Vil du lede og utvikle vår rekrutteringsavdeling?
Dreamwork Retail AS

Vil du lede og utvikle vår rekrutteringsavdeling?

Dreamwork Retail AS
Dreamwork er et innovativt og fremtidsrettet HR-tech konsulentbyrå som tilbyr rekrutterings- og bemanningstjenester over hele landet. Vår tilnærming til rekruttering er basert på en kombinasjon av teknologi og digitale verktøy som gir oss muligheten til å finne de beste kandidatene for våre klienter. Som fagspesialister innen vårt segment har vi dybdekunnskap om bransjen og markedet, og kan være din profesjonelle sparringspartner gjennom hele rekrutteringsprosessen. Vi samarbeider tett med våre klienter for å forstå deres behov og ønsker, og jobber sammen for å skape en effektiv og målrettet rekrutteringsstrategi. Ved å benytte oss av den nyeste teknologien og innovative metoder, sikrer vi en rask og effektiv prosess for våre klienter og kandidater. Vårt mål er å matche kandidater med deres drømmejobber og hjelpe bedrifter med å finne de rette talentene som kan bidra til deres suksess og vekst. Dreamwork - What is your dream?
Dette er Dreamwork
Dreamwork er et rekrutterings- og bemanningsbyrå som har spesialisering innen kommersielle stillinger. Vi har helt siden oppstarten vært et rekrutteringsbyrå som satser stort på ny teknologi, proaktivt søk og digitale kanaler for å finne de beste kandidatene. I 2019, 2022 og 2023 ble vi tildelt Gaselleprisen som tildeles Norges raskest voksende bedrifter. Vårt mål er å lede utviklingen innenfor rekruttering- og bemanningsbransjen med utstrakt bruk av teknologi og digitale verktøy.

Dreamwork jobber kontinuerlig med å forbedre våre prosesser og har store mål innen klima, miljø og arbeidsmiljø. Vi kan med stor stolthet si at vi både er en sertifisert Miljøfyrtårn-bedrift og "Great Place To Work- sertifisert" 2 år på rad!

Våre verdier er Lidenskapelige, Profesjonelle og Innovative!


Er du vår nye Head of Retail Recruitment?
Dreamwork Retail har siden etableringen hatt en solid vekst og innen kort tid etablert seg som en av de største aktørene innen rekruttering og utleie av personell til retail-segmentet. Vi rekrutterer franchisetakere, regionssjefer, butikksjefer og annet butikkpersonell til våre nasjonale og internasjonale samarbeidspartnere. 

Som Head of Retail vil du være sentral i å forme og lede selskapets strategi innen vår retail-satsning. Du vil ha ansvaret for å bygge gode relasjoner med våre samarbeidspartnere og inngå nye rekrutterings- og bemanningsavtaler. Dette innebære salg, forhandlinger om kontrakter, priser og betingelser. En betydelig del av din tid vil bli brukt på å analysere markedet og identifisere nye forretningsmuligheter. Dette kan innebære å delta på bransjekonferanser, møte potensielle kunder og samarbeidspartnere, og holde deg oppdatert på trender i retail-sektoren. Som en naturlig del av å være avdelingsleder for Dreamwork-Retail vil du motivere og inspirere teamet, gi retning og sette klare mål. Gjennom regelmessige møter, medarbeidersamtaler, workshops og veiledning sørger du for at teamet jobber mot avdelingen og selskapets mål. Du vil overta et sprudlende og energisk team med høy faglig kompetanse som gleder seg til at du skal overta! 


 Arbeidsoppgaver og ansvarsområder
  • Identifisere og utvikle strategier for å øke salget og utvide selskapets kundebase
  • Avholde kundemøter og ha løpende kundedialog
  • Operativ avdelingsledelse
  • Skape et positivt, støttende og utviklende arbeidsmiljø i henhold til våre verdier
  • Bistå i rekruttering- og bemanningsprosjektene ved behov for å sikre budsjett

Vi søker deg som har
  • Solid erfaring og breddekompetanse innenfor retail-faget
  • Erfaring fra stilling som regionssjef eller retail manager
  • Sterke forhandlingsferdigheter og evnen til å bygge og opprettholde sterke kundeforhold
  • Erfaring med ledelse av et salgs- eller rekrutteringsteam
  • Utdanning minimum på bachelornivå


Vi tilbyr
  • Gode fastlønnsordning og bonusavtaler
  • Et av markedets beste helseforsikringer
  • God pensjonsavtale
  • Muligheter for hjemmekontor, men vi ønsker helst å ta en kaffe med deg på kontoret
  • Brus, mineralvann og mellommåltider levert fra Oda hver uke
  • Fine moderne lokaler i Nydalen med treningsmuligheter
  • 100% stilling i et markedsledende og innovativt selskap i stor vekst

Vi jobber kontinuerlig for å skape Norges beste arbeidsplass for våre ansatte. Vi legger til rette for både kompetansehevende tiltak og morsomme aktiviteter gjennom hele året. Vi leier inn eksterne foredragsholdere, deltar på faglige arrangementer, har månedlige sosiale arrangementer og årlig Kick-off!



Er du klar for å skape suksesshistorier med oss?
For spørsmål om stillingen, ta gjerne kontakt med oss for en uformell prat. 
 


Om stillingen

Firma Dreamwork Retail AS
Sted 6. etasje Gjerdrums vei 11
By OSLO
Fylke Oslo
Nettside Klikk her
Arbeidstittel Head of Retail Recruitment
Tiltredelse Etter avtale
Stillinger 1
Følg oss på
Jobreg ID 370709
Søknadsfrist 30.04.2024

Vis min interesse
Lagre

Opprett jobbsøk-profil

Ved å opprette profil i Jobreg blir du tilgjengelig i søket for en rekke rekrutterere og bedrifter som ser etter kandidater. Registrering i Jobreg er gratis!

Opprett profil