In House Eiendomsmegling AS

Vil du jobbe som megler i et spennende internasjonalt selskap?

In House Eiendomsmegling AS
Re/Max i Ski er din megler i Follo og omegn, og selger alle typer eiendommer i blant annet Ski, Langhus, Nesodden, Ås, Vinterbro, Vestby, Son, Hølen, Drøbak, Moss, Tomter og Knapstad. I tillegg er vi spesialister på salg av tomter i sentrale områder, samt attraktive fritidseiendommer. In House Eiendomsmegling tilbyr også boligstyling, kjøpsveiledning og flyttehjelp.

Re/Max i Ski ønsker å styrke markedsposisjonen i sitt område, og ser etter en eller to nye medarbeidere som kan bidra til dette. Vi søker derfor etter høyt motiverte eiendomsmeglere eller fullmektiger til å bli kontorets nye kollegaer. 

Som megler i Re/Max får du sjansen til å bli del av en internasjonal og spennende meglerkjede. Ski-kontoret dekker i dag områdene mellom grensen til Oslo i nord og gamle Østfold i syd, som er et stort og spennende område i vekst med en prisoppgang på mellom 4 og 6% siste år.

Du må både være villig- og ha evne til å jobbe i et høyt tempo, sjonglere flere saker på en gang, være nøyaktig, strukturert og kunde- og løsningsorientert, samt like å jobbe med faglige utfordringer. Som megler er hverdagen ofte travel, og ingen dager er helt like. Du legger selv opp din egen timeplan, og vi vil gi deg stor fleksibilitet under ansvar. Gjennom intern coaching og etterutdanning vil vi dessuten sørge for at du får nødvendig faglig påfyll. For den rette megleren vil det være mulighet for partnerskap.


Vi ønsker at du har:

• Relevant meglerutdanning/erfaring

• Gode kommunikasjonsevner både muntlig og skriftlig

• Fleksibel holdning med tanke på arbeidstid

• Stolthet til utførelsen av faget "eiendomsmegling"

• Evne til å arbeide i et høyt tempo og med flere saker samtidig
 

Vi kan gi deg:

• Mulighet til å være med å videreutvikle et internasjonalt konsept

• Svært attraktive og konkurransedyktige betingelser

• Jobb i et spennende marked i positiv utvikling

• Arbeidsplass i sentralt beliggende lokaler

• Mulighet for partnerskap
 

For spørsmål om stillingen ta kontakt med Raadhusgruppen v/Andreas Holck. Alle henvendelser blir selvsagt behandlet konfidensielt.Om stillingen

Firma In House Eiendomsmegling AS
Sted Nygårdsveien 26
By Ski
Fylke Viken
Nettside Klikk her
Arbeidstittel Eiendomsmegler
Tiltredelse Snarest
Stillinger 1
Jobreg ID 152681
Søknadsfrist Snarest

Vis min interesse
Lagre

Opprett jobbsøk-profil

Ved å opprette profil i Jobreg blir du tilgjengelig i søket for en rekke rekrutterere og bedrifter som ser etter kandidater. Registrering i Jobreg er gratis!

Opprett profil
Kontaktperson

Søk her Tilbake