Rocket

Vil du være med å skape Norges beste fagmiljø innen SEO?

Rocket
Rocket er et digitalt markedsføringsbyrå, som er spesialisert på SEO, CRO, betalt annonsering og webanalyse i tillegg til rekruttering av spesialister innen nevnte disipliner. Selskapet er gründet av tidligere RED-topp Magnus Strømnes Bøe, Vegard Rohde Garder tidligere CTO i digitalbyrået Synlighet, samt tidligere ansvarlig for CRO i TV2 Erik Holland Haukebø. Rocket har IT-konsernet NOVA Consulting Group i ryggen og en storesøster i anerkjente Pineberry i Stockholm. NOVA Consulting Group er et skandinavisk konsulentselskap bestående av 12 spesialiserte selskaper og 400 eksperter. Vi rådgir, implementerer og forvalter digitale løsninger for noen av Nordens største merkevarer. Tjenestetilbudet inkluderer strategisk rådgivning, brukeropplevelse, systemutvikling, samhandling og vedlikehold. Vårt mål er å tilby et komplett digitalt tjenestespekter utført av bransjens beste eksperter. Gjennom verdens beste arbeidsplass-konseptet deltar ansatte i NOVAs unike modell, basert på kontinuerlig utvikling, eierskap og involvering. NOVA-gruppen sikter mot en omsetning på 700 mill NOK i 2022, og har kontorer i Norge og Sverige. Våre selskaper består av: Epinova, Rocket, Novanet, Point Taken, Novacare, Northern Beat, Pineberry, Fyr, Infunnel, Singular Studios, Cloud Nine, Epinova AB og Novalab.

Rocket er et digitalt markedsføringsbyrå, gründet av Magnus Strømnes Bøe, Erik Holland Haukebø og Vegard Rohde Garder - sammen med NOVA Consulting Group (NOVA), hvor blant annet byråene Novacare (forvaltning av nettløsninger), Northern Beat (brukeropplevelser) og Epinova (utvikling av web- og e-handelsløsninger) inngår. Som en del av NOVA kan vi i Rocket tilby det beste fra to verdener - en start-up med kort vei fra ide til beslutning og flat struktur, i tillegg til trygghet og økonomiske muskler til å virkelig satse.

Rocket skal betjene kunder innen SEO, CRO, Google Ads og performance marketing. I tillegg jobber selskapet med rådgiving innen in-housing av digital markedsføring, både med strategi, rekruttering og utvikling av generalister og spesialister hos annonsører. Fokuset er middelstore og store annonsører, og har en tung fot på strategi og rådgiving kontra å støtte på grunnleggende arbeid i fagdisiplinene. 

Rocket ønsker å bygge opp SEO-avdelingen til å bli det beste fagmiljøet i Norge, som skal rådgi vinnerne innen organisk synlighet. For å få til det er vi på jakt etter konsulenter som har vært ute en vinternatt før, det er folka som utgjør forskjellen når det beste byrået skal velges. 

Arbeidsoppgaver

 • Bygge innholdsstrategier, basert på klassiske datakilder innen søk som søkeordsanalyser og webanalysedata - men også basert på data utenfor “SEO-boksen”.
 • Løse oppgaver innen teknisk SEO
 • Jobbe med digital PR og omdømmebygging på nett
 • Bidra inn i migreringsprosjekter.
 • Samarbeide på tvers av NOVA-gruppen, primært med Epinova, Novacare og Northern Beat.

Hvem er du?

Du har 4-5 års erfaring med SEO, og kan vise til flere solide prosjekter. Hos oss er det ikke så viktig hva du har vunnet av priser, det som betyr noe er de dokumenterte resultatene fra tidligere prosjekter og hva du har lært på veien. Du er genuint opptatt av SEO og har mye å bidra med i et fagmiljø. Det er viktig for oss at du har vært med lenge nok til å forstå at det alltid er noe å lære, og at du aktivt holder deg oppdatert på trender og teknologiske muligheter. Som person er du opptatt av godt samarbeid, og er raus overfor dine kolleger, oppdragsgivere og konkurrenter.

 • Du har god forretningsforståelse og evner å sette deg inn i kundens domene
 • Du har god erfaring med utarbeidelse av planer for SEO og operativ gjennomføring.
 • Du har god tallforståelse og evner å overføre analytiske funn til konkrete anbefalinger.
 • Du har inngående kjennskap til plattformer som Google Analytics, Search Console, samt typiske SEO-verktøy som SEMrush, Screaming Frog og Ahrefs.
 • Du forholder deg fleksibelt til ulike teknologier, og forstår viktigheten av å tilpasse deg kunden sine løsninger og ønsker. Du takler å jobbe i Slack den ene dagen og Teams den andre.
 • Du forstår verdien av samhandling med andre disipliner innen IT og markedsføring.
 • Du er ikke redd for å stå på en scene å snakke om faget ditt, og deltar gjerne i debatter på Linkedin og Facebook.
Det er svært viktig for oss at du er glad i å skrive, og behersker norsk skriftlig og muntlig flytende med meget god fremstillingsevne.

Hvorfor velge Rocket og denne muligheten? 
 • Et selskap i sterk vekst. Som en del av NOVA Consulting Group er vi en del av et selskap med solid økonomi. NOVA har de siste 7 årene hatt en årlig vekst på over 20%, solid driftsresultat og med nye minoritetseiere inn, har NOVA store ambisjoner for de neste årene i Norge og Norden.  

 • Gode ordninger. Hos oss får du fem uker ferie, og gode forsikringer for deg og dine nærmeste. Som ansatt i Rocket blir du godt ivaretatt og vi er opptatt av at du skal føle deg trygg. Vi tilbyr 6% pensjon, gode lønnsbetingelser og kompetansebudsjetter. 

 • Medeierskap. Gjennom ansatt-aksjeprogram eier vi vår egen arbeidsplass, noe som gjør at du får ta del i verdiutviklingsreisen over tid og får igjen for den innsatsen du er med å legge ned over tid. Hos oss har vi godene på plass, og en totalpakke vi vet du blir fornøyd med. 

 • Trivselsfokus. Vi skal være verdens beste arbeidsplass. Det forplikter, derfor har vi et sterkt fokus på både faglige og sosiale goder. Vi tar det faktisk så alvorlig at vi har to trivselsansvarlige som har dette som eneste ansvar. I tillegg tilbyr vi en rekke faste årlige arrangementer for våre ansatte og familier på både konsern- og selskapsnivå. Rocket skal være en arbeidsplass hvor vi gleder oss til å dra på jobb hver dag. Vi skal ha det bra på jobb, føle oss sett, inkludert og ivaretatt.  

 • Flotte lokaler og omgivelser. I Karl Johans Gate 16 har vi et energisk kontorfellesskap med våre søsterselskaper i NOVA. Vi har egen ernæringsfaglig utdannet matansvarlig, som serverer god og næringsrik mat. Vi har også eget treningsrom, sykkelparkering og tilbyr PT-timer til de ansatte. 

 

Høres dette interessant ut? 

Da hører vi veldig gjerne fra deg. Ta kontakt for en hyggelig og uformell prat med Alexander Dybdahl på tlf: 988 19 876 eller alexander.dybdahl@novacg.noOm stillingen

Firma Rocket
Sted Karl johans gate 16
By Oslo
Fylke Oslo
Nettside Klikk her
Arbeidstittel SEO-konsulent
Tiltredelse Snarest
Lønn Etter avtale
Stillinger 1
Jobreg ID 234557
Søknadsfrist Snarest

Vis min interesse
Lagre

Opprett jobbsøk-profil

Ved å opprette profil i Jobreg blir du tilgjengelig i søket for en rekke rekrutterere og bedrifter som ser etter kandidater. Registrering i Jobreg er gratis!

Opprett profil
Kontaktperson
Alexander Dybdahl
Leder for rekruttering
alexander.dybdahl@novacg.no


8 Ledige stillinger

Søk her Tilbake