team i en dynamisk bransje, og du tror at din erfaring og kompetanse passer til denne rollen, oppfordrer vi deg til å søke!


Ønsker du mer informasjon om stillingen, ta gjerne kontakt med vår samarbeidspartner Eirik Skaftnes i Nor Selection Rekruttering, telefon 913 24 172. GDPR og personvern gjør at vi ikke kan behandle søknader mottatt via epost.
Søknad og CV sendes snarest – via link. 

 

Om stillingen

Firma FREDRIK & LOUISA AS
Sted Bleikerveien 17
By Asker
Fylke Viken
Nettside Klikk her
Arbeidstittel Supply & Demand Planner
Tiltredelse Etter avtale
Stillinger 1
Følg oss på
Jobreg ID 368225
Søknadsfrist Snarest

Vis min interesse
Lagre

Opprett jobbsøk-profil

Ved å opprette profil i Jobreg blir du tilgjengelig i søket for en rekke rekrutterere og bedrifter som ser etter kandidater. Registrering i Jobreg er gratis!

Opprett profil
Kontaktperson

Søk her Tilbake