Filmweb AS

Vil du jobbe med markedsføring av filmopplevelser?

Filmweb AS
Filmweb er Norges ledende filmportal. For film- og kinobransjen er vi et viktig kompetansehus og en mediekanal for markedsføring av film. For publikum er Filmweb det naturlige startstedet for å orientere seg om film på kino og streaming. Hver måned besøker opptil 2 millioner unike brukere vår filmportal, hvilket gjør den til en stor markedsplass for salg av kinobilletter, samt en attraktiv kanal for annonsører. Filmweb eies av den norske film- og kinobransjen.

Filmweb søker digital markedsrådgiver

Vi søker deg som er analytisk, engasjert og faglig sterk innen digitalmarkedsføring i et lengre engasjement til vårt team på Grünerløkka. Vi er en engasjert gjeng med filminteresserte markedsførere, teknologer og innholdsprodusenter som jobber tett sammen for å være det største og mest relevante stedet for kinogjengere, hjemmestreamere og filminteresserte på alle nivåer. Du må ikke være veldig filminteressert for å jobbe hos oss, men vi lover deg at du blir det!

Du har høyere, relevant utdanning innen markedsføring og digital kommunikasjon og et par års erfaring fra en rolle som digital markedsfører i en markedsavdeling, mediebyrå eller annet relevant miljø. Du er hands-on i annonseplattformer som f.eks. Facebook Business Manager og Google Ads. Du har mye kunnskap, men er sulten på å lære mer og utvikle deg som rådgiver og markedsfører.

Hos oss vil du få mange ulike oppgaver og utfordringer knyttet til markedsføring, og du blir en operativ markedsfører på digitale kanaler som forskjellige SOME-plattformer og Google. Det gir deg den nødvendige kjennskapen til å involvere deg i spennende kundecaser og kommunikasjonsplaner. Du vil bli godt kjent med våre produkter og konsepter, f.eks. content marketing, performance marketing, Streamingguiden, Kinoklubb, Norgesbilletten, Kinogavekort, mm.

Oppgaver:

  • Markedsføre Filmwebs produkter på bl.a. Facebook, Instagram, Google og Snapchat. Optimalisere budskap og andre virkemidler, analysere effekt og rapportere resultater.
  • Du vil jobbe på tvers av våre produkter med digital markedsføring og ecommerce, og være vår ekspert på viktige verktøy som Facebook Business Manager, Google Ads, Google Analytics, Google Data Studio, m.m.
  • Støtte salgsteamet som jobber med annonsekampanjer og innholdsmarkedsføring mot kino- og streamingbransjen, samt merkevareleverandører.
  • AdOperations - koordinere og gjennomføre våre kunders annonsekampanjer i våre mediekanaler.
  • Bidra til å skape gode kommunikasjonsplaner for filmer og tv-serier, på vegne av våre kunder.
  • Hvis du har erfaring med SEO, er dette et stort pluss.

Rollen er i første omgang et 6 måneders engasjement med gode muligheter for forlengelse.

Vi tar ditt personvern på alvor. Vi ber deg derfor om å sende søknad og CV via lenken i annonsen som fører deg inn i Teft sitt rekrutteringssystem. Da kan vi behandle din søknad og dine opplysninger på en trygg og sikker måte.Om stillingen

Firma Filmweb AS
Sted Nedre gate 7
By Oslo
Fylke Oslo
Nettside Klikk her
Arbeidstittel Digital markedsrådgiver
Stillinger 1
Følg oss på
Jobreg ID 193849
Søknadsfrist 09.05.2021

Vis min interesse
Lagre

Opprett jobbsøk-profil

Ved å opprette profil i Jobreg blir du tilgjengelig i søket for en rekke rekrutterere og bedrifter som ser etter kandidater. Registrering i Jobreg er gratis!

Opprett profil
Kontaktpersoner

Ole Aleksander Janzso
Rådgiver/Partner
ole@teft.no


4 Ledige stillinger

Søk her Tilbake